Nokia Activité Steel HR Hvid (36 mm)
Gratis fragt

Withings Activité Steel HR Hvid (36 mm)

1.399,00 kr
1.399,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Pulsmåler, aktivitets tracker og meget mere, samlet i dette smartwatch fra Withings.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Smartwatch fra Withings

Nu er det mest moderne smartwatch på markedet med indbygget pulsmåler, aktivitets tracker og mange andre funktioner. Withings Activité Steel HR, er en af smarteste redskaber til at følge sin personlig udvikling. Det hele er samlet i et pænt og enkelt ur, der kan bruges under træning, på arbejdet eller en aften i byen.

Det er den første af sin salgs indenfor smartwatches, der har både pulsmåler, aktivitets tracker, søvnrytme måling og meget mere i et og samme ur. Derudover har det også en meget lang batterilevetid på helt op til 25 dages brugstid mellem hver opladning.

Ur skiven har en diameter på 36 mm

- Personlig assistent
- Søvn måler
- Aktivitets tracker
- Pulsmåler

Personlig assistent
Withings Acitivité Steel HR er udstyret med en notifikations skærm display, der giver dig information omkring indgående opkald, beskeder og alarmer, så det føles ligesom at have sin egen assistent ved hånden, der hele tiden minder en omkring disse ting.

Søvn måler
Uret måler også din daglige søvnrytme og deler den op i to stadier, let og dyb søvn. Du kan også bruge uret som vække ur, du skal blot stille et interval for din alarm igennem app'en og så vækker uret dig, når du er i det letteste søvn stadie. På den måde bliver det nemmere at komme op om morgnen, og man følger sig ikke ligeså træt, som hvis man bliver vækket fra en dyb søvn.

Aktivitets tracker
Withings Activité Steel HR kan også tracke din daglige aktivitet, og ved at bruge deres app Health Mate, lærer uret selv at genkende hvilken aktivitet du foretager dig. Så slipper du helt for at rette til hvilken aktivitet du foretager dig, den vil helt automatisk vide hvad du laver.

Pulsmåler
Uret er også udstyret med en pulsmåler, og som man ved er en puls, et god indikator for ens sundhed. Desto lavere hvile puls man har, desto bedre form er man sandsynligvis også i. Det modsatte gælder for maks pulsen, der gælder det om at kunne komme så højt op som muligt. Det hele vil blive tracke med uret, og du kan efter din træning gå ind og se hvordan din puls bevæger sig.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: