Af • 4 November, 2022

En julegaveguide fra os til dig selv, manden i dit liv, far, bror, onkel eller chefen. Hvorfor? Fordi vi ved hvad mænd vil ha’ i 2022. Vi har samlet de bedste julegaver til mænd.

De fleste af os herude på Made4men er nemlig mænd, endda i mænd i alle aldrer. Derfor mener vi selv, at vi kan kalde os eksperter når det kommer til hvad mænd ønsker sig til jul, fødselsdag, årsdag eller hvad end der nu er af mærkedage i din mands liv.

Vi har heldigvis rigtig mange lækre produkter at vælge i mellem, og det er i alle prisklasser. Herunder har vi delt gaveidéerne op i forskellige kategorier, så du hurtigt kan få et overblik alt efter hvem du skal give gave.

Julegaveidéer til manden

Njord – Perfect Face! Ansigtssæt
Dette ansigtsplejesæt står øverst på de fleste mænds ønskeliste, hvis de går op i deres hud. Sættet er nemlig skræddersyet til mænd og har alt manden har brug for. Det enkle og lækre udseende afspejler indholdet, som er fyldt med de vigtigste ingredienser, som sikrer en sund og pæn hud. Dette lækre sæt fra Njord er den perfekte julegave til manden og er pakket ind i en smart sort toilettaske.

Remington Grooming Kit
Remington Grooming Kit er den perfekte julegave til manden. Her får han nemlig ikke kun en skægtrimmer, men alt til at trimme, klippe og style sit skæg. Mænd styler og klipper deres skæg på forskellige måder og dette sæt skaber uanede muligheder. Sættet indeholder en skægtrimmer, en børste, en premium saks og forskellige typer afstandsstykker. Med Remington Grooming kit skuffer man ikke manden.

Barberians Cph Hair, Face & Body gaveæske
En komplet gaveæske som er skræddersyet til manden, som trænger til forkælelse af både håret, huden og kroppen. Gaveæsken fra Barberians Cph indeholder danskproduceret personlig pleje – udviklet kun til mænds behov. Den perfekte julegaveæske til mænd. Gaveæsken er pakket flot ind og indeholder en ansigtscreme, en ansigtsvask og en showergel til håret og kroppen.

Njord Beard Starter kit
Går manden, faren eller kæresten op i sit skæg? Men glemmer han at give skægget den nødvendige pleje? Så har du her den perfekte julegave til manden. Dette komplette sæt fra danske Njord har alle de nødvendige skægpleje produkter til et flot og velsoigneret skæg. Ja og så er det pakket ind i smart sort toilettaske, som manden vil elske. Dette skægpleje sæt fra Njord er en god julegave til manden med et tykt eller større skæg, men er også perfekt til mænd som er igang med at gro det.

Gordon Professional Hårtørrer Green
Alle mænd bør eje en hårtører – vel og mærke hvis manden har hår på hovedet. Hårtørreren fra Gordon har en grøn maskulin farve og forskellige varme- og hastighedsindstillinger. Og så elsker mænd hårde pakker. Denne hårtørrer er perfekt, når frisuren skal styles – uanset om manden har kort eller langt hår. Den hurtigste måde at få frisuren til at sidde, når det skal gå stærkt på badeværelset.

Gaveidéer til faren

Njord Shavette Starter Set
Njord Shavette Starter Sættet er til manden, som har lyst til at prøve kræfter med den traditionelle barberingsmetode. Sættet er komplet og han får alt hvad han skal bruge for at komme igang med den traditionelle og præcise barbering. Med en shavette slibber han for at slibe kniven.

Njord – In Your Face! Ansigtssæt
Den nemmeste hudplejerutine til mænd – så nem at din far kan finde ud af den! Hvis han ikke allerede er i gang med sine hudplejerutiner, vil det her sæt gøre underværker for ham. Han får i sættet en ansigtscreme, en ansigtsvask og en scrub – alt sammen pakket ind i en smart toilettaske. Det maskuline design passer ind hos enhver far.

