Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Paco Rabanne

Jakob Thomsen

Parfume ekspert

Den spansk/fransk designer Paco Rabannes parfumer og deodoranter er allerede blevet kendte i det meste af verden. Lige siden 1973 hvor Paco Rabanne introducerede sin første duft, Paco Rabanne pour Homme har hans parfumer været elskede af alle. I 2001 blev en herre version af "Ultraviolet" introduceret og det seneste skud på stammen er Paco Rabannes One Million som er en nulevende klassiker som alle mænd med respekt for sig selv bør eje på et tidspunkt i livet.

Hvem er Paco Rabanne?

Paco Rabanne er en fransk/spansk modeskaber, som tilbage i 1966 grundlagde Paco Rabanne. Han blev på rekordtid hurtigt kendt i den franske modeverden som en nytænkende designer, der brugte ukonventionelle materialer, som eksempel papir, metal og plastik - En meget flabet stil.

Paco Rabanne er bl.a. kendt for: at provokere og overdrive og have en vild fantasi. Paco Rabanne's dufte udtrykker det samme provokerne og ukonventionelle, som han design. Paco Rabanne gik ind i duftbranchen i 1969 og i 2008 lanceredes duften 1 Million som hurtigt blev en kæmpe succes verden over, takket være den velkendte duft og dens fede design, som var formet som en guldbarre. Senere hen blev Lady Million lanceret som den kvindelige udgave af 1 Million.

1 Million

1 Million duften blev lanceret i 2008 og tog verden med storm - den blev hurtigt populær og det forstår man godt! Vi kan klart anbefale at man på et eller andet tidspunkt prøver 1 Million, da den bare er super lækker og yderst populær hos kvinderne!

Duft noter:
Sparkling grapefruit, red orange, mint, rose, cinnamon, spices, blond leather, blond wood, patchouli and amber.

Invictus

Paco Rabanne Invictus blev lanceret i 2013 og i 2015 for kvinderne. Paco Rabanne Invictus er en ny frisk, maskulin og sporty duft i forhold til andre parfumer. Navnet "Invictus" er latin for "uovervindelig".

Parfumen sprudler af power og vindermentalitet! Designet af selve flasken er også lavet af en vinderpokal, som symboliserer den stærke mand som altid vinder. Er du også en kæmpe fan af Paco Rabanne Invictus kan du også finde den som aftershave og deodorant stick - så holder duften hele dagen!