Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Gillette

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas

Ekspert inden for barbering

Verdenskendte barberblade og skrabere fra Gillette. Det førende mærke inden for barberblade og skrabere med over 100 års erfaring.
Gillette har en filosofi som bygger på, at de først stopper med at lave barberblade dén dag, de ikke kan lave dem bedre - så det skal du ikke forvente før om mange år!

Gillette - "The best a man can get!"

Bestsellere

Gillette - The best a man can get!

Når man taler om brandet Gillette, er der ingen tvivl om, at det må være det meste kendte mærke, til den mandlig barbering. De har over de sidste 100 år udviklet alverdens barberblade og skrabere, der er blevet bedre og bedre som årene er gået.

Gillette begyndte deres spændende eventyr med én mand bag roret - Kin C. Gillette. Hans vision om at lave bedre barberblade har inspireret de næste 100 år af Gillettes barberblade og Gillette mener ikke selv de er færdige endnu...

Barberbladenes udvikling

Nogle af de første barberblade Gillette producerede var 7'O Clock, der revolutionerede hele måden man barberede sig på. Du er endda så heldig, at kunne finde dem i vores sortiment, så du kan få følelsen af, hvor dygtige Gillette var selv dengang.
Gillette 7'O Clock Platnium Barberblade

Senere kom de med Gillette Sensor Execl, som du sikkert har set hos din far eller bedstefædre. En skraber med 2 blade, som automatisk kan justere sig efter ansigtets form og kurver. Igen er Gillette de første til, at sætte en trend igang, som alle konkurrenter efterfølgende efterlignede.

En af Gillettes mest kendte barberblade er Mach3. Da den blev lanceret, sprang den fuldstændig baren for barberblade på det tidspunkt. Mach3 havde nemlig fået 3 blade installeret, som giver ene endnu bedre og tættere barbering.
Gillette MACH3 Skraber

Senere kom Gillette Fusion barberbladene, som var en overall opgradering af den meget populære Mach3 model. Den giver den mest behagelige barbering nogensinde.
Gillette Fusion Baberblade

I dag er der mange nye udgaver af Gillettes barberblade, og du kan se alle dem vi har i vores sortiment lige her.


Barbering

Ligesom Gillette udviklede deres produkter, udviklede måden vi barberede os på også drastisk. Gillette var helt frem den gang vådbarberingen, var den eneste måde man barberede sig på.

I dag ser det dog helt anderledes ud, og hvis man bruger Gillettes produkter, da de er top moderne indenfor den barbering vi kender til. I dag står kampen mere mellem barbermaskinen og skraberen, og ikke imellem DE-skraberen og barberkniven.

Man kan derfor roligt sige at Gillette er det brand, der har lagt standarden for barbering gennem tiden og er kommet med de mest revolutionerende og innovative produkter til barberingsverden.

Læs vores indlæg om: