Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Wilkinson

Jonas Primdahl

Ekspert inden for barbering

Vil du også gerne have en tæt og helt glat barbering? Vi kan varmt anbefale Wilkinson Sword, som er producent af barberudstyr i verdensklasse. De har tidligere produceret Sværd og Pistoler, og det er nok også den erfaring, der har gjort deres produkter til hvad de er i dag.

Ved Wilkinson Sword får du barberingsudstyr af super kvalitet, til super gode priser.

Skrabere til mænd

En mand og en god skraber, er to ting der går hånd i hånd. Det er en af de ting, man ikke skal spare på som mand. Dit ansigt er også dit billede ud af til, så derfor er det vigtigt du passer på det, og derfor skal du også have en skraber af høj kvalitet.


Wilkonson Sword har været med til at revolutionere skraber industrien, da de hele tiden har været på forkant med teknologien. De har været med til at udfordre de andre skraber producenter, og derfor har de opnået den kvalitet, de har i dag.

Barberblade

Wilkinson skiller sig meget ud på holdbarheden af deres barberblade. Bladene har en højere skarphed end et normal blad. Dette er selvfølgelig med til at gøre, at bladene vare længere end dem du normal kender til.


Grunden til at deres blade er så gode, er på grund af alt den erfaring de har kunnet suge til sig i våbenindustrien. For der skal tingene gerne holde lidt længere end et par uger, som et normalt barberblad holder.

Wilkinson Sword

Da Wilkinson Sword startede deres virksomhed, var det for at producere Sværd og Pistoler. Efter 100 år af krigførelses produktion, besluttede de sig for at "Mens Grooming" var vejen frem, og det er vi glade for. Wilkinson laver nogle af de bedste barberblade og med en sliber fra Razor Pit holder dine barberblade i måneder.

Wilkinson har rigtigt mange år på bagen, og sammen med alt den erfaring de har fra våben branchen, bliver der skabt noget helt specielt. Deres produkter er af virkelig høj kvalitet, og man får virkeligt noget for pengene.