Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

RazoRock

Jonas Primdahl

Ekspert inden for barbering

RazoRock er en italiensk stiftet virksomhed, som begyndte på
en ferie i 2009. Hele deres forretning startede som en hobby,
men da de indså, hvor lækkert en vådbarbering med alum sten
kunne være, blev det hurtigt til en levevej for de to italienere.

RazoRock producere en række vådbarbering produkter bl.a.
italienske håndlavede preshaves, barbersæbe og et kæmpe
udvalg af aftershaves mm. RazoRock ligger stort vægt og
passion i deres italienske kvalitets produkter.

Bestsellere

Histoiren bag Razorock

RazoRock historien begyndte på en ferie til italien i 2009. Josephs svigerfar - som faktisk er en pensioneret barber spurgte om ikke Joseph (den ene founder) ville finde en aluminium sten og tage med hjem fra rejsen.

Disse sten var utrolig svære at finde på dette tidspunkt i Nordamerika og hans svigerfar kunne ikke barbere sig uden sådan en. Joseph tog kampen op og søgte efter sådan en sten og fandt et godt sortiment af dem i en lille butik i Tuscana. Det skabte en naturlig interesse og Joseph besluttede sig for at prøve en af disse sten og fandt ud af at de rent faktisk virkede!

Det var startskudet på RazoRocks vilde eventyr, som nu har ekspanderet til flere forksellige kategorier og fantastiske produkter!

Aftershave

RazoRock har lavet mange forskellige aftershaves, som tager udgangspunkt i forskellige behov til mænd. De er fremstillet i meget høj italiensk kvalitet og har fokus på manden! En Aftershave er super lækker efter en vådbarbering, hvor din hud brug for rette mængder fugt og pleje for ikke at udtørre.

Derudover renser aftershaven hudens åbenstående porer så risikoen for røde knopper og skægpest mindskes. Vær sikker på at din hud er frisk og dufter godt til din næste date - RazoRock Emperor Aftershave er en super maskulin aftershave og vil helt sikkert klare opgaven!

Barbersæbe

RazoRock kører den fuldt ud med den old school barbering og laver en række forskellige barbersæber i super kvalitet. Deres barbersæbe er lavet på en helt særlig gammeldags formel.

De går i front når de mener at man ikke er en rigtig italiensk mand, hvis man ikke selv rører sin egen barbersæbe op og gør noget ud af en hver barbering. Og det er bare super fedt de går all-in på de klassieke barber metoder - De får oftets og de bedste og pæneste resultater.

RazoRock laver nogle super lækre og bløde barbersæber og er lette at skumme op med din barberkost og giver dig en lækker barberskum, som beskytter din hud under din daglige barbering. Især denne RazoRock The Dead Sea Shave Soap som indeholder salt fra det døde hav, er en populær barbersæbe.

Læs den ultimative guide til old school barbering her >>