BLACK WEEKEND

SPAR 20 - 50% PÅ HELE WEBSHOPPEN
Tilbuddene gælder i:
00
timer
00
min.
00
sek.

Spar 20-50% på alt ansigtspleje

Mest populære tilbud


Njord

SPAR 50% PÅ ALT NJORD

Spar 50% på alt fra Njord. Njord er et danskudviklet brand - kun til mænd. Produkterne er opstået udfra en stor passion og viden omkring hud- og skægpleje til mænd via mange års erfaring, og grundtanken bag Njord-serien er, at det nordiske og lidt hårde vejr kræver ekstra pleje af hud og skæg.Remington

SPAR 30% PÅ ALT REMINGTON

Remingtons er kendt for kvalitet og robusthed, hvor du i dag får 30% rabat alle produkter fra Remington. Gratis næsehårstrimmer i alle ordrer, så længe lager haves.
+ GRATIS NÆSEHÅRSTRIMMER I ALLE REMINGTON-ORDRER
Spar 20-50% på alt ansigtspleje


Babyliss

SPAR 25% PÅ ALT BABYLISS

Spar 25% på det populære mærke BaByliss. Trimmere fra Babyliss er kendtegnet for maskiner af salonkvalitet, ergonomisk design og motorkvalitet af bedste kaliber.
Spar 20-50% på alt ansigtspleje
Populære tilbud på parfumer


Raw naturals

SPAR 40% PÅ ALT RAW NATURALS

Det svenske Raw Naturals kombinerer naturlige formuleringer med et maskulint design. Plejeserien beskytter i dybden, og bidrager til en mere frisk hud. Spar 40% på alt her Black Friday.

Recipe for men

SPAR 20% PÅ ALT RECIPE FOR MEN

Recipe for men er simple plejeprodukter med milde ingredienser. Det er skabt til skandinaviske mænd, der foretrækker en enkelt hudplejerutine.

Populære tilbud på skægpleje


Recipe for men

SPAR 25% PÅ ALT JUST FOR MEN

Just For Men er en række produkter der kan hjælpe dig med at farve dit hår eller dit skæg lige som du vil ha' det. Det tager blot 5 minutter for dig, at se effekten af disse vidunderlige produkter.

Toppik

SPAR 50% PÅ ALT NJORD BARBERING

Spar 50% på alt Njord barbering. Njord er et danskudviklet brand - kun til mænd. Njord har lavet nogle sæt som passer til om man er rutineret indenfor den klassiske barberingsmetode eller nybegynder - og så et det virkelig value-for-money.


Populære tilbud på ansigtspleje


Njord barberingssæt

SPAR 35% PÅ ALT BARBERIANS CPH

Barberians Cph udvikler moderne, maskuline groomingprodukter der bidrager til en pragtfuld barbering. Du kan med fordel tage et kig på Gentle Face Wash, som går ind og nærer og fugter huden, så huden efterlades med en velplejet og blød finish

Populære tilbud på hårpleje


American Crew

SPAR 40% PÅ ALT AMERICAN CREW

American Crew er et amerikansk mærke som fremstiller det nyeste og bedste inden for hårprodukter, kropsprodukter og stylingprodukter. Du finder alt hvad du behøver for at holde dig ren og lækker til hverdag.

Mest populære produkter


Hotteste brands de sidste 24 timer
biotherm homme hugo boss gilette babyliss anthony logistics lacoste
remington murad diesel panasonic bjørn borg id hair voks
zirh giorgio armani withings calvin klein online henriksen american crew

Hudpleje, parfume og personlig pleje lige til døren

Made4men.dk er nordens største forhandler af hudpleje produkter til mænd. Vi har i dag over 3000 forskellige plejeprodukter til mænd, og hver eneste dag bliver vores udvalg større. Vores sortiment indenfor hudpleje til mænd tæller i dag alle de store og kendte brands såsom Biotherm Homme, Clinique, Clarins, Gillette, Wilkinson, Veet for men, Giorgio Armani, Calvin Klein, Paco Rabanne, American Crew, Jack Black, Ole Henriksen, Recipe for men, Anthony Logistics og mange flere.


Trimmere, målere og vægte m.m.

Indenfor maskiner udvælger vi de bedste og mest innovative mærker. Samtidig tester vi selv produkterne og kigger efter produkter der vinder test for deres egenskaber. Vores sortiment tæller blandt andet Remington, Panasonic, Babyliss, Moser og Withings. Vi har maskiner i mange forskellige kategorier, hårtrimmere, skægtrimmere, bodytrimmere, rygtrimmere, wifi-vægte, næsehårstrimmer, fladjern, glattejern, krøllejern, skridttællere, blodtryksmålere og laser hårfjerning. Vi søger hele tiden at udvide vores sortiment og finde nye spændende produkter, så hold endelig øje med vores side.


Hårpleje, voks, og styling

I forhold til hårpleje sigter vi også på mænd og deres behov. Det behøver ikke at være en jungle at vælge de rigtige produkter til håret. Vi har derfor særligt udvalgt de bedste hårprodukter fra Renati, ID Hair, American Crew, Fudge, HairDo!, By Vilain, Billy Jealousy, Osmo, og Bio+ blandt andre. Det gælder for os om at finde de bedste hårvoks, de bedste shampooer, og de bedste stylingprodukter til mænd. Mangler du et særligt produkt eller mærke, er du altid velkommen til at smide os en mail.


Undertøj

Vores seneste udvidelse af sortimentet er undertøj og vi har taget de bedste underbukser, boxershorts, thights, tanktops, v-necks og briefs i sortiment. Vi har specifikt udvalgt de bedste brands, såsom Björn Borg, Muchachomalo, Armani Underwear og JBS. De klart mest populære er pt. vores Björn Borg underbukser, der sammen med Muchachomalo også er det vi foretrækker på kontoret. Vi tilbyder gratis fragt på samtlige boxershorts, så du kan få gratis fragt på din ordre. Vi har jo allesammen brug for undertøj og hos made4men skal det være nemt at handle. Vi er jo mænd og gider ikke så meget bøvl :)


Made4men - For mænd, men vi kan godt li' kvinder

Made4men har en ambition om at være det bedste sted at shoppe for mænd. Vi vil have alle de produkter vi som mænd har brug, og vi vil sælge det på den måde, mænd synes er bedst. Det er blandt andet derfor at vi er at finde på internettet. Det er nemt, bekvemt, og anonymt. Er du i tvivl om hvilke produkter du skal vælge kan du også altid kigge forbi vores mandeblog hvor vi skriver om alt fra test af hårtrimmere til hvordan du gror det perfekte skæg!