Nokia Activité Steel HR Sort (36 mm)
Gratis fragt

Withings Activité Steel HR Sort (36 mm)

1.399,00 kr
1.399,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Oplev den længste batteritid af alle Heart Rate trackers på markedet
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Smartwatch fra Withings

Nokia Activité Steel HR er den første aktivitets tracker med indbygget puls måler, som måler din hjerterytme hele dagen. Samtidigt har uret en lang batterilevetid, med helt op til 25 dages brug før det skal oplades.

Det hele er indkapslet i et flot ur som kan bruges på arbejdet, i fitness centret eller når man skal i byen.Uret er også udstyret med smartphone notifications, som popper op på uret sammen med alle dine aktivitets tracking som nemt kan sættes op ved at bruge appen "Health Mate". Det at uret hedder 36 mm betyder at ur skiven er 36 mm i diameter.

- Pulsmåling
- Notifikationer direkte på uret
- Batterilevetid i op til 25 dage
- Automatisk aktivitets tracking

Puls målning
Ens puls giver et meget godt indblik i ens generelle sundhed. Når du bruger Withings Activité Steel HR ur, kan du hele tiden tracke din puls og den bliver automatisk aktiveret når du er meget aktiv. Den tracke automatisk også selv din puls i løbet af dagen, så den giver dig et overall billede af hvordan din puls er i hvile, når du er aktiv og på arbejde.

Automatisk aktivitets tracking
Withings Activité Steel HR er udstyret med en automatisk aktivitets tracker, det vil sige at den kan lære at genkende hvilken aktivitet du laver. Hvis du anvender deres Health Mate app, til at tracke din aktiviter vil den i løbet af ingen tid, helt selv kunne genkende helt op til 10 forskellige aktiviteter.

Notifikationer
Det smarteste ved dette ur er det lille skærm display, som er øverst på uret. Hvis du synkronisere uret med din telefon vil uret automatisk kunne give dig forskellige notifikationer fra din smartphone. Den viser når der er nogen der ringer, om du har fået en besked, den viser alarmer, antal skridt, kilometer bevæget, kalorier forbrænd og meget mere.

Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: