Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Beauté Pacifique

Kathrine

Kathrine Lund

Ekspert inden for hudpleje

Beaute Pacifiques specielle koncept med dokumentation af produkternes virkning på kundernes egen hud har slået godt an, og sælges nu over hele verdenen.

Beaute Pacifique er et dansk brand i verdensklasse!

Hvem er Beauté Pacifique?


Beauté Pacifique er en dansk hudplejeserie som er udviklet af Flemming Christensen i 1997, som har en del år i bagagen indenfor hudpleje.

Den danske hudplejeserie er blevet kendt over hele verden for deres unikke hudplejeprodukter. Beauté Pacifique ligger stor fokus på altid at dokumentere effekten af deres produkter videnskabeligt. Dette er også en af grundene for at de er blevet kendt på verdensplan.

Som sagt har Beauté Pacifique opnået en stor popularitet både i Danmark og i udlandet. Dette er der en klar grund til - deres produkter virker! især deres anti-aging produkter er blevet særlig anerkendt - fordi de giver det resultat som mange andre produkter lover men ikke holder.

Beauté Pacifique - Fugtighedscreme

Fugtighedscremer kommer i mange forskellige former og med rigtig mange forskellige formål. Det er vigtig, at du har en idé om hvilken hudtype du har. Du får helt klart det bedste resultat ved at vælge den fugtighedscreme, som passer lige netop til dig og din hudtype.

Beauté Pacifique tilbyder et hav forskellige fugtighedscreme produkter, som bl.a. er velegnet til både tør og meget tør hud samt oliefri cremer til dem som har mere fedtet hud og generelt cremer, som er tilegnet alle hudtyper.

Fugtighedscreme bliver brugt hver dag og nogle faktisk op til 2 gange (både morgen og aften). Det er for, at kunne holde din hud kampklar hele dagen lang. Typisk kan du også mærke en væsentlig forskel på, om du har fugtighedscreme på eller ej.

Beauté Pacifique fugtighedscreme er helt klart det ideelle valg til dig som ønsker en super lækker og velplejet hud hele året rundt. Beauté Pacifique har faktisk lavet en serie, hvor deres fugtighedscreme er specielt lavet til forebygge/reparer solskader på huden.

Beauté Pacifique - Ansigtscreme

Det er vigtigt at find en ansigtscreme der både plejer og beskytter din hud. Beauté Pacifique stræber efter at producere hudpleje, som passer til enhver, der ønsker en lækker og sund hud.

Når du har defineret din hudtype så vil du hos Beauté Pacifique's produkter unden tvivl finde den ansigtscreme, som passer helt perfekt til dig. Om du har tør, fedtet, kombineret eller bare ganske normal hud, så vil du helt sikkert kunne finde et produkt fra Beauté Pacifique, der er lavet netop til din hudtype.

Beauté Pacifique - anti-aging/anti-age hudplejeserie

Beauté Pacifique anti-aging/anti-age hudplejeserie er virkelig blevet anerkendt i store dele af verden, for deres virkning. Serien som bliver lavet med A-vitaminprodukter som tydeligt reducerer tegn på aldersforandringer i huden.

Derudover hjælper serien med at forebygge solskadet hud og modvirker arvæv, samt tilføjer den huden flere forskellige typer af A-vitaminer, der hjælper hudens indre struktur.