Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Parker 96R Double Edge Safety Razor

Andre lignende varer

Andre har også købt

Anmeldelser

5 af 5 bedømmelser

4.8


80%

20%

0%

0%

0%

Ansvarsfraskrivelse: Anmeldelserne er er ikke udtryk for Made4men.dk’s beskrivelse af produktet, men repræsenterer udelukkende brugernes egne holdninger.

Simon

Verificeret køb
June 26, 2021 11:49

Kanon!

Lækker skraber - kommer fra både maskiner og Gilette skrabere, men tænkte det her skulle prøves... Hold k*** den er skarp, og man skal barbere sig med om omhu, men har aldrig før fået sådan en lækker og glat barbering til så billige penge tilmed.Kan helt klart anbefales, da det hele bare fungerer. Rigtig god vægt, nem at skifte blade (bare drej hovedet af og indsæt blad + bladene er død billige) - man kan ikke ønske sig mere. Top karakter herfra!

Thomas Husmer

Verificeret køb
February 8, 2018 06:28

Rigtig god

Dette er min første rigtige safety razor. Sandsynligvis også min sidste. I forhold til andre typer skrabere jeg har brugt, er denne sublim. Kan varmt anbefales

Åke Hyppe

Verificeret køb
February 23, 2019 20:02

Fedt design

Jeg synes det er dejligt at man kan få cool et design for så billige penge. Shaveren er også helt god. Jeg bruger den ikke så tit som jeg havde regnet med, men når jeg har tid så gør jeg et stort ritual ud af barberingen og det er sgu fedt.

Kim Helweg Madsen

Verificeret køb
February 18, 2019 22:48

Pas på for den bide

som titlen siger, så skal man passe på med sådan en, men hold da op et resultat den giver... når man lige er kommet over det røde skum fase

Thomas

Verificeret køb
February 6, 2018 21:37

God TTO DE safety razor

Parker er kendt for at lave fornuftige DE safety razors til fornuftige penge, og den her er ingen undtagelse. Den er af TTO (turn-to-open)-typen, også kaldet butterfly-typen. Det vil sige hvor man ved det traditionelle design skal skille hele skraberen ad ved at skrue skaftet af og dele hovedet i to, for at skifte blad, skal man her bare dreje på skaftet, så åbner hovedet sig og man kan lægge bladet i. Bladet ligger ret fast, modsat andre jeg har prøvet, så det er en rigtig positiv ting.Designet er godt, skæftets sorte mod de rustfri stål falder i min smag, og skæftet er nubret for godt greb.Den er måske en smule let i det, i forhold til andre skrabere jeg har haft. Jeg foretrækker selv en skraber med lidt tyngde, da man så i større grad kan lade skraberen gøre arbejdet for sig, og man undgår at komme til at trykke for hårdt, hvilket uværgeligt giver snitsår. Så man skal lige huske på at man skal have et meget let greb og tryk. Af samme årsag tror jeg ikke jeg vil anbefale den til en begynder.Til gengæld barberer den godt, lidt fintfølende med vinklen, den har en relativt lille vinkel hvor den barberer optimalt, men her gør den det så umiddelbart også bedre end mine andre.Alt i alt en rigtig god skraber, der dog er lidt let i det og lidt temperamentsfuld. Som sagt vil jeg nok ikke anbefale den til en begynder, selvom det altid er svært at sige hvad der er og ikke er godt for en begynder når man selv ikke længere er i den kategori.Er stor fan af TTO-typen, men det er smag og behag. Hvis man, som jeg, skifter blad mindst to gange om ugen (har haft lidt problemer med indgroede skæghår) er det lækkert at slippe for at skille den ad hver gang, men hvis man kun bruger et blad om ugen eller mindre, er en traditionel måske lige så fin.

Made4Men teamet

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os