Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Fitness

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ansvarlig for Made4men

Fitness er blevet meget moderne - og efterhånden betaler alle til et fitness medlemsskab. Derfor skal dit udstyr også være helt på plads. Det styrker din motivation og vilje til at komme ud af døren.

Vi har et bredt sortiment af fitness vare, der kan øge din effektivitet og motivation under træning på ingen tid. Hold styr på din vægt, og hvor meget du motionerer i løbet af en dag med nogle af de fede fitness produkter.

Gi' dig selv noget motivation og vilje til at komme over i centeret - nye udstyr giver lysten.

Bestsellere

Nå dine mål

Har du brug for en til at presse dig, så du kan nå dine mål? Du kan her finde flere produkter, der kan hjælpe dig med at nå dine mål, så du kan komme i bedre form. Du kan her hos Made4men vælge mellem to eksperter inden for træningsudstyr.

Withings

Den anden er Withings, som er specialist i at hjælpe folk med at forbedre sig, og komme tættere sine mål. Om det er med bedre smarte badevægte, hvor man kan tracke sin vægte og se alle sine foregående resultater, eller om det er deres smartwatch, der mål aktivitet, puls og hjælper dig med at sætte mål og nå dem. Withings laver nogle meget eksklusive produkter, som også er pæne, og som man kan bruge til finere arrangementer.
Læs mere her >>

Træning og kost

Opnår du heller ikke resultater med din træning? Nogle gange kan det være på grund af selve træning, men det er meget sjælden at træningen er så dårlig, at man ikke oplever nogle resultater. Det problem folk oftes har, er at deres kost ikke er god nok. Der er alt for få, der har styr på hvor mange proteiner, kulhydrater og fedt, de skal indtage i løbet af en dag.