Mont Blanc Legend EDT (100 ml)
Denne parfume fra Mont Blanc giver en ekstra krydret, elegant og maskulin duft. En vaskeægte herreparfume. Parfumen er en bestseller i blandt mænd og der er absolut ingen chance for, at han ikke vil imponere med denne fantastiske duft. Klassisk og stilfuld parfume, der vil passe helt perfekt til din far.

Withings Body Wi-Fi Badevægt (sort)
Ønsker faren eller manden at smide de ekstra kilo? Eller vil han gerne opbygge ekstra muskelmasse? Så er denne badevægt fra Withings den perfekte julegave. Den er nemlig meget mere end bare en vægt. Badevægten kobles nemt til din smartphone og kan så vise dig fedtprocent, BMI, mængden af vand i kroppen og meget mere. Sammen med diverse fitnessapps kan du gemme dine data, så du kan følge din udvikling.

Just for men skægfarve
Er din far lidt forfængelig? Har han et flot skæg, som måske er begyndt at blive gråt? Så er gaven her perfekt. Måske endda som en drillegave. Skægfarve lyder måske helt ude i hampen, men hvorfor ikke? Utallige mennesker skjuler deres grå hår med hårfarve, derfor har skægfarve selvfølgelig også sin plads.

Mane hårtabs spray
Er gammelfar ved at blive tynd i toppen, og måske lidt selvbevidst omkring det? Mane er redningsmanden. Deres hårspray er nem at bruge og han kan i løbet af få sekunder få håret til at se naturlig tykt ud. Virkningen er kun midlertidig, men det er lidt billigere end en transplantation.

Gaveidéer til din kæreste (mand)

Dapper Dan Eau De Toilette (100 ml)
Skal kæresten dufte som en vaskeægte gentleman? Så er parfumen fra Dapper Dan et godt bud med dens klassiske og sofistikeret duft. Parfumen er produceret i England og emballage, duft og udseende er eksklusiv hele vejen igennem!

MenRock The Double Edge Razor Set
Et komplet sæt til manden, der ønsker at prøve kræfter med Double Edge Shaving. Sættet indeholder alt hvad der skal bruges til at få en komplet barbering med Double Edges. Perfekt hobbyprojekt for den stilbevidste herre.

Golden Beards Starter Beard Kit Toscana
Har din mand skæg som der ikke er helt styr på, eller er der styr på det, men han mangler nogle produkter? Så er dette sæt fra Golden Beards en gave fra de skæggede guder. Hans skæg vil blive renere, sundere, mere skinnende og mere velduftende end nogensinde før.

Ecooking Anti-Rødme Og Rensegel Parfumefri Gaveæske
I denne fine gaveæske fra Eccoking får man deres skønne rensegel og deres anti-rødme creme. Begge produkter er utrolig dejlige at bruge og giver huden pleje og næring. Perfekt gaveidé til herren der vil få gavn af en smule ansigtspleje.

Njord Hair Wax (100 ml)
En hårvoks som vores kunder er vilde med. Kvalitet og pris hænger rigtig godt sammen. Voksen holder håret på plads hele dagen, men er samtidigt let at skylle ud. Duften vil du også elske, diskret men mandig!

Gaveidéer til ham med skæg

Mühle x Mark Braun Hexagon Barbersæt
Har manden i dit liv et glatbarberet look? Bruger han barbermaskine eller Gillette skraber? Så få ham hooked på gammeldags barbering. En gammeldags barbering er bare helt sublim. Tæt, uden barberingsproblemer og en oplevelse i sig selv. Dette sæt fra Muhle er så pænt, at du ikke vil have problemer med at lade det stå fremme.

Erbe Solingen Barberkniv (Hvid Håndtag, 5/8″)
Er du kæreste med en bad boy eller en grej-fanatiker? Denne kniv vil kunne tilfredsstille begge slags mænd. Han kommer til at ligne en bad boy med styr på dit grej, når han barbere sig med denne klassiske ragekniv. 

Mr. Natty Emergency Flair Barberingsæt
Mr. Natty Emergency Flair Barberingsæt er det oplagte gavesæt til enhver selvbevidst gentleman, der ønsker en glat og luksuriøs barbering! Kvalitetsprodukter med fornemt design, what’s not to like?

