Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Piccadilly Shaving

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ekspert inden for barbering og skægpleje

The Piccadilly Shaving Company er en passioneret og lidenskabelig producent af barberingsudstyr af allerhøjeste kvalitet. Det er vigtigt for dem at bringe den klassiske vådbarbering tilbage, og at man også oplever de følelser som følger med. De ønsker at højne standarden for hverdagsbarberingen, og dele deres passion for den. Som de selv siger: ”Vi levere det fineste barberingsudstyr til en rigtig gentleman”.
Eksklusivitet skinner igennem hos The Piccadilly Shaving Company!

The Piccadilly Shaving Company har over de sidste 25 år været dybt passioneret for Mens Grooming, og det er igennem deres store passion, at de har sammensat en så veludarbejdet produktlinje som de har i dag.

Tradition, kvalitet og prestige er tre grundlæggende ord der beskriver Piccadilly Shavings produkter. Alle deres produkter er velovervejet og er produceret i højeste kvalitet. De sætter stor pris på den klassiske vådbarbering og følelserne omkring en barbering.

Hvis man ønsker at skabe en klassisk vådbarberingsoplevelse, og ønsker at have kvalitets produkter fra allerhøjeste hylde, så er Piccadilly Shaving klart at anbefale.