Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

V76 By VAUGHN

Mikkel Fritsen - Ekspert inden for hårprodukter

Mikkel Fritsen

Ekspert inden for hårprodukter

76 af Vaughn fejrer traditionen for mænds pleje med en amerikansk følsomhed. Den sofistikerede samling tilbyder must-have-klassikere opdateret for den moderne mand .

Vaughn tilbyder et sortiment af herreprodukter skræddersyet til deres behov. Vaughn har gennem tiden tiltrukket sig en masse kunder, men det er ikke helt almindelige kunder. Bruce Springsteen, Richard Gere, Daniel Day Lewis og flere kendisser har valgt produkterne som deres foretrukne, indenfor grooming universet.

Hvem er V76 BY VAUGHN?

V76 By Vaughn er et moderne brand, som producerer produkter til hår og hudpleje, der på ingen måde er kompliceret men meget brugervenlige for mænd. Stifteren af brandet "Vaughn Acord" har altid befundet sig i dette univers, grooming for mænd. Som barn havde han en far, der var barber hvor han selv som teenager har trådt til og klippet folk. Denne passion har varet lige siden og den dag i dag har Vaughn kunder som Bruce Springsteen, Tom Brady og Bill Clinton, hvilket signalerer hans værd.

Vaughn Acord vil gerne forsøge at fremhæve de bedste looks i os mænd, netop ved at lancere produkter som han mener vi mænd har brug for.

De populære produkter

Produkterne er tilført en masse fordele iform af gode indholdsstoffer, i V76 By Vaughn Gel Pomade findes der bl.a. White Birch Bark Extract, som renser hovedbunden for flager. Yderligere indeholder Pomaden White Birch Juice, der tilfører en god fugt i håret, hvor glycerin er god til at hjælpe håret med at bevare fugten og E-vitamin, der giver en forholdsvis høj glans i håret.

Vaughn Acord har sørget for at udvikle forskellige hårvoks, for at kunne tilbyde lidt af hvert til folks forskellige præferencer.

V76 By Vaughn Clean Shave Hydrating Gel Cream

Til dig med tykke skægstubbe er der produceret en blødgørende shave gel, V76 By Vaughn Clean Shave Hydrating Gel Cream, der sørger for at give dig en nem og behagelig barbering. Gelen giver en plejende og blødgørende virkning på huden og skægget, den efterlader din hud med en silkeblød finish efter barberingen. Årsagen til at gelen også fungerer som et plejende middel, er dens indholdsstoffer. Den indeholder Aloe Vera, der er med til at berolige irriteret og rødmet hud, Bentonit ler er med til at blødgøre og hjælpe huden på den gode måde under barberingen og E-vitamin, der sikrer at huden efterlades uden en rødmen.

V76 By Vaughn Daily Balance Facial Moisturizer

Vaughn Acord har lanceret V76 By Vaughn Daily Balance Facial Moisturizer, der giver din hud et boost af fugt og næring. Den vil virke frisk og matterende på huden og efterlade den med et sundt og velplejet finish.

V76 By Vaughn Hydrating Shampoo

V76 By Vaughn Hydrating Shampoo Vaughn har naturligvis også prioriteret et plejende middel til håret i form af en fugtgivende shampoo, der fugter og giver næring. Shampooen indeholder en masse gode ingredienser så som salvie, der nærer hovedbunden og styrker håret, mandelsmør, som genopbygger, nærer og beskytter dit hår, kamille, der stimulerer din hovedbund og lindrer irritation og naturligvis E-vitamin, som er rig på antioxidanter, nærer og styrker håret samtidig med at det tilføjer glans.