Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Alpecin Koffein Liquid - Mod Hårtab (200 ml)

Andre lignende varer

Andre har også købt

Anmeldelser

10 af 12 bedømmelser

4.42


42%

58%

0%

0%

0%

Ansvarsfraskrivelse: Anmeldelserne er er ikke udtryk for Made4men.dk’s beskrivelse af produktet, men repræsenterer udelukkende brugernes egne holdninger.

Mads Jensen

Verificeret køb
March 12, 2020 20:30

Nemt og godt!

Meget nemt at bruge og hurtig virkning. Topkarakter

Søren Brolin Thomsen

Verificeret køb
February 25, 2018 22:22

Alpecin Koffien Liquid

Fint supplement til C1 shampoo.

Martin Søndergaard

Verificeret køb
February 9, 2019 15:40

Godt produkt til en fornuftig pris

Produktet ser ud til at virke giver nye hår. Produktet har en frisk duft og er let at anvende. Jeg har anvendt det sammen med Alpecin Koffein Shampoo C1, så om det er det eller denne Liquid som har givet resultatet er usikkert, min fornemmelse er dog at denne Liquid er det der har den største effekt.

vagn

Verificeret køb
December 27, 2021 18:11

5

har givet mig følelsen af mere hår og det ser mere fyldigt ud

Claus Backer

Verificeret køb
December 26, 2018 13:45

Hadi El-Tannoukhi

Verificeret køb
March 24, 2019 07:04

S

Godt

Sameer Adnan

Verificeret køb
February 3, 2019 10:13

Så langt så godt..

Jeg er lidt tyndhåret og kan desværre se hoved bundet i nogle steder. Både min far, bror og onkler er skaldet. Jeg blev anbefalet Alpecin Koffein af min fætter i Tyskland, da han har også samme problem. Jeg har nu prøvet det hver dag i 4-5 uger + C1 shampoo, hvor jeg lader shampooen sidde sidde i omkring 120 sek. Derefter massér Alpecin Liqiuid over det hele. Jeg kan se forskel mellem før og nu. Mit hår ser lidt fyldigere ud og kan nemt se små hår vokse fra de steder, hvor der var intet før. Produktet virker som den skal, og kan helt klart anbefales til de personer som har samme problem. Jeg vil igen anmelde produktet om nogle måneder, når jeg skal bestille igen. Made4men er en fantastisk hjemmeside med en hav af muligheder, alt muligt pleje og diverse produkter for os mænd :-)

CC Jensen

Verificeret køb
April 8, 2018 10:57

Lidt virkning

Jeg har nu brugt Liquid i nogle uger, og det ser ud til at mit hår i issen er blevet lidt kraftigere, så det dækker lidt mere af min bare plet på toppen af hovedet. Men skaldethed kan det ikke kurere.

Almarin Gjoni

Verificeret køb
September 11, 2021 06:15

HÅRTAB

Det ser ud at virke ok, men har kun prøvet i 3 uger

Robin

Verificeret køb
September 14, 2021 09:07

Det har en effekt

Ovenstående kommentarer virker som salgs gas fra made4men... men når det er sagt, så havde jeg selv en hel del hår som stod lidt som stubbe kunne man mærke i hovedbunden, men det er begyndt at vokse flere steder... jeg har taget billeder af min hovedbund med mikroskop og der ser ud til at flere af de små tynde hår er blevet lidt kraftigere og det føles lidt kraftigere nu omkring rødderne.. jeg har brugt en flaske nu på knap 4 uger, men der sker jo ikke mirakler på den tid. så jeg vil fortsætte mine undersøgelser :-)duften er for kraftig... det lugter total morfar-agtigt, så bruger det kun inden sengetid... hår shampoen har jeg også, men jeg tror ikke virkningen er lige så god... Det er svært at styre virkningen når man blander det hele med vand... Man kan mærke en isnende virkning, hvilket mest skyldes mentol i alle produkter. Men Liquid virker meget kraftigere end shampooen, så jeg vil fortsætte med den udelukkende

Made4Men teamet

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os