Af • 23 October, 2020

En gaveguide fra os til dig selv, manden i dit liv, far, bror, onkel eller chefen. Hvorfor? Fordi vi ved hvad mænd vil ha’ i 2021. 

De fleste af os herude på Made4men er nemlig mænd, endda i mænd i alle aldrer. Derfor mener vi selv, at vi kan kalde os eksperter når det kommer til hvad mænd ønsker sig til jul, fødselsdag, årsdag eller hvad end der nu er af mærkedage i din mands liv.

Vi har heldigvis rigtig mange lækre produkter at vælge i mellem, og det er i alle prisklasser. Herunder har vi delt gaveidéerne op i forskellige kategorier, så du hurtigt kan få et overblik alt efter hvem du skal give gave.

Gaveidéer til faren

Made 4: Wrinkles
Den perfekte gave til manden der har begyndende rynker, eller bare skal have alt den hjælp han kan få inden han ligner en rosin. Du får 5 unikke produkter af høj kvalitet, som alle har hver deres formål. 

Njord DE safety razor set
Dette sæt falder næsten ind under betegnelsen “oplevelsesgaver”. Det er fordi, at sættet transformerer den kedelige morgenrutine, barberingen, om til en sand oplevelse. Wellness for mænd kan du kalde det. Han vil opnå den tætteste barbering helt uden røde knopper og andre barberingsproblemer.

Just for men skægfarve
Er din far lidt forfængelig? Har han et flot skæg, som måske er begyndt at blive gråt? Så er gaven her perfekt. Måske endda som en drillegave. Skægfarve lyder måske helt ude i hampen, men hvorfor ikke? Utallige mennesker skjuler deres grå hår med hårfarve, derfor har skægfarve selvfølgelig også sin plads.

Toppik
Er gammelfar ved at blive tynd i toppen, og måske lidt selvbevidst omkring det? Toppik er redningsmanden. De højteknologiske fibre binder sig til håret, og skaber et tykkere hår. Virkningen er kun midlertidig, men det er lidt billigere end en transplantation.

Floris Fragrance Travel Collection For Him (4 x 14 ml.)
Floris leverer parfume til det engelske kongehus, samt den mægtige prins Charles. Hvis parfumerne er gode nok til ham, er de det vel også til din far? 4 gange klassiske og stilfulde parfumer, der alle vil passe helt perfekt til din far.

Gaveidéer til din kæreste (mand)

Giorgio Armani Acqua di Gio EDT (100 ml)
Klassikeren! Du elsker den, han elsker den, svigermor elsker den og så lugter han ikke af uvasket fitness fyr, bliver det bedre? Denne duft er frisk, maskulin og samtidig en anelse feminin, lige som en moderne mand bør dufte. 

Njord In Your Face! set
Er din kæreste typen der vasker sit ansigt i håndsæbe, og i ny og næ stjæler lidt af din dyre creme? Så er sættet her en perfekt intro til en hudpleje rutine. En vask, en scrub og en creme. Mere simpelt bliver det ikke. Du vil indenfor den første uge kunne se en forskel på hans hud. Færre hudorme, renere hud, færre urenheder og en helt anden glød. Med andre ord, en mand med styr på sin hygiejne.

Golden Beards Starter Beard Kit Toscana
Har din mand skæg som der ikke er helt styr på, eller er der styr på det, men han mangler nogle produkter? Så er dette sæt fra Golden Beards en gave fra de skæggede guder. Hans skæg vil blive renere, sundere, mere skinnende og mere velduftende end nogensinde før.

Björn Borg 3-Pack Boxershorts (Sort)
Mangler din mand underbukser? Er dem han har hullede, for små eller bare udvaskede? Så giv nogle nye! Björn Borg er en klassiker af en grund. Hans underbukser sidder bare godt. Din mand vil takke dig. En gave der altid kan bruges.

Njord Hair Wax (100 ml)
En hårvoks som vores kunder er vilde med. Kvalitet og pris hænger rigtig godt sammen. Voksen holder håret på plads hele dagen, men er samtidigt let at skylle ud. Duften vil du også elske, diskret men mandig!

Gaveidéer til ham med skæg

Mühle x Mark Braun Hexagon Barbersæt
Har manden i dit liv et glatbarberet look? Bruger han barbermaskine eller Gillette skraber? Så få ham hooked på gammeldags barbering. En gammeldags barbering er bare helt sublim. Tæt, uden barberingsproblemer og en oplevelse i sig selv. Dette sæt fra Muhle er så pænt, at du ikke vil have problemer med at lade det stå fremme.

Erbe Solingen Barberkniv (Hvid Håndtag, 5/8″)
Er du kæreste med en bad boy eller en grej-fanatiker? Denne kniv vil kunne tilfredsstille begge slags mænd. Han kommer til at ligne en bad boy med styr på dit grej, når han barbere sig med denne klassiske ragekniv. 

Beardsley Shampoo til Skæg + Conditioner til Skæg (Wild Berry Flavor)
Beardsleys kæmpesællert! Skægshampoo i verdensklasse, og med en vidunderlig duft. Få hans fuldskæg til at se ud og dufte præcis du forestiller dig. 

Original Best Buy – LIssox Skæg Glattekam
Drømmer du om, at din mands krøllede skæg bliver glat og flot? Glattejernet her er specielt velegnet til skæg, da det er småt og praktisk. Skægget vil synes glattere og mere velsoigneret end det vanlige ustyrlige fuldskæg. 

Njord Beard Oil (100 ml)
En god skægolie er svær at finde. Her har vi den! Njords skægolie er lavet med skandinavisk klima i tankerne, og er derfor pakket med nærende ingredienser der beskytter din mands skæg mod vind og vejr. 

Gaveidéer til ham der går op i sit hår

Dear Barber Fibre Hårvoks (100 ml)
En rigtig god voks, i barbershop kvalitet. Kun det bedste. Super hold, giver struktur og fylde til håret uden at stivne det helt. Denne voks bliver uden tvivl favoritten fremover. Velegnet til kortere hår. 

Njord Haircut Set
Laver han småjusteringer og klipper sin perfekte frisure til derhjemme? Så er dette sæt helt perfekt. Det giver ham mulighed for at spare et par uger ekstra op mellem frisørtiderne.

House 99 – Twice As Smart Taming Shampoo & Conditioner
En god shampoo og balsam er et must, især hvis man går op i sit hår som manden i dit liv gør. Denne 2 i 1 shampoo giver ham også muligheden for at hylde dovenskaben og springe et skridt over. Den klarer nemlig både rengøring og blødgørelsen af håret. Psst… og så er det David Beckhams mærke, hvem vil ikke gerne have hår som ham?

Uppercut Deluxe Quiff Roller
Denne børste er helt uundværlig, hvis han ønsker den moderne “quiff”. Den gør det nemligt at rulle håret og krølle det bagud, så det sidder som en drøm. Dette produkt er selvfølgelig lavet af materialer af høj kvalitet. Manden i dit liv fortjener nemlig intet mindre end det bedste.

Remington AC5911 Pro Ionic Hårtørrer
En god hårtørrer er ikke kun nødvendig for kvinder. Mænd der elsker deres hår, og kunsten at style det, ville med sikkerhed ty til hårtørren som en af hans vigtigste våben i kampen mod dårlige hårdage. Så hvorfor ikke give ham sin helt egen, så du har din i fred. 

Gaveidéer til manden der har alt

Thiers Issard Straight Razor Barberkniv (Black Horn Håndtag)
Okay, du er på helt bar bund med hensyn til gaveideer til ham der bare har ALT! Hvad gør du? Du giver ham det ypperste, og det ypperste netop hvad denne ragekniv er. Thiers Issard laver knive af det bedste stål, så gentlemen verden rundt kan få de bedste produkter overhovedet tilgængeligt. Denne er til manden der ikke gider noget billigt bras. 

Parfums De Marly Kalan (125 ml)
Hvis ikke manden der halt alt, dufter som en rigtig verdensmand så er der noget helt galt. Parfums de Marly laver parfumer i luksusklassen, som enhver mand vil ønske de kunne eje. Kalan er krydret, energisk og uimodståelig. Sexet og højtråbende, uden at være vulgær. 

Jaguar Tondeo ECO-XS Black Velvet Trimmer
Har manden ikke tid til frisør, eller foretrækker han blot selv at klare ærterne? Så er Jaguar det ypperste indenfor hårtrimmere. Den holder sig muligvis funktionsdygtig længere end manden selv, og klipper selvfølgelig some en drøm.

Beauté Pacifique Super3 Vitamin A Anti-Wrinkle Booster
Er manden der har alt, lidt oppe i årene? Så prøv at giv ham sit livs bedste creme. Denne creme bekæmper rynker og fine linjer som intet han hidtil har prøvet. Det perfekte produkt, til ham der kun vil bruge et plejeprodukt.

The Homemade Hjemmelavet Gin Kit
Gin og Tonic er en drink som alle rigtige mænd har selvtillid nok til at drikke og nyde. Men ved du hvad der kan gøre den endnu mere mandig? Hvis man laver sin egen gin! Det kan han med dette unikke kit. Der er alt hvad der skal bruges til at lave sin helt egen gin, lige udover den klare spiritus.  

Gaveidéer til manden der elsker parfumer

Parfums De Marly Layton EDP (125 ml)
Layton. Der klinger måske ikke i dine ører. Det er fordi, at Parfums de Marly laver nichedufte, som de færreste kender. Layton er til gengæld en ægte crowdpleaser. Dette er ligesom at give en Ferrari til bilnørden, bare billigere. Du og ikke mindst han, vil elske den.

Jean Paul Gaultier Le Male EDT (75 ml)
Den ikoniske flaske er stadig mange mænds foretrukne duft. Den er mandig, krydret og ultra genkendelig. Le Male, er bare en klassiker som man ikke kommer udenom, når man snakker parfumer til mænd. 

Floris Of London Neroli Voyage EDP (100 ml)
Floris’ Neroli Voyage er inspireret af en sejltur langs norditaliens naturskønne kyst. Duften af spirende appelsinblomst, citronskal og en dyb duft af musk, rav og træ overtager til slut. Duften kan bruges af både mænd og kvinder, men den hælder til den mandlige. En frisk sommerduft i høj, høj kvalitet. 

Amouage Lyric Man EDP (100 ml)
Ren luksus på flaske, til manden der bare må være anderledes. Lyric Man starter ud med velkendte noter af bergamot og lime. Derefter transformerer duften sig til en krydret træagtig duft med strejf af orientens mystik. Helt fantastisk. Han har med garanti aldrig duftet noget lignende.

Histoires de Parfums This Is Not A Blue Bottle 1.2 EDP (120 ml)
Er budgettet lidt mindre, og er du stadig på udkig efter noget helt unikt og luksuriøst?
Denne flotte blå flaske indeholder en unisex parfume, som viser sig forskelligt alt efter hvem der bærer den. Duften er sensuel, ren som nyvasket tøj og varm.

Gaveidéer til teenageren

Njord Toilettaske
Teenageren som måske skal på efterskole eller gymnasiet, dette hænger ofte sammen med studieture, introture og diverse andre ekskursioner. Her er det essentielt at kunne have sine toiletsager med, uden at de skal ligge og rasle rundt i bunden af tasken.

Made 4: Impurities set
Teenagere og bumser er noget de fleste kæder sammen. Bumser kan aldrig helt undgås, men du kan dog give teenageren i dit liv de bedste vilkår. Huden bør dagligt renses og tones, for at fjerne det overskydende sebum som fedter huden til. Dette sæt har alt hvad en bumseramt teenager kunne drømme om. 5 af de bedste produkter mod bumser!

Made 4: Beard Turbo Growth
Kniber det med skægvæksten hos teenageren? Så er dette unikke skægvækst sæt helt ideelt. Sammensat af vores eksperter til at stimulere skægvæksten indefra og ud. Inden længe vil de små stride skægstubbe pible frem fra den unge teenagehud.

Australian Bodycare Body Wash (500 ml)
Teenagere er fyldte med hormoner, og det betyder sved. Sved der ikke vaskes væk, kan betyde urenheder. Disse urenheder på kroppen bør dagligt vaskes væk med en god kropssæbe. Yes! Denne sæbe med anti-bakteriel tee tree olie fra Australian Bodycare, renser efterlader huden ren og bakteriefri.

Recipe for men Concealer – Light (2,5 ml)
Poppede bumser og røde irritationer kan være lejlighed til usikkerheder for enhver teenager. Piger kan dække det med makeup, men kan drenge også det? Svaret er ja. Recipe for Men laver makeup til mænd, og denne concealer er perfekt til at gemme de urenheder væk som man ikke ønsker set af andre. 

Gaveidéer til ham der fortjener en adventsgave

GoateeSaver Sharping Tool (1 stk)
Et sjovt, men utroligt effektivt værktøj til barbering af den strammeste goatee i byen. Man skal blot bide fast i værktøjet, og så kan man vinke farvel til skævt skæg. Den har ét formål, og det udfylder den til perfektion. 

W&P Design Sphere Ice Mold (4 Cubes)
Er manden glad for drinks, og har han helt styr på glassene og shakeren? Så mangler han nogle isterninger der vil imponerer selv den mest garvede bartender. Denne form, giver dig 4 store runde isterninger, som smelter langsomt og pynter gevaldigt i enhver drink.

Klunke Voks By Dick Johnson (50 ml)
En sjov lille gave, som faktisk genkøbes af de fleste. Den efterlader nemlig klunkerne helt bløde. Cykler, løber eller dyrker han sport? Så hjælper Klunkevoks også med at undgå de irriterende og smertefulde slidmærker som kan forekomme. 

Njord Foam – Anti-Irritation Shaving Foam (200 ml)
En rigtig god barberskum er svær at finde. Denne fra Njord er godt til barbering af hele kroppen, da dens anti-bakterielle egenskaber gør at røde knopper og andre irritationer er fortid. Skummen er tyndere en normalt, men giver stadig et fint glid.

Njord Antiperspirant Roll-On Deodorant (50 ml)
Svedlugt og våde pletter under armene er ikke noget nogen mand ønsker. Derfor er denne anti-perspirant den perfekte gave til manden, der måske sveder lidt mere end normalt. Duften er mild, mandig og overdøver ikke hans parfume.