Njord Beard Trimming Kit (Shavette)
Mangler han et sæt som indeholder alt hvad der skal til for at skægget står skarpt, så er dette sæt fra Njord lige noget for ham. Danske Njord har sammensat dette sæt, der giver ham muligheden for at opnå et skarpt look på en nem måde. 

Njord Beard Oil (100 ml)
En god skægolie er svær at finde. Her har vi den! Njords skægolie er lavet med skandinavisk klima i tankerne, og er derfor pakket med nærende ingredienser der beskytter din mands skæg mod vind og vejr. 

Gaveidéer til ham der går op i sit hår

Dear Barber Fibre Hårvoks (100 ml)
En rigtig god voks, i barbershop kvalitet. Kun det bedste. Super hold, giver struktur og fylde til håret uden at stivne det helt. Denne voks bliver uden tvivl favoritten fremover. Velegnet til kortere hår. 

Njord Haircut Set
Laver han småjusteringer og klipper sin perfekte frisure til derhjemme? Så er dette sæt helt perfekt. Det giver ham mulighed for at spare et par uger ekstra op mellem frisørtiderne.

Watermans Grow Me Shampoo & Conditioner
Ønsker du at forebygge og modvirke hårtab, er du give dit hår ny energi, er Watermans Grow Me Shampoo & Conditioner det perfekte sæt for dig. Shampoen stimulerer hårvækst, styrker dit hår, mens den nærende balsam blødgør, fugter og tilfører pleje, så du efterlades med sunde hårstrå.

Uppercut Deluxe Quiff Roller
Denne børste er helt uundværlig, hvis han ønsker den moderne “quiff”. Den gør det nemligt at rulle håret og krølle det bagud, så det sidder som en drøm. Dette produkt er selvfølgelig lavet af materialer af høj kvalitet. Manden i dit liv fortjener nemlig intet mindre end det bedste.

Remington AC5911 Pro Ionic Hårtørrer
En god hårtørrer er ikke kun nødvendig for kvinder. Mænd der elsker deres hår, og kunsten at style det, ville med sikkerhed ty til hårtørren som en af hans vigtigste våben i kampen mod dårlige hårdage. Så hvorfor ikke give ham sin helt egen, så du har din i fred. 

Gaveidéer til manden der har alt

Thiers Issard Straight Razor Barberkniv (Black Horn Håndtag)
Okay, du er på helt bar bund med hensyn til gaveideer til ham der bare har ALT! Hvad gør du? Du giver ham det ypperste, og det ypperste netop hvad denne ragekniv er. Thiers Issard laver knive af det bedste stål, så gentlemen verden rundt kan få de bedste produkter overhovedet tilgængeligt. Denne er til manden der ikke gider noget billigt bras. 

Made 4: Beard Turbo Growth
Sæt turbo på hans vej mod et tæt og tykt skæg, med dette sæt. Vi har taget de bedste produkter til at få gang i skægvæksten og lavet et godt tilbud på dem. Med sikkerhed noget der vil få selv den glatteste kind til fremstå maskulin!

Jaguar Tondeo ECO-XS Black Velvet Trimmer
Har manden ikke tid til frisør, eller foretrækker han blot selv at klare ærterne? Så er Jaguar det ypperste indenfor hårtrimmere. Den holder sig muligvis funktionsdygtig længere end manden selv, og klipper selvfølgelig some en drøm.

Beauté Pacifique Super3 Vitamin A Anti-Wrinkle Booster
Er manden der har alt, lidt oppe i årene? Så prøv at giv ham sit livs bedste creme. Denne creme bekæmper rynker og fine linjer som intet han hidtil har prøvet. Det perfekte produkt, til ham der kun vil bruge et plejeprodukt.

Remington MB4046 Grooming Kit
Gin og Tonic er en drink som alle rigtige mænd har selvtillid nok til at drikke og nyde. Men ved du hvad der kan gøre den endnu mere mandig? Hvis man laver sin egen gin! Det kan han med dette unikke kit. Der er alt hvad der skal bruges til at lave sin helt egen gin, lige udover den klare spiritus.  

