Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Skin Doctors

Kathrine

Kathrine Lund

Ekspert inden for hudpleje

SkinDoctors er kendt for at lancere banebrydende hudpleje produkter der på innovativ vis hjælper dig med dine hudpleje udfordringer.

Skin Doctors

Har du en eller anden form for et hud problem, så har du fundet de helt rigtige produkter. Skin Doctors går nemlig altid efter at løse alle de problemer som du har som forbruger.

De kalder dem selv for et problemløser brand, netop fordi de løser de problemer hudproblemer du har. De ønsker ikke at have den flotteste indpakning, der ser godt ud på badeværelses hylden, men lave produkter, der faktisk hjælper forbrugerne.

Hårfjerning

Er en af dine store problemer hårfjerning, og ville du ønske du bare kunne fjerne det engang for alle? Skin Doctors har lavet en produkt serie, der hedder Hair No More, der ved kontinuerligt brug, kan sørge for at hårene ikke vokser ud igen.

Det kan også bruges hvis du blot ønsker at din hårfjerning skal være lidt længere end normalt, og på den måde holde hårene på afstand i en længere periode.

Hvis du blot ønsker en almindelig hårfjerning eller voksning har vi også mange andre produkter der er super effektive.

Indgroede hår

Har du problemer med røde knopper efter intimbarbering eller på halsen efter almindelig barbering, har Skin Doctors også fundet en løsning til dig. Deres produkt Skin Doctors Ingrow Go, er til dig som får de såkaldte barberingsknopper, og som ikke har fundet en løsning på problemet endnu.

Her får du nemlig et produkt, der aktivt går ind og bekæmper problemet, og det vil indenfor 24 timer fjerne alle problemer med røde knopper efter barbering. Det kan bruges effektivt efter alle former for barbering.

Hudproblemer

Har du meget hudorm på næsen? Får du nemt render under øjnene? Har du et helt tredje hud problem? Skin Doctors har nogle af de mest effektive produkter mod diverse hudproblemer.

Er dit problem at du har meget hudorm, så skal du have fingrene i Skin Doctors T-Zone Control No More Pores, der er et super produkt mod urenheder og hudorme. Det går aktivt ind og fokusere på balancen i huden, samtidigt med at den rengøre, samt mindsker ardannelse og rynker.

Du finder også produkter mod render under øjnene, der i løbet af ingen tid kan fjerne de tunge mørke render. De har også lavet en løsning til fedtet hud, og endnu bedre kan du også få et produkt, der er specielt designet til at bekæmpe bumser.