Gratis levering over 500 kr

Gratis levering over 500 kr

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Vi bytter gaver frem til 1. februar

ingen produkter fundet

Menu

Velkommen til Made4Mens handelsbetingelser

Generelle oplysninger
www.made4men.dk drives af Firtal Web Aps og har følgende formelle oplysninger:
Firtal Web ApS
att. Made4men.dk
Møgelhøj 8
DK-8520, Lystrup
Tlf.: 89 88 17 78
CVR: 3023 8761
Mail: kundeservice@made4men.dk
Etableret: 26. Januar 2007. Se alle vores oplysninger på CVR.dk her

Aftaler:

Alle kan indgå aftaler med made4men.dk. Såfremt du er under 18 år kan en aftale dog alene indgås, såfremt en voksen indgår aftalen på den unges vegne. 
Alle aftaler indgås på dansk. Når du har betalt på vores side, vil du blive præsenteret for en ordrebekræftelse, denne bedes du printe. Såfremt du gerne vil have en ny ordrebekræftelse, bedes du henvende dig via e-mail til vores kundeservice eller via vores kontaktformular >>

Sådan bestiller du:

En bestilling hos made4men.dk foregår ved, at du trykker på knappen læg i kurv ved de ønskede varer. Derefter trykker du ”Gå til kassen”. Derfra trykker du ”Videre” og kommer til en side hvor du skal indtaste dine oplysninger. Her indtaster du navn, adresse, post.nr., by, e-mail og telefon nummer. Der er også her du skal godkende vores forretningsbetingelser.

Til sidst trykker du ”Gennemfør betaling” og din bestilling er hermed afgivet. Når du trykker ”Gennemfør betaling” i betalingsvinduet er du dermed forpligtet til at betale og din ordre er lagt med betalingsforpligtelse.

Priser og betaling:

Du kan bestille dine varer online og betale med følgende kort: Dankort, Visa, Master Card, Maestro, Visa Electron, American Express, V PAY og JCB. Derudover kan du betale med MobilePay.

Alle priser på made4men.dk (på web-adressen https://www.made4men.dk) er inkl. moms. Betalingen vil fremgå på din konto som Firtal Web Aps, da det er vores firmanavn.

Ordrebekræftelse:

Alle ordrer bekræftes automatisk per e-mail og vi afsender alle ordrer lagt inden kl. 16.00 den samme dag. (Der tages forbehold for sjældne lagerfejl, som kan forsinke din ordre)

Levering: 

Vi afsender alle hverdage og ordrer lagt inden kl. 16.00 bliver afsendt samme dag. Vi sender alle forsendelser med DAO, GLS eller PostNord. Vi henviser i øvrigt til vores fragt- og leveringsbetingelser >>

Vi forbeholder os retten til at ændre fra hjemmelevering til pakkeshop hvis pakken er for stor.

Returnering/ombyt af (jule)gave:

Varerne skal returneres i original emballage, og evt. beskyttende emballage om f.eks. dufte og cremer må ikke være brudt.
Varerne må ikke være testet mere end, hvad man normalt ville gøre i en butik. Det vil sige, at en trimmer ikke må være brugt, hvis den ønskes byttet eller refunderet.

Du skal altid printe og udfylde følgende seddel (alternativt skrive oplysningerne på en seddel, hvis du ikke har en printer):
Ordrer, som sendes retur uden en seddel vedlagt, vil ikke blive behandlet.
Hvis ordren skal ombyttes eller refunderes, skal du selv betale for returfragten.
Hvis produktet er i stykker, og du ønsker et nyt, skal du kontakte vores kundeservice, før du sender noget retur. Så hjælper vi med fragt og genbestilling.
Husk at sende varerne forsvarligt pakket ind, da du er ansvarlig for, at de kommer sikkert retur til os.
Hvis du ønsker et produkt byttet til et andet, kan det kun lade sig gøre, hvis prisen matcher det oprindelige eller er lavere (vi refunderer differencen).
Vi kan desværre ikke håndtere at bytte til et dyrere produkt, da vi ikke kan hæve yderligere på det benyttede kort.
Ønsker du pengene retur, lader vi naturligvis bare handlen gå tilbage og krediterer pengene på det betalingskort, der blev brugt, da varerne blev bestilt. Vi kan desværre ikke håndtere at refunderer til andre betalingskort end det benyttede.
Bemærk venligst at denne proces kan tage fra 3-14 dage alt efter hvor hurtigt PBS og dit pengeinstitut behandler sagen – og ventetiden er desværre ude af vores hænder.  

Fortrydelsesret:

I julen har vi udvidet fortrydelsesret og vi bytter julegaven med et smil, og vi gør det helt frem til d. 1/2 2023.

Du skal inden d.1 Februar give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Det letter ekspeditionen, hvis du anvender denne Returseddel >>

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Send aldrig din ordre retur før du har kontaktet vores kundeservice

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.)

Det fremme ekspeditionen, hvis du oplyser dit ordrenummer og evt. begrundelse for fortrydelsen. Dette kan eksempelvis gøres via vores kontaktformular >>

Varer undtaget fortrydelsesretten:
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
- Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
- Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Firtal Web Aps
att. Made4men.dk
Møgelhøj 8
8520 Lystrup

(Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at du har returneret pakken)

Når du har returneret varen, sender vi dig en mail med information om den videre proces.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation og garanti:

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Du har som kunde to års reklamationsret, efter varen er modtaget. Ønsker du at reklamere over et produkt SKAL Made4men kontaktes inden du sender retur, så vi kan stå for returneringen via vores logistikaftaler. Du skal således ikke betale for fragten - og vil heller ikke kunne blive kompenseret, hvis du selv har indsendt varen.

Ved reklamation skal du sende varen til:
Firtal Web Aps
att. Made4men.dk
Møgelhøj 8
8520 Lystrup

Som forbruger har du to års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Når vi modtager varen fra dig, sender vi en mail til dig om den videre proces.

Du skal reklamere inden for 5 dage efter modtagelse” efter, at du har opdaget manglen ved varen

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav

Vær opmærksom på at en reklamationssag kan tage op til 14 dage.

Konkurrencebetingelser:

Vi kører løbende konkurrencer og gratis gaver som en del af vores nyhedsbrev. Hvis du i konkurrenceperioden ønsker at deltage, så skriv en mail til kundeservice@made4men.dk. Du skal blot nævne hvilken konkurrence det drejer sig om.

Logstatistik, fortrolighed og persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Firtal Web Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på made4men.dk er Jesper Hvejsel.

Som registreret hos Firtal Web Aps, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kundeservice@made4men.dk

Logstatistik og fortrolighed
Vi anvender log-statistik med det formål at kunne genskabe ordrefejl. Vores system er desværre ikke ufejlbarligt, og der sker fejl, og derfor anvender vi log-statistik til at kunne gendanne fejlordre. Made4men.dk er meget opmærksomme på at forhindre al misbrug af informationer og samtidig yde den bedst mulige service til vore kunder:
- Vi videregiver ikke data til tredjepart
- Vi sender ikke informationer fra tredjepart til vores kunder
- Som kunde kan du til enhver tid kontakte os for blive fjernet fra mailinglister, eller helt at blive fjernet fra vores databaser. Du skal blot sende en e-mail eller kontakte os på anden vis.

Vi respekterer vore kunders ret til privatliv og tager dette meget alvorligt. Vi har interne retningslinjer, som sikrer at vores kunders privatliv ikke bliver krænket.
Oplysningerne opbevares ikke krypteret, og de transmitteres heller ikke i krypteret form. I forbindelse med at du handler på vores websites, accepterer du derfor, at vi har mulighed for at slå disse persondata op via din e-mailadresse eller telefonnummer i vores system. Det betyder, at disse persondata er offentligt tilgængelige i vores virksomhed og kan slås op, såfremt man har adgang til din e-mailadresse eller telefonnummer. Ønsker du at slette disse persondata bedes du kontakte vores kundeservice, som kan fjerne dine persondata.
Kreditkortoplysninger krypteres naturligvis og vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per mail eller SMS med informationer om din ordre.
Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik når du benytter denne hjemmeside og herunder brugen af cookies.

Elektronisk kommunikation:

Din email adresse bruges til at kunne identificere dig i vores systemer. Vi bruger også adressen til at skrive til dig vedrørende dit køb, din levering
Desuden har du mulighed for at modtage vores nyhedsbrev.
Du kan til enhver tid framelde dig vort nyhedsbrev ved at trykke "afmeld" i bunden af mailen, ligesom du ved afgivelse af oplysningerne har muligheden for at takke nej til nyhedsmailen - og i dette tilfælde vil vi kun sende mails, som direkte vedrører din ordre. Vi vil kommunikere med dig gennem e-mails, sms eller ved opslag på dette website.

Copyright:

Alt indhold på dette website, så som tekst, grafik, logo, iconer, billeder, audio clip, digitale downloads, data, og software, tilhører Made4Men eller leverandører til Made4Men.
Alt software anvendt på dette website tilhører Made4Men eller dets software leverandører.

Opdateringer:

Vores site opdateres dagligt.

Licens og website adgang:

Made4Men giver begrænset licens til at bruge dette website til personlige formål, og ikke til download (ud over almindelig cache-funktioner) eller ændringer af det, eller dele heraf, medmindre der foreligger udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Made4Men. Denne licens omfatter ikke nogen form for videresalg eller kommerciel brug af dette website eller dets indhold; herunder indsamling af data, produktlister, beskrivelser eller priser; enhver afledt brug af dette website eller dets indhold; enhver download eller kopiering af konto informationer til fordel for andre websites; eller enhver brug af data-mining, robotter, eller lignende dataindsamlings værktøjer. Dette website eller dele heraf må ikke gengives, duplikeres, kopieres, sælges, videresælges, besøges, eller på anden måde bruges til nogen form for kommerciel brug uden udtrykkelig skriftligt tilladelse fra Made4Men. Du må ikke anvende frames-teknikker til at skjule handelsmærker, logos, eller andre ejendoms-information (omfattende billeder, tekst, side layout, eller sider) fra Made4Men og vore partnere uden udtrykkelig skriftlig tilladelse. Du må ikke anvende Made4Mens navn eller handelsmærker i META-tags eller anden "skjult tekst" uden udtrykkelig skriftligt tilladelse fra Made4Men. Enhver uautoriseret brug ophæver omgående tilladelse eller licens givet af Made4Men.Du har en begrænset, opsigelig, og ikke eksklusiv ret til at oprette et link til Made4Mens website så længe linket ikke afbilder Made4Men, dets partnere, eller deres produkter/services i et falskt, misvisende, nedsættende, eller på anden vis negativ måde. Det er ikke tilladt at bruge Made4Mens logo eller anden relateret grafik eller handelsmærker, som en del af linket uden udtrykkelig skriftligt tilladelse.

Din konto:

Som bruger af dette website, er du selv forpligtet til at opretholde fortroligheden omkring din konto og password gennem begrænset adgang til din computer, og du accepterer ansvaret for alle hændelser, der måtte forekomme under din konto. Made4Men og dets partnere forbeholder sig retten til, ved misbrug, at nægte ydelser, lukke konti, fjerne eller rette indhold, eller annullere ordrer uden varsel.

Anmeldelser, kommentarer, kommunikation, og andet indhold:

Besøgende må tilføje anmeldelser, kommentarer og andet indhold; og sende forslag, ideer, kommentarer, spørgsmål, og anden information, så længe indholdet ikke er ulovligt, pornografisk, truende, overtræder "privatlivets fred", overtræder andres rettigheder, eller på anden vis er injurierende mod tredje person eller gruppe, og ikke består af eller indeholder software virus, politisk propaganda eller kommerciel reklame. Du må ikke bruge falsk e-mail adresse, udgive dig for at være en anden person, firma eller forening. Made4Men forbeholder sig retten (men ikke pligten) til at fjerne eller rette sådant indhold, men vi fører ikke regelmæssig kontrol af ovennævnte materiale. Såfremt du indtaster eller sender materiale, og medmindre vi angiver andet, giver du Made4Men og non-exclusive, royalty-fri, vedvarende, uopsigelig, og fuld ret til at bruge, gengive, ændre, tilføje, offentliggøre, oversætte, skabe afledt materiale fra, distribuere, og vise dette indhold over hele verden på et vilkårligt media. Du giver Made4Men og dets partnere retten at bruge det anvendte navn/synonym, hvis det ønskes. Du garanterer, at du ejer eller på anden vis har retten til det indhold du videregiver; at indholdet er præcist; og at brugen af indholdet fra dig ikke overtræder dette og ikke vil forvolde skade til nogen person eller gruppe; og at du vil fritage Made4Men eller dets partnere for alle krav rejst, som konsekvens af indhold indsendt af dig.
Made4Men har ret, men ikke forpligtigelse, til at overvåge, rette eller fjerne enhver aktivitet eller indhold. Made4Men kan ikke holdes ansvarlig og påtager sig intet ansvar for materiale indsendt af dig eller 3. person.

E-markedsføring

Der udsendes lejlighedsvis e-mail-reklamer fra os på www.made4men.dk med gode tilbud og andre vigtige informationer for dig som kunde. Der vil blive sendt markedsføring af tilsvarende produkter og tjenesteydelser i forhold til dine køb. Du vil ikke modtage reklame som ikke har noget med Made4men.dk at gøre. Dette gøres i overensstemmelse med markedsføringslovens § 10, stk. 2. Vi passer ligeledes godt på din e-mail og den vil aldrig blive videregivet. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Ejendomsret:

Du har risikoen for returforsendelser, indtil Made4Men modtager varerne og vi anbefaler derfor at du benytter track & trace på dine returvarer - og husker kvitteringen for indleveringen.

Frasigelse og begrænsning af ansvar:

Dette website leveres af Made4men på en ”as is” og ”as available” basis. Made4men kan ikke gøres ansvarlig, utalt eller underforstået, for så vidt angår brugen af dette site. Made4men kan ikke gøres ansvarlig for information, indhold, materiale eller produkterne indeholdt på dette website og du accepterer udtrykkeligt at brugen af dette website er på egen risiko. Made4men kan ikke gøre ansvarlig for evt. skader af enhver art, der stammer fra brugen af dette website inklusiv men ikke begrænset til direkte, indirekte og tilfældigt afledte skader, virus eller skadelige komponenter.

Site politik, rettelser og automatiske informationer:

Vi modtager og opbevarer bestemte informationer hver gang du er i forbindelse med os. For eksempel, som mange andre, bruger vi "cookies," og vi modtager tekniske informationer når din webbrowser besøger Made4Men. Vi forbeholder os retten til, til enhver tid, at ændre vores site, politikker, og ovenstående retningslinjer.
Kreditkort sikkerhed: Vi har garanterer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server. Alle kreditkort informationer indtastes i et sikkert miljø (SSL), og sendes i krypteret form videre til PBS. Når du betaler en ordre med kreditkort, får Made4Men retten til at hæve beløbet, når vi afsender din ordre.

Kundeservice og E-mærket:

Du kan kontakte os på tlf.: 89 88 17 78, alle hverdage i tidsrummet 10.00 - 16.00 eller på mail kundeservice@made4men.dk. Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen.
Made4men.dk er en e-mærket netbutik og når du handler på e-mærkede netbutikker, har du altid adgang til e-handelsfondens forbruger hotline.
Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@made4men.dk
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 16.01.2020

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Firtal Web Aps
att. Made4men.dk
Møgelhøj 8
8520 Lystrup
Kundeservice@made4men.dk


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________________________________________________________________

Bestilt den: _________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn:

______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:

___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato:_________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Adresse til Made4men.dk

Firtal Web Aps
att. Made4men.dk
Møgelhøj 8
8520 Lystrup