Nokia Activité Steel Black
Gratis fragt

Withings Activité Steel (Sort)

999,00 kr
Kun 1 tilbage!

Specialpris: 999,00 kr

Førpris: 1.299,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Bliv mere aktiv med det nye aktivitets ur fra Withings, der kan tracke din søvn, motion og meget mere.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Withings Activité Steel Black er et helt unikt sports ur, du kan bruge til at holde øje med dit aktivitets niveau og din sundhed. Uret samarbejder med Withings app, hvor du kan tracke din motion og så følge med på dit ur, hvor langt du er for at nå dit daglige mål.

Uret er af utroligt høj kvalitet og kan bruges selvom man laver fysisk aktivitet. Det kræver ingen opladninger, måler automatisk din aktivitet og så er det ovenikøbet vandtæt. Det perfekte ur til den moderne mand, der dyrker motion, og som gerne vil tracke sin mål.

Sov bedre
Uret er også indbygget med nogle censorer, der måler din søvnrytme. Den kan fortælle dig hvordan din søvn ser ud, og det hele kan du så følge med i på din telefon. Når den måler din søvn fortæller den dig hvornår du er i dyb søvn, let søvn og hvor mange opvågninger du har i løbet af natten.

Ved at måle din søvn, kan uret også hjælpe dig med at komme op om morgnen. Uret kan nemlig vække dig på det tidspunkt, hvor du vil have lettest ved at stå op. Grunden til at den kan hjælpe dig med at stå op, er fordi uret vil følge med i hvornår du er i dyb og let søvn, og når du er i det letteste stadie, vil alarmen på uret på i gang.

Lydløs alarm
Vågn op uden at vække din partner med en højlydt alarm. Sæt en alarm på din smartphone og vågn op med en let vibration fra dit Withings ur, på det helt rette tidspunkt, så du nemmere kan komme op.

- Track din motion igennem dit ur
- Følg med i din sundhed
- Mål din søvn
- Let vibration til opvågning

Urets opbygning
316L rustfrit stål urkasse i chrome med to-lags glas. Activité Steel tilbyder styrke, klarhed og et tidsløst look. Den nye sports rem er lavet i blød silikone, der giver utroligt komfort og bevægelighed.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: