Dag-til-Dag levering | Vi sender hver dag

Om made4men.dk

Made4men.dk er Danmarks største webshop med plejeprodukter til mænd. Vi sørger altid for at have det største udvalg med det bredeste sortiment, så der er noget til alles behov.

Udover at have et bredt sortiment, fokuserer vi også på at give den fornødne vejledning, så vi mænd rent faktisk kan finde ud af at bruge produkterne optimalt.

Made4men.dk blev lanceret primo 2007 og har siden forsøgt at tilbyde de produkter, vi mænd har brug for i hverdagen. Siden vi startede har Made4men.dk blandt andet bragt RazorPit, Tendskin, Baxter of California, Menscience, Easy-raze, baKblade og mange andre produkter på markedet i Danmark.


Vores Team

 • Jonas Primdahl
  Jonas Primdahl
  Ansvarlig for Made4men
 • Trine Balleby
  Trine Balleby
  Kosmetolog & hudekspert
 • Mikkel Fritsen
  Mikkel Fritsen
  Hårekspert
 • Jakob Thomsen
  Jakob Thomsen
  Parfumeekspert
 • Camilla Bank Sørensen
  Camilla Bank Sørensen
  Administration koordinator
 • Maria Vesta
  Maria Vesta
  Indkøbsansvarlig

Kontakt os

Made4men.dk
Møgelhøj 8
8520, Lystrup
Telefontider:
Mandag - Fredag 11:00 - 15:30
Tlf.: 89 88 17 78
E-mail: Kundeservice@made4men.dk
CVR:
30238761

Idéen bag made4men.dk


Ideen om at etablere Made4men.dk startede i sommeren 2006, hvor grundlæggeren, Jesper Hvejsel, havde behov for nogle produkter til brug mod irriteret hud efter barberingen.

Jesper Hvejsel efterspurgte en løsning hos den lokale forhandler, hvor han fik fat en medarbejder, der fandt to produkter til ham. Ekspedienten var en god sælger og fortalte på livet løs, om hvordan de to produkter hun havde fundet, skulle bruges.

Han købte produkterne og kom glad hjem med dem i posen. Da han næste morgen skulle bruge de to fantastiske produkter, havde han naturligvis fuldstændig glemt, hvad den rare ekspedient havde fortalt ham, og lignede et stort spørgsmålstegn.

Det fik ham hurtigt til at tænke på, hvorfor han ikke havde skrevet det ned eller fået en brochure. Dernæst gik han en tur på nettet for at se, om der var hjælp at hente her, og fandt meget hurtigt ud af, at der på internettet var meget lidt hjælp at hente - i hvert fald til mænd.

På den måde kom idéen til Made4men.dk, og ud fra disse tanker blev der udviklet videre på en forretningsplan. Made4men.dk skal være en virksomhed med vægt på god kundeservice, men i lige så høj grad være det tilbud danske mænd mangler i forhold til personlig pleje. Made4men.dk skal altid have det største og bredeste sortiment, og give mænd den hjælp og vejledning de måtte have brug for.

Ud fra denne forretningsplan er vi stolte af at kunne sige, at vi i dag ved Made4men.dk har Danmarks største og bredeste sortiment indenfor personlig pleje til mænd. Derudover arbejder vi hele tiden hårdt på at udvide sortimentet og tilbyde produkter, som hjælper mænd i hverdagen.

Made4men samarbejder med GeniAds om annoncering for at sikre en høj kvalitet af resultater for kunderne.

Vi håber rigtigt meget at I har lige så meget glæde af Made4men.dk, som vi har af at arbejde med det hver eneste dag.

Du er altid velkommen til at kontakte os via e-mail kundeservice@made4men.dk eller på telefon 89 88 17 78.