Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

The Bluebeards Revenge

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ekspert inden for barbering

The Bluebeards Revenge er kvalitets mærke, til mænd der går op i deres barbering. De producere kvalitets produkter, der er parabenefri, miljøvenlige og til en fornuftig pris. De har vundet et hav af priser for deres barberknive, barbercreme osv. og i 2014 vandt de prisen for årets brand.

Der er noget om deres produkter, når de får så meget ros fra omverdenen. Hvis du også vil være en del af The Bluebeards Revenge, så tjek deres produkter ud nedenunder.

Barbering med kniv

Den klassiske vådbarbering er for mænd, der går op i dem selv, og i deres udseende. Det er kun med barberkniv, at du kan opnå den tætteste barbering, og så er der klasse i, at stå med barberkniv og barbere sig.

Du får også følelsen af at være hos barberen, med det skarpe blad, der bevæger sig langsomt over huden. Der er ikke noget mere mandigt, end at barbere sig med en rigtigt barberkniv. Kniven er det vigtigste redskab i barberingen, og det er vigtigt, du passer på den og holder den skarp.

Når du har fået fat i en god og skarp barberkniv, skal du også have en god barbercreme. The Bluebeards Revenges barbercreme bliver rost til skyerne, og de har vundet flere priser, for blandet deres barbercreme, og deres barberkniv.

Vådbarbering

Er den klassiske barberings stil, den kræver en del flere redskaber, end den moderne barbering. Det er også et mere kompliceret arbejde, men resultatet bliver klart bedre. Det er også noget helt specielt i at være wet shaver.

Hvis du kan lide at gøre noget ekstra for dig selv, så skal du klart overveje, at blive wet shaver. Følelsen efter en klassisk barbering, er noget du skal prøve på dig selv. Det er sikkert ikke noget du kan nøjes med en enkelt gang.

Læs vores guides om vådbarbering:

The Bluebeards Revenge

Er en engelsk virksomhed, der ønsker at gøre den klassiske vådbarbering, til noget alle mænd kan være en del af. Der er ikke noget være, når man har købt den billigst barberskum, i det lokale supermarked, og den så ikke kan blødgøre skægget.

Bluebeard vil sikre at du altid kan få kvalitets produkter hos dem, der altid holder hvad de lover, og som giver dig en god oplevelse med din barbering hver gang. Deres produkter er en sikker vinder hver gang, og så er det også til en yderst fornuftig pris.