Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-til-3 dages levering

1-til-3 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Taylor of Old Bond Street

Jonas Primdahl

Ekspert inden for skægpleje

Taylor of Old Bond Street er en ekspert indenfor luksus grooming til mænd. De har altid haft én vison, at skabe de bedste skægprodukter til manden. Sådan har det været siden deres begyndelse i 1854

I deres udvalg vil du kunne finde alt det bedste indenfor shaving og det der hører til. Barberkoste, skum osv. Taylor of Old Bond Street er bygget på gamle traditioner, og det ses tydeligt ved deres elegante udseende og ingredienser.

Se det maskuline udvalg af produkter til skægget som en rigtig gentleman bruger lige herunder.

Bestsellere

Barberingsprodukter og skægprodukter på den rigtige måde

Føler du dig som en gentleman, eller vil du gerne blive en gentleman, så er Taylor of Old Bond Street stedet at starte. De har butikker spredt rundt i London og laver barberings og skægprodukter til rigtige engelske gentlemen.

Taylor of Old Bond Street blev grundlagt i 1854 af Jeremiah Taylor og er stadig den dag i dag ejet af den selvsamme familie som startede den.

Det er her David Beckham og James Bond går hånd i hånd ind og bliver barberet og man forstår godt hvorfor. Deres filosofi er, at man skal balancere naturlige ingredienser af høj kvalitet med elegance.

Skægprodukter til en rigtig mand

Taylor of Old Bond Street laver alt en gentleman behøver for at få en perfekt barbering. Alle produkterne er selvfølgelig lavet efter deres egen filosofi, og derfor er du også sikker på at få en oplevelse med deres produkter.

Før Barberingen
Taylor of Old Bond Street har selvfølgelig de nødvendige produkter til, at blødgøre dit skæg og hud inden du starter på barberingen, det er vigtigt for, at få en behagelig barberingen så huden er klar til det.

Under barberingen
Her er der uendelige muligheder, så du kan få lige hvad du foretrækker. Barbercreme, barberskum eller barbersæbe, Taylor of Old Bond Street laver det hele til dig, så du får den bedst mulige oplevelse under din barbering.

De laver selvfølgelig også skrabere og det er af den bedste slags. Det er selvfølgelig DE Safety Razors, så du får følelsen af, at være en rigtig engelsk gentleman.

Efter barberingen
Når din barbering er overstået og du skal tilføje det sidste vigtige element i form af en aftershave, så har Taylor of Old Bond Street en som passer til dig. Om din hud er følsom eller ej, så kan du finde noget som tager sig godt af din hud og dit skæg.

Udstyr til din barbering
Hvis du mangler udstyr eller tilbehør, så finder du det også her. Taylor of Old Bond Street laver både barberingskoste, skåle til din barberingssæbe og holdere til din kost, så den kan tørre på den rigtige måde og du kan blive en gentleman.

Skæg og barbering som en gentleman

Hvis du stadig er med så langt, jamen så har du hvad der skal til for, at blive en rigtig gentleman eller også er du der allerede, og mangler bare lige et nyt produkt til din ellers gennemførte stil. Så har Taylor of Old Bond Street hvad du skal bruge.

Deres raffinerede stil er ikke kommet fra den ene dag til den anden, de har været i gang i over 150 år og derfor er det også kvalitet du får, og det er selvfølgelig det du leder efter, når du skal være en gentleman. Du kan i hvert fald trygt vælge en af Taylor of Old Bond Streets mange produkter.