Gaveidéer til manden der elsker parfumer

Ralph Lauren Polo Blue EDP (40 ml)
Ralph Lauren Polo Blue vækker en følelse af frihed, som kommer fra en skyfri himmel. Energien fra de åbne have, kombineret med en bølge af friskhed.

Denne lækre duft til mænd er en frisk blanding af vandagtige dufte, som er kombineret med spicy basilikum og en salvie der giver en dejlig blød følelse.

Versace Eros EDT (50 ml)
Herreduften Eros eau de toilette fra Versace er indbegrebet af nøgleordene kærlighed, passion og lidenskab.
Den er inspireret af kærlighedsguden Eros fra græsk mytologi, som med sin bue og pil kunne skyde forelskelse ind i folk. Duften er til den stærke og lidenskabelige mand. Duften er intensiv og har en friskhed, der er domineret noter såsom mynte, citron, grønt æble, tonka bønne, ambroxan, geranium, vanille, vetiver, eg mos og cedertræ.

Hugo Boss BOSS Bottled EDT (50 ml)
Tankerne bag brandet Hugo Boss er forsøgt indkapslet i denne Boss Bottled aroma. Duften er frisk og skarp med en varm base. Han vil føle sig som den stilbevidste og velduftende herre i hverdagen. En sikker vinder for en hver mand med lidt respekt for sig selv.

Amouage Lyric Man EDP (100 ml)
Ren luksus på flaske, til manden der bare må være anderledes. Lyric Man starter ud med velkendte noter af bergamot og lime. Derefter transformerer duften sig til en krydret træagtig duft med strejf af orientens mystik. Helt fantastisk. Han har med garanti aldrig duftet noget lignende.

Histoires de Parfums This Is Not A Blue Bottle 1.1 EDP (120 ml)
Velduftende unisex parfume fra Histoires De Parfums. Ønsker du en parfume som dig og din bedre halvdel kan deles om, så er denne parfume det perfekte match. Histoires De Parfums har udviklet This Is Not A Blue Bottle 1.1 EDP som er en unisex parfume, du ikke vil gå glip af.

Gaveidéer til teenageren

Njord Toilettaske
Teenageren som måske skal på efterskole eller gymnasiet, dette hænger ofte sammen med studieture, introture og diverse andre ekskursioner. Her er det essentielt at kunne have sine toiletsager med, uden at de skal ligge og rasle rundt i bunden af tasken. Denne toilettaske er stilren, vandafvisende og i et minimalistisk design.

Made 4: Bumser og urenheder
Teenagere og bumser er noget de fleste kæder sammen. Bumser kan aldrig helt undgås, men du kan dog give teenageren i dit liv de bedste vilkår. Huden bør dagligt renses og tones, for at fjerne det overskydende sebum som fedter huden til. Dette sæt har alt hvad en bumseramt teenager kunne drømme om. 5 af de bedste produkter mod bumser!

Made 4: Beard Turbo Growth
Kniber det med skægvæksten hos teenageren? Så er dette unikke skægvækst sæt helt ideelt. Sammensat af vores eksperter til at stimulere skægvæksten indefra og ud. Inden længe vil de små stride skægstubbe pible frem fra den unge teenagehud.

Australian Bodycare Body Wash (500 ml)
Teenagere er fyldte med hormoner, og det betyder sved. Sved der ikke vaskes væk, kan betyde urenheder. Disse urenheder på kroppen bør dagligt vaskes væk med en god kropssæbe. Yes! Denne sæbe med anti-bakteriel tee tree olie fra Australian Bodycare, renser efterlader huden ren og bakteriefri.

Recipe for men Army Clay Wax (80 ml)
Hårvoksen har et medium hold og et mat shine, der bidrager til, at din frisure fremstår mere naturligt. Formlen er baseret på naturligt kiselrigt ler, hvilket gør, at håret hverken ser klistret eller fedtet ud.

Klunke Voks By Dick Johnson (50 ml)
En sjov lille gave, som faktisk genkøbes af de fleste. Den efterlader nemlig klunkerne helt bløde. Cykler, løber eller dyrker han sport? Så hjælper Klunkevoks også med at undgå de irriterende og smertefulde slidmærker som kan forekomme.