Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Accessories

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ansvarlig for Made4men

Accessories er en vigtig del af en mands stil og udtryk - og det er maskulint at anvende accessories. Det er derfor utrolig vigtigt, som mand, at være opdateret på de nyeste trends og tendenser.

Vi er altid opdateret med de nyeste smykker til mænd, samt selvfølgelig accessories til mænd. I vores sortiment vil du finde alt fra armbånd og halskæder, til manchetknapper og lommeklude. Du er dermed helt dækket ind her.

Dyk ned i vores brede sortiment og find lige præcis de accessories, du mangler - du finder dem lige herunder.

Bestsellere

-50%

På lager
Dag-til-dag levering

Deluxe Smalt Slips (Blå)
14995 29900

Trend accessories til mænd

Armbånd til mænd

Vi har en lang række forskellige armbånd til mænd, som alle lever op til de mange forventninger vi mænd har til den slags. Det må gerne være råt og maskulint, men stadig have elegante detaljer og finesser. Det må man sige, at vores armbånd lever rigtig flot op til! Vi vælger altid sortimentet ud fra, hvad tendenserne peger imod, samt hvad for nogle