Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

dag-til-dag levering

dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Old Spice

Jakob - ekspert på parfumer

Jakob Thomsen

Ekspert inden for parfume

Med den meget specielle duft er Old Spice så amerikansk og unik som noget kan være. Det amerikanske brands tidligere reklamer er nogle af de mest populære nogensinde.

Det taler også for at brandet er seriøst, og har en maskulinitet som ingen anden! Det er den klassiske duft som alle kan genkende.

Læs mere om Old Spice lige her >>

Den berømte duft

Det første Old Spice® produkt hed "Early American" som var en Old Spice til kvinder. Den kom i 1937 og allerede året efter kom den første deodorant til mænd. Early American var inspireret af de koloniale tider og blev temaet for hele produktet.

Manden bag produktet - William Schultz - var interesseret i at beholde hele temaet fra produktet og valgte derfor at køre videre med hele konceptet. Sejlskibene fra den tid, blev derfor brugt som et trademark for produkterne, som faktisk også bærer lidt præg på produkterne i dag!

Old Spice enestående egenskab, er at have en meget voksen og kraftig duft af mand. Den må kategoriseres som at være en duft for voksne mænd, der gerne vil have et stærkt omdømme, og vil blive lagt mærke til for sin markante duft.

Det må man også sige at de gør godt, de har virkelig formået at skabe en maskulin og forførende duft, som giver dig mandighed og maskulinitet. I 1990 blev Old Spice opkøbt af Procter & Gamle og det var både hudpleje produkterne, antiperspiranterne og deodoranterne. Old Spice er mest kendt for kendt deres deodoranter, men de laver også mange andre ting som aftershaves og shower gels.

Kvalitet for pengene

Hvis du vil have mest muligt for dine penge, så er Old Spice en af de brands, der er værd at overveje, fordi de har et stort udvalg af produkter, som alle forhandles til en yderst god pris. Ved at købe Old Spice, får du ofte også råd til mange andre pleje produkter, til den samme pris som et enkelt fra et dyrt brand.

Selvom deres produkter er billigere end de dyre mærke, så er de stadig af super kvalitet, og kan sagtens være på bølge længde med dem. Her kan du finde vores mest solgte deodorant Old Spice Whitewater Deodorant spray, og den koster kun 49 kr.

Old Spice Markedsføring

Det er de færreste brands i verden, som kan leve op til den massive markedsføring Old Spice har leveret over de sidste mange år. Deres reklamer appellere altid til mænd og bruger stærke maskuline celebrities til at fremme brandet.

De formår igennem deres reklamer at henvende sig til mænd og kvinder i et, på en måde der fungere rigtig godt. Deres reklamer kan for nogen være på kanten, men pga. deres anderledes metoder at markedsføre sig på, går de alligevel rent ind hos de fleste!

Næsten alle deres videoer på Youtube når op over 1.000.000 hits og får massere af respons fra deres publikum.

Old Spice er til dig som:

  1. Vil have det modsatte køns opmærksomhed.
  2. Vil virke maskulin og stærk.
  3. Vil føle dig som en mand, hver dag når du går ud ad døren!
  4. Vil have et godt produkt til en fair pris!