Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Solbeskyttelse til kroppen

Kathrine Lund

Ekspert inden for hudpleje

Den værste fjende for vores hud er solens stråler, da de skadelige stråler kan medføre pigmentfejl, rynker og i værste tilfælde hudkræft. Beskyt dig altid med solfaktor, når du skal opholde dig ud i solen.

Der er ingen grund til at risikere, nogle af de mange følge sygdomme, som solen kan være skyld i. Vi går rundt i solen hver eneste dag, og specielt i sommer halvåret. Selvom det ikke altid er lige varmt, eller solen ikke er fremme, så er huden stadig udsat for UV stråler.

Beskyt din hud mod tidlig ældning, rynker, pigmentskader og hudkræft ved at anvende solfaktor på kroppen.

Bestsellere

-20%

På lager
1-2 dages levering

Solcreme

Mange mænd undervurdere hvor vigtigt det er at bruge solcreme. Du kender sikkert selv en af dine kammerater, der siger solcreme kun er for kvinder. Du har sikkert også selv prøvet at blive helt solskoldet, og det er aldrig særligt behageligt.

Der er mange der tror, at det kun er når man bliver solskoldet, at man har risiko for at få hudkræft, men det er faktisk selvestrålingen der er problemet, og ikke så meget de enkelte gange, man har fået for meget i solen.

Derfor skal du bruge solcreme:

Det er ikke for sjovt, når nogen siger at man skal huske solcreme, WHO har fastslået at 85-90% af alle hudkræfts tilfælde, er det solen UV-stråling, der er årsagen. Så tag nu bare at brug solcreme, og mindsk risikoen for at du får hudkræft.

Det nytter ikke noget at stoppe med at gå ud i solen, fordi den giver også mange gode ting. Solen stråler giver D-vitamin til kroppen, og den er med til at give et smil på læben. Det er altid rart at komme ud i solen.


Undgå sol på tatoveringer

Lige når du er blevet tatoveret, er din hud ekstrem sart, og det er derfor et must, at bruge solcreme. Huden er i gang med at hele efter tatovering, og derfor skal du passe på huden, med en ekstra kraftig solcreme. Vi anbefaler at man minimum bruger sol faktor (SPF) 30.

Hvis du vil have den rette pleje til din tatovering, så skal du bruge Sorry Mom Tattoo Solbeskyttelse. Det er en solcreme, der specielt er udviklet til tatovering, og er ekstra god under helings proceseen. Selv når helingen er ovre, er det stadigt vigtigt at beskytte sin tatovering, fordi solen stråler afbleger også tatoveringen.


Vores mest solgte solcremer:

Det kan nogen gange være svært at vælge den rette solcreme, du kan derfor finde vores 3 mest solgte solcreme her, og det er vores kunders favoritter.
  1. Sommerset Replenishing Moisturiser SPF 15
  2. Sorry Mom Tattoo Solbeskyttelse SPF 30

Ofte stillede spørgsmål - Solcreme til mænd

Hvad gør UV Stråling ved kroppen?

UV stråler er med til at ælde huden hurtigere. Du vil opleve at få flere rynker og hudskader hvis ikke du tyr til solcremen om sommeren.

Skal man bruge solcreme på tatooveringer?

Tatooveringer kan tage skade af solen, både i form af at blive udviskede og fordi huden er mere modtagelig overfor solskader. Husk, at putte solcreme på især nye tatooveringer, ellers kan de flyde ud.

Skal man bruge solcreme om vinteren?

Vi anbefaler, at du bruger solcreme eller en creme med spf i hele året. Du vil holde huden flot og ung, hvis du beskytter den fra solen.