Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Frozzypack

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ansvarlig for Made4men

Frozzypack containere forenkler dit liv. Ganske simpelt. De holder maden afkølet mindst 7 timer ved stuetemperatur når blot du tager låget ud af fryseren. Frozzypack er perfekt til skoleudflugt, arbejde, kanotur, picnic, stranden eller dit helt eget eventyr.

Ingen ekstra ispose og køletaske at bære rundt på. De er ekstremt lette at bruge, og vi siger altså bare thumbs up til kolde madpakker.

Bestsellere

Frozzypack hos Made4men

Carolina Sundberg blev træt af at sende sine børn i skole med deres madpakke, som hun senere vidste ville miste alt den friske smag og blive tæt på uspiseligt. Hun opdandt derfor Frozzypack; en unik madkasse med et integreret kølende låg, som holder maden frisk og kølig i ca. 7 timer.

Carolina Sundberg. "Min datter ville skate til skole. Kl. 07 pakkede jeg pandekager i hendes madkasse, som skulle spises 5 timer senere på dagen. Jeg forsøgte at få hende til at putte madpakken i en cooler-taske med en ispakke, men det blev et nej. Hun mente hun havde nok at bære på: rulleskøjter, hjelm, madkasse og drikkelse. Denne historie blev grundlaget for idéen til Frozzypack!

Mange timer senere er der endelig kommet en madkasse til verden, som har et køle element i sig, som holder maden kølig hele dagen.

Designet til at gøre din hverdag nemmere

Det er ikke kun børn, som har stor glæde af denne geniale opfindelse. Den kan også nemt bruges til bla. campingture og andre aktiviteter der tager mange timer, hvor din mad kan risikere at blive uspiselig.

FrozzyPack

Det er en unik madkasse med et integreret køle element i låget. Læg låget i fryseren i mindst 10 timer for, at få den maksimale kølende effekt. Så holder du din mad kølet i op til 7 timer.

Fordele ved Frozzypack

  • Frozzypack kan blive rengjort i opvaskemaskine.
  • Frozzypack boksen kan blive stilt i mikroovnen, men ikke låget!
  • Indeholder IKKE Bisphenol-A (BPA).
  • Låget indeholder en non-toxic kølegel, som holder den bedste kølekapacitet.
  • Froozypack overholde samtlige EU krav.