Nokia Activité Steel HR Sort (40 mm)
Gratis fragt

Withings Activité Steel HR Sort (40 mm)

1.499,00 kr
Kun 2 tilbage!
1.499,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Smart watch med pulsmåler og aktivitets tracker.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Det første smart watch med både pulsmåler og aktivitets tracker i et og samme ur. Samtidigt har det en utroligt lang batterilevetid med helt op til 25 dages brugstid i mellem hver opladning. Det hele er samlet i et stil rent ur, der kan bruges under træning, på arbejdet eller en aften i byen.

Den er hele tiden forbundet til din smartphone og holder dig opdateret med indgående opkald, beskeder, din aktivitet og meget mere. Uret er også udstyret med automatisk aktivitets tracking, hvilket betyder at den lærer at genkende hvilke aktiviter du foretager dig, og tracker dem helt automatisk.

- Pulsmåler
- Aktivitets tracker
- Følger din søvnrytme
- Din helt egne personlige assistent

Health Mate
Når du er bruger af Withings Activité Steel HR smartwatch er det et "must" at kende til deres app Health Mate, som samarbejder med uret og giver dig adgang til alle funktionerne. Det er en gratis app som du får adgang til ved køb af en af Withings produkter.

Appen har utroligt mange funktioner og giver dig fyldestgørende rapporter over din aktivitet, træning, puls, søvnrytme og meget mere. Så du selv kan gå ind og følge din udvikling og bliver motiveret til at nå nye mål.

I urets navn indgår 40 mm hvilket er i forhold til størrelsen på uret. Det betyder grundlæggende at ur skiven har en diameter på 40 mm, så det er lidt nemmere at danne sig overblik over hvordan uret vil se ud på ens håndled.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: