Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

+15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

geni-two-column-long

Gaver til mærkedage

Opdag eksklusive gaveæsker til mænd hos Made4men. Fra Fars dag til Valentinsdag, vores håndplukkede udvalg af herrepleje, parfumer og barbering vil imponere enhver. Forkæl de særlige mænd i dit liv med luksuriøse gaver, der skaber uforglemmelige øjeblikke. Og selvom vi er eksperter indenfor herrepleje, har vi faktisk også de bedste gaver til kvinder på Mors dag.

Se gaveæsker her
bcg-cols-4-4-4
D. 5. juni 2023

Fars dag gaver

Inspiration til den bedste gave til fars dag..

Find gaver
bcg-cols-4-4-4
D. 14. maj 2023

Mors dag gaver

Inspiration til den bedste mors dag gave..

Find gaver
bcg-cols-4-4-4
D. 14. februar 2024

Valentinsdag

Forkæl ham eller hende du holder af..

Find gaver

Gaver til særlige mærkedage

Opdag den ultimative gaveoplevelse til de særlige mænd i dit liv! Velkommen til Made4men's udvalg af de bedste gaveideer og luksuriøse gaveæsker. Vi har samlet det bedste inden for herrepleje, parfumer og barbering, der vil imponere selv den mest kræsne gentleman.

Fars dags gaver

Fra den moderne fader til den elskede mand, der fortjener en ekstraordinær overraskelse, finder du her et sortiment af eksklusive gaver til alle mærkedage, der fortjener at blive fejret. Skab uforglemmelige øjeblikke på Fars dag, hvor du kan vise din taknemmelighed med en skræddersyet gaveæske fyldt med skønhedsprodukter, der får ham til at føle sig som en konge.

Skal din far eller manden til dine børn forkæles med en luksuriøs plejeoplevelse? Vi anbefaler én af vores nøje udvalgte gaveæsker. Det er gaven til faren, som aldrig skuffer.

Find alle vores gaveæsker her >>

Mors dags gaver

Overrask og forkæl på Mors dag med vores udvalg af elegante hudplejeprodukter og luksuriøse parfumer til kvinder. Lad hende opleve ren forkælelse med vores kuraterede gaveæsker, der er skabt til at bringe glæde og velvære.

Selvom vi er en webshop for mænd, har vi faktisk også en masse af bedste gaveideer til kvinder. Populære gaveideer og gaveæsker fra mærker som Ecooking, Beauté Pacifique, Australian Bodycare og Zarkoperfume.

Valentinsdags gaver

Valentinsdag er dagen, hvor kærligheden blomstrer, og vores gaveideer vil hjælpe dig med at udtrykke dine dybeste følelser. Gør dagen ekstra romantisk med vores udvalg af sofistikerede parfumer og eksklusive plejeprodukter, der vil vække sanserne og efterlade et uforglemmeligt indtryk. Du finder også en række produkter, som kan gøre Valentinsdag ekstra spændende.

Glidecreme, kondomer og intimpleje >>

Forkæl én du holder af

Uanset hvilken mærkedag du ønsker at fejre, er vores håndplukkede gaveæsker fyldt med produkter af højeste kvalitet. Fra populære mærker til eksklusive og unikke fund, vil vores gavekategorier inspirere dig til at finde den perfekte gave til enhver mand i dit liv.

Giv ham en gave, der går ud over forventningerne, og skab smil og begejstring. Udforsk vores gaveideer og lad os hjælpe dig med at skabe uforglemmelige øjeblikke med vores spektakulære udvalg af gaveæsker til mænd.