20-60% PÅ UGENS KAMPAGNER

JANUAR UDSALG

Januarudsalget slutter med et brag! I sidste uge af januarudsalget sparer du minimum 20% på ALT hårpleje og 30% på udvalgte brands.

Spar 30% på American Crew, Cutrin BIO+, Sebastian MAN og Njord og spar op til 60% i vores restsalg.Spar 20-50% på alt ansigtspleje


Mest populære januartilbud

Golden Beards

SPAR 30% PÅ ALT AMERICAN CREW

American Crew er et amerikansk mærke som fremstiller det nyeste og bedste inden for hårprodukter, kropsprodukter og stylingprodukter. Du finder alt hvad du behøver for at holde dig ren og lækker til hverdag.


Remington

SPAR 30% PÅ ALT NJORD

Njord er et danskudviklet brand - kun til mænd. Produkterne er opstået udfra en stor passion og viden omkring hud- og skægpleje til mænd via mange års erfaring, og grundtanken bag Njord-serien er, at det nordiske og lidt hårde vejr kræver ekstra pleje af hud og skæg.

Dear barber

SPAR 25% PÅ ALT DEAR BARBER

25% på alt fra Dear Barber. Deres produkter har et luksuriøst udseende, samt et form for ældre udtryk grundet trælooket. Dear Barbers produkter er yderst velkendte for deres britiske vintage stil, hvilket også er der de skiller sig ud fra andre.
Spar 20-50% på alt ansigtspleje


Percy Nobleman

SPAR 30% PÅ ALT CUTRIN BIO+

Cutrin Bio+ er produkter til dig, der har problemer med hovedbunden. Cutrin Bio+ kan afhjælpe og forebygge mod kløe, skæl, tidligt hårtab og kraftig fældning. Kvalitets produkter til dig med hovedbundsproblemer.

Spar 20% på alt hårshampoo
Just for Men

SPAR 30% PÅ ALT SEBASTIAN MAN

Sebastian Professional er et enestående brand inden for hårplejeprodukter til mænd. Innovation og nytænkning siges at være synonymer for brandet, der ofte står øverst på frisørenes indkøbsliste.

Spar 20% på alt hårvoks


Spar 20% på produkter mod hårtab


Mest populære produkter