Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Lacoste

Jakob Thomsen

Ekspert inden for parfume

Lacoste er et fransk modehus, der sælger, tøj, sko, ure og parfumer. Virksomheden blev grundlagt i 1933 af René Lacoste og Andre Gilier. Lacoste begyndte først i 10980'erne at tilbyde sko, ure, solbriller og parfume.

Lacoste til mænd var den første duft, der blev lanceret i 1984. En serie af dufte til mænd er siden blevet lanceret, mange med et sporty tema og prydet med krokodille logoet. Parfumerne boomer af maskulinitet samt indholdet ligeså.

Udforsk vores udvalg af Lacoste parfumer - og find din favorit lige herunder.

Lacoste

Da franskmanden René Lacoste vandt sin 8. Grand Slam titel var der nok ingen der have regnet med, at han ville grundlægge et af verdens største modehuse. Han blev født i juli 1904 i Paris og var som bekendt professionel tennisspiller men han var også en ferm og ambitiøs forretningsmand med en helt særlig næse for den næste modedille.

Efter han stoppede med at spille tennis tilbage i 1933, grundlagde han det senere verdensberømte modehus. Når man siger lacoste, kan man ikke lade vær med at tænke på det lille krokodille logo, og de fremragende k´mande parfumer. Succesrige mænd og damer gik i Lacoste tilbage i tiden, og det gælder stadig den dag i dag.

Modehuset lancerer i dag også en masse forskellige parfumer af samme høje kvalitet og og er altid et skridt foran de andre. Så du kan udover dine sko, din jakke, T-shirt og solbriller også dufte af Lacostes succes. Og det er en rigtig dejlig måde at dufte på, synes vi her hos Made4men.dk.