Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Meißner Tremonia

Jonas Primdahl

Ekspert inden for barbering

Meißner Tremonia producere økologiske og naturlige produkter, som udelukkende bliver produceret i hånden. Ned til mindste detalje.

En serie af attraktive produkter der plejer mænds hud på den bedste vis. Alt fra Barbercreme, barberolie, skægolie og aftershave i højste kvalitet.

Meißner Tremonia

Meissner Tremonia er et tysk firma der blev grundlagt i 2014. Meissner Tremonia var overrasket over hvor mange forskellige ingredienser der var i den moderne sæbe, hvilket har motivereret virksomheden til at gå i en helt anden retning.

Meissner Tremonia producerer naturlige, økologiske produkter i hånden. Men der ligger noget ekstra ordinært bagved produkterne. Moderne viden og forskning, for at skabe de bedste produkter til at pleje din hud optimalt.

Alle produkterne er baseret på en kokosolie base, udover det er alle deres opskrifter unikke fra duft til duft. Produkterne er lavet af få, men effektive ingredienser af naturlig oprindelse og er derfor fri for parabener, sillikoner, azofarvestoffer, syntetiske dufte og PEG.

Design

Designet er meget attraktiv og diskret. Barber cremen og sæben kommer i en sort og meget indbydende krukke. Etikken er dog noget helt specielt, den er lavet både stilfuld og indbydende. En enkelt, men meget moderne etiket.

Krukken er så bred at den kan rumme børster af næsten enhver størrelse. Endeligt er glasset også mere miljøvenlig en aluminium og plast. Hvert eneste sæbe er unik, fordi at hver enkelt sæbe får et håndaftryk af en medarbejder. Et flot aftryk som giver produkterne et luksuriøst udseende.

Aftershaven kommer i en lækker glasflaske, som i den grad skriger efter mande stilen. Generelt oser Meissner Tremonia af tradition og originalitet.

Ingredienser

Meissner Tremonia går meget op i at bruge naturlige og kvalitetsingredienser. Alle ingredienser er udelukkende økologiske. Alle produkterne er baseret på kokosolie og æteriske olier, men hvad er så godt ved det?

Æteriske olier

Æteriske olier indeholder den koncentrerede essens af en plante – dens aktive virkestoffer, de helende egenskaber, samt hele plantens energi og duft. Olierne udvindes af blomster, blade, frugter, skal, frø, bark eller rødder. Der findes mange forskellige æteriske olier, som alle har deres helt unikke egenskaber.

Kokosolie

Kokosolien giver huden de næringsstoffer, den har brug for for at være fugtet og næret over tid: Mens mange fugtighedscreme er baseret på vand, som giver kun er midlertidig fugtgivende og derefter fordamper, giver kokosolie en mere varig, virkelig fugtgivende opløsning uden at fedte.

 • Tilfører huden med fugtighed
 • Nærer huden med vitaminer og mineraler
 • Beskytter huden i den kolde tid
 • Lindre udslæt på huden og afhjælper skællet hud

Duft

Meissner Tremonia er kendt på deres fantastsike dufte. Du vil allerede bemærke duften af de æteriske olier ved åbningen af produkterne. Det er kvalitets ingredienser, ikke noget sødt eller kunstigt over dem. Meissner Tremonia tilbyder udelukkende kvalitets testet ingredienser, og en bred vifte af dufte. Udover dette er produkterne hellere ikke blevet testet på dyr.

Blot for at nævne nogle af duftene, så er der Lavender De Luxe, Indian Flavour, Salty Sea Sage og bestselleren Natural Bay Rum.

 • Lavender De Luxe
 • En frisk og blomstret duft som er sammensat af klassisk engelsk lavendel olie, planten rose geranium og et lille tvist af cypress. En helt fantastsik duft, der passer godt til enhver mand. Ikke tør eller støvet, men lavendel kommer til udtryk når du åbner produktet.

 • Indian Flavour
 • Duften er indisk inspireret og er sammensat af rene æteriske olier af citrongræs, korianderfrø og mynte, kombineret med annatto frø. Kølig og forfriskende. Krydderiet er ikke overvældende, men ganske simpelt og godt. Perfekt afbalanceret.

 • Salty Sea Sage
 • Hvis du er helt vild med duften af en frisk og kold havbrise, tilsat en god portion havsalt, så passer denne duft perfekt til dig. De 3 ingredienser som skelner den fra de andre dufte er, kamferolie, amyris harpiks og citron.

 • Natural Bay Rum
 • Meissner Tremonia har virkelig formået at ramme en Bay Rum duft i særklasse. Rom duften er ikke alkoholisk, men meget kraftig, mørk og mandig. Derudover er den også krydret med nelikker til at give den et sødt touch. Så hvis man godt kan lide en meget mandlg duft, med en lidt krydret duft, så er denne perfekt til dig.

Om det er en barbercreme, barbersæbe eller en aftershave, så er chancerne for at du kan få din yndlingsduft stor.