Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Electric Ink

Kathrine

Kathrine Lund

Ekspert inden for hudpleje

Electric Ink er et britisk brand, der specialiserer sig i at udvikle plejeprodukter til tatovering. Tatoveringer har brug for meget pleje, fordi huden bliver udsat for en ekstrem belastning under selve tatoveringen.

Electric Ink har derfor målrettet deres plejeprodukter til Tattoo Care for at give tatoveringer de bedste forudsætninger for at shine, selvom de er lavet flere år siden.

Plejeprodukterne fra Electric Ink giver tatoveringer alt den beskyttelse, næring og pleje som de har brug for.

Hvem er Electric Ink?

Electric Ink er et britisk brand inden for plejeprodukter til tatoveringer. De blev stiftet at Stu Jolley og Simon Forster, der så en mangel på kvalitets plejeprodukter til tatoveringer.

Electric Ink er skabt med det formål at give tatoveringen den bedst mulige pleje. De stræber efter at lave plejeprodukter, der efterlader tatoveringer som nye, selvom de er flere år gamle. Derfor indeholder alle deres plejeprodukter også de unikke ingredienser, der skaber det bedste resultat. Deres Electric Ink Tattoo Daily Moisturiser indeholder fx Liftonin®-Xpert, der efterlader tatoveringen velplejet og levende, så den ikke ser slidt og gammel ud.

Det lader til at Electric Ink har fundet den rette formular, fordi det er allerede blevet et globalt brand. Det bliver solgt i bl.a. USA, Sydkorea og Canada. Og nu bliver de også solgt i Danmark - Eksklusivt ved Made4Men.

Electric Ink baner vejen for plejeprodukter til tatoveringer

Idéen bag Electric Ink er at lade tatoveringer forblive lige så fede som dengang de blev lavet. Derfor har de udviklet plejeprodukter, der netop gør dette. Deres Electric Ink Defining Oil skaber fx den bedste forudsætning for at din nye tatovering forbliver defineret i fremtiden, så den ikke ser slidt og træt ud efter et par år. Plejeprodukterne fra Electric Ink sikrer den bedste fremtid for dine tatoveringer.

Der ligger en hel videnskab bag Electric Ink's plejeprodukter til tatoveringer. Der kan nævnes ingredienser som White Lupin Seed Extract og Inca Inchi Oil som begge forbedrer hudens elasticitet og fasthed, så din tatovering holder sin form. Eller indholdet af C-vitamin der forhindrer UV-induceret pigmentering og aldring af tatoveringen.

Pleje af tatovering: Sådan gør du det bedst

1. Hold tatoveringen ren
En ny tatovering er et åbent sår, og derfor skal tatoveringen selvfølgelig holdes ren. Skyl derfor nænsomt tatoveringen og dup forsigtigt med en ren klud.

2. Giv den pleje med Electric Ink Tattoo Daily Moisturiser
Fordi huden er så sårbar efter en tatovering, så er det et must at udfylde hudens behov for pleje og fugt. Dette sikrer, at man ikke oplever en tør og irriteret hud.

Tag en passende mængde Daily Moisturiser ud i hånden og smør et tyndt lag ud på det tatoverede område.

3. Yderligere pleje til tatoveringer med Electric Ink
Electric Ink har udviklet henholdsvis Electric Ink Tattoo Vibrancy Serum og Electric Ink Defining Oil, som begge bidrager til din tatovering opnår dens fulde potentiale.

De skal begge anvendes dagligt. Igen, start med at vaske tatoveringen. Herefter smører du cremen og olien ind i det tatoverede område, så huden føles fugtig. Gør dette de første tre til fire uger efter tatoveringen, og du er sikret en optimal pleje af din nye tatovering.

4. Plejeprodukt til fremtiden
Mangler din tatovering lidt glød? Så er Electric Ink Tattoo Exfoliating Wash skabt til din tatovering. Den fjerner døde hudceller, og efterlader huden frisk og glat, hvilket giver din tatovering en ny glød.

Shampooen påføres i badet, hvor huden er våd. Tag en passende mængde ud i hånden og masser det ind i det ønskede område. Efter brug vil du opleve at din tatovering har fået mere glød end tidligere.

Hvorfor er det så vigtigt at pleje sine tatoveringer?

Den vigtigste tid for en ny tatovering er de første par uger, fordi man her bestemmer hvordan tatoveringen skal se ud i fremtiden. Hvis du ikke plejer en ny tatovering ordentligt, så vil risikoen betændelse, sårdannelse eller andre infektioner forøges. En sårdannelse kan fx betyde ardannelse, og du vil selvfølgelig ikke have et stort ar midt i din nye tatovering.

Det varier fra person til person, hvornår en tatovering er 100% helet. Man siger normalt at det tager 3-4 uger, hvis huden er modtagelig og hvis man er god til at pleje tatoveringen.

Hvis du anvender Electric Ink's plejeprodukter til tatoveringer, så kan du være sikker på at din nye tatovering får den bedst mulige pleje - og dermed får du en tatovering, der vil shine langt ud i fremtiden.