Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Björn Borg

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ansvarlig for Made4men

Björn Borg er klart et af de mest udbredte mærker i Europa inden for undertøj, og det er der en god grund til. Björn Borg har været kendt i mange år - og deres undertøj er altid en succes.

Undertøjet fra Björn Borg har nemlig en super lækker og god pasform på stort set alle mænd. Underbukserne kommer altid i god kvalitet, og findes desuden i mange forskellige super moderne mønstre og farver - alt efter hvad du er til.

Björn Borg underbukser går du absolut aldrig galt i byen med - du ved, hvad du får, og desuden sidder de perfekt.

Bestsellere

På lager
1-2 dages levering

Björn Borg

Du kender garanteret Björn Borg i forvejen, og du har sikkert allerede et par liggende hjemme i skuffen. Björn Borg har nemlig gennem generationer udviklet kvalitetsunderbukser til de danske herrer.

Det som Björn Borg har gjort godt, i forhold til nogle af deres konkurrenter, er at de har fundet den perfekt balance mellem komfort, pasform og designet. De har ramt lige det mænd gerne vil have, selvom deres underbukser godt kan være lidt vilde engang i mellem. Man kan selvfølgelig også få deres underbukser i mere neutrale eller hel farvede modeller.

Derfor skal du vælge Björn Borg

Hvis du er i tvivl om deres underbukser er noget for dig, så kan du her finde ud af hvad vi synes, Björn Borg gør godt, og hvorfor vi mener, det sikkert også kunne være noget for dig.

Pris niveauet:
Prisen på Björn Borgs underbukser ligger i den middel høje ende, og kan for nogen virke relativt dyrt. Dog er der nogle ting, der gør at det måske ikke er så slemt igen. Deres underbukser har nemlig utroligt lang levetid, i forhold mange af de billige alternativer.

Samtidigt sidder underbukserne også helt perfekt, og skarver eller irritere ikke, når man har dem på. Udover det så har vi valgt, at du altid kan få gratis fragt på underbukser her hos Made4men, så det ikke kommer til at gå udover dit valg.

Design:
Selvom designet ikke spiller den helt store roller for alle, så er der alligvel en del fordele ved det. For det første ser det super fedt ud, at det ikke bare er et par helt hvide underbukser, men at der er lidt fart over feltet. Derudover så har designet en anden utrolig styrker. Det kan nemlig hjælpe med at skjule bremsestreger, og ændre små uheld, hvor den klassiske hvide underbuks, med det samme ville afslører dig.

Kvaliteten:
Der er ingen tvivl om at kvaliteten er helt i top. Hvis du køber et par underbukser ved Björn Borg, for du et par der holder i lang tid, og som sidder perfekt i hele deres levetid. Vi er selv meget glade for Björn Borg, og det vil du garanteret også blive.