Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Tandblegning & Tænder

Kathrine

Kathrine Lund

Ekspert inden for hudpleje

Mange døjer med gule tænder. Misfarvningen kan skyldes kaffe, rygning, rødvin og meget mere. Det er bare ikke særligt pænt med gule eller misfarvet tænder - men i dag er der heldigvis mange ting, du kan gøre.

Der findes efterhånden mange effektive produkter til tandblegning, der modvirker grimme misfarvninger, og giver dig det hvide smil tilbage på rekordtid. Du kan nu lave en tandblegning hjemme hos dig selv - og nemmere bliver det jo ikke.

Du finder alt det nyeste og bedste til tandblegning som tandbørster, afblegningsmiddel og så videre herunder.

Bestsellere

På lager
Dag-til-dag levering

Hvide tænder hos Made4men

Mange har misfarvninger på grund af det ene eller det andet, og det kan faktisk påvirke ens lyst til at smile. Så vil du gerne have hvidere tænder eller sundere tænder, jamen så følg med her!

Man har i flere tusinde år forsøgt at gøre ens tænder hvidere. Egypterne brugte alternative midler for flere tusinde år siden, og man forstår dem jo godt, det er vildt flot med skinnende hvide bisser. I Danmark begyndte man for alvor at blege tænder i 80`erne og det er kun blevet mere populært.

Misfarvninger af tænder
I dag er det heldigvis blevet en del nemmere at få pæne hvide tænder. Tænker du hvorfor dine tænder bliver gule eller måske mere matte i farven. Det behøves der sådan set ikke være nogen specifik grund til. Du kan være super dygtig til at børste tænder, men med alderen vil de blive mere gule, det kan være genetisk bestemt desværre.

Der er selvfølgelig også hvis du ryger, drikker meget kaffe, eller bare spiser lakrids, det er som regel nogle af de hyppigste grunde til misfarvninger. Der skal nogle gange meget lidt til, før ens tænder begynder at miste farven eller blive mere gule, men det kan man heldigvis nemt komme til livs. Hos Made4men har vi selvfølgelig en løsning.

Tandblegning og pleje af tænder

Hos Made4men har vi samlet nogle af de bedste muligheder for at få dine tænder hvide. Der findes forskellige muligheder til formålet og der er bestemt også et der passer til dig.

Aktivt kul
En af de nemme måder at få hvidere tænder på er ved at bruge aktivt kul, og det har ikke det fjerneste at gøre med grillkul. Det stammer faktisk fra kokosnødder, som man brænder og er derfor 100 % naturligt. Det skal dine tænder børstes godt og grundigt med i en periode, så vil det mindske misfarvningerne, så du kan få dine hvide tænder tilbage.

Tandblegningssæt
Hvis aktivt kul ikke lige er dig, jamen så har vi noget der sikkert vil passe dig. Vi lever heldigvis i det 2100. århundrede og har derfor teknologi der kan hjælpe os.

Vi har komplette tandblegningssæt, der skånsomt fjerner misfarvninger fra blandt andet de tidligere nævnte ting, så du kan få dine hvide tænder tilbage. De er både enkle at bruge og samtidig effektive.

Hjælp til sundere tænder
Vil du gøre lige det ekstra for, at få helt hvide og samtidig sunde tænder, så er her nogle råd du kan bruge, så du opnår den perfekte kombination.
  • Husk at børste de bisser morgen og aften!
  • Drik rigeligt med vand, det giver en bedre mundhygiejne og bedre ånde.
  • Drop sukkeret eller skær ned på det, sukker er uden tvivl den største grund til man får huller og misfarvninger.
  • Brug en blød og tæt tandbørste, den renser dine tænder bedre.
  • Drik lidt mindre kaffe, det er irriterende ja, men det er også ofte grunden til misfarvninger.

Hvis du vil gå den ekstra mile og være sød ved dine tænder, så kunne et tandrensningssæt også være en god ide. Det er nemt og enkelt at bruge og du kan komme steder hen, hvor din tandbørste aldrig ville kunne komme.

Dine tænder er vigtige

Nu har du fået nogle forskellige muligheder for at få både pænere og sundere tænder. Under alle omstændigheder er det hvert fald en god ide at passe på sine tænder, for de skal holde i rigtig mange år. Så lyt til enten rådende eller brug nogle af de forskellige forslag, så vil du få pæne og sunde tænder.