Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

L'Oreal Men Expert

Kathrine

Kathrine Lund

Ekspert inden for hudpleje

L’oreal Men Expert er er hudpleje til mænd i alle aldre. L’oreal har skabt serien Men Expert som giver dig muligheden for at holde dit ansigt sundt og skarpt.

Mænd har tykkere hud end kvinder, hvilket betyder at der er brug for nogle andre produkter, end kvinderne. Det er netop en af grundende til at L’oreal har udvilket Men Expert serien.

L’Oreal Men Expert

L'Oreal Paris Men Expert er luksus til mænd, der kræver perfektion. En del af L'Oreal Paris-gruppen, en af ​​verdens førende indenfor skønshedpleje. Serien er designet specielt til mænd og passer til enhver alder og livsstil.

Nye og innovative hudpleje løsninger til at bekæmpe de daglige hudproblemer, og for at holde dig yngre i længere tid. Hvem siger mænd ikke kan gå op i deres hud og hudpleje? I dag kan mænd lige så vel som kvinder benytte sig af hudcreme.

Da der er kommet mere fokus på vores hud igennem de senere år, så har L'Oreal Paris også fået tilslutning blandt mænd. Før i tiden var L'Oreal Paris primært til kvinder, men sådan er det ikke dag, hvilket den nye Men Expert også bevidner om.

Hydra Sensitive

Hydra sensitive er en del af L'Oreal Paris Men Expert serie og er især velegnet til folk med følsom hud. Det er ikke alle cremer der er lige gode for vores sarte hud i ansigtet.

Huden bliver udsat for gentagene eller daglige barberinger og bliver dermed yderst sårbar. Hydra Sensitive har netop det formål med at afhjælpe huden med netop denne problematik. Hydra Sensitiv vil dag efter dag være med til at beskytte din hud bedre.

Den indeholder den fantastiske formel som er beriget med en masse mineraler der styrker hudens beskyttelse. Udover dette så er den også med til at tilføre fugt til din hud døgnet rundt.

Hydra Energetic

Hydra Energetic er en del af L'Oreal Paris Men Expert serie og er velegnet til alle former for hudtyper. især tør hud. Følsen af friskhed vil vi alle gerne opleve hver dag. Hvis du benytter dig af Hydra Energetic så vil du opleve din hud bliver aktiveret uden at blive fedtet eller udtørt.

Produkterne er opbygget sådan at de sørger for at opfriske huden, fjerne urenheder og samtid hjælpe huden med at ånde.

Der er nok af fede og tykke ansigtcremer, ingen har lyst til at bruge dem. Derfor er Hydra Energetic serien også en fedt fri serie, der hurtig absoberes i huden. Hydra Energetic efterlader dig afslappet, frisk og sund.

Pure Power

Pure Power er en del af L'Oreal Paris Men Expert serie og er velegnet til alle former for hudtyper, især hud der er i ubalance. Den bedste måde at kurere urenheder og bumser er at bruge Pure Power produkter til at holde den i huden i balance.

Vi vil alle gerne se unge ud, og her er Pure Power perfekt. Produkterne indeholder forskellige ingredienser som er med til at bekæmpe tegn på aldring. Vi ved det og alle dermatologer ved det.

For at få en hud der er i ubalance tilbage igen, så er der brug for nogle kliniske ingredienser og nødvendigheder. Men det er ingredienser der holder den naturlige olieproduktion tilbage, så din hud ikke bliver fedtet.