Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Issey Miyake

Jakob - ekspert på parfumer

Jakob Thomsen

Ekspert inden for parfume

Issey Miyake er en japansk modedesigner født i Hiroshima i 1938 og er verdenskendt kendt for sine innovative parfumer, som afspejler hans sans for humor og detaljer. Kendetegnende for alle parfumer og deodoranter af Issey Miyake er at de er lette, friske og med en krydret, træagtig citrusduft, som skaber en frisk og elegant duft. Issey Miyake parfumer er intet mindre end en tidløs maskulin klassiker, som benyttes af mænd i alle aldre.

Hvem er Issey Miyake?

Issey Miyake er en japansk modedesigner fra Hiroshima, som har designet tøj siden 1971. I år 1992 begyndte han som så mange andre designere også, at sælge parfume til kvinderne og to år senere til mænd.

Issey Miyake lanceret sin helt egen duftserie med parfumer - Issey Miyake første parfume til mænd var den klassiske L'Eau d'Issey Pour Homme, som med sin karakteristiske duft er blevet et første valg hos mange mænd og sælges i stor stil.

Issey Miyake er særligt kendt for det stilrene design og den velkendte friske duft af sol og sommer og energi! Derudover tilbyder Issey Miyake både parfume og deodorant i samme duftserie - Derved kan du sikre dig den samme intense duft hele dagen lang!

Issey Miyake - Sport

Issey Miyake lanceret en ny duft til mænd i 2012 - der med sine super friske dufte er velegnet til den aktive og sporty mand. Issey Miyake har selv designet flasken og med det karakteristiske design vil de helt sikkert stå godt på ethvert badeværelse! Den er gennemsigtigt og farvet i lyseblå, med en sølv-grå prop, mens en gennemtrængende blå linje under proppen giver et moderne, sporty look.

I Issey Miyake Sport serien findes der også en deodorant i samme duft - så du sikre dig en langvarig duft. Den har top-duftnoter af citrusfrugt og grapefrugt og base-duftnoter af træagtige cedertræ, som er med til at give den her sporty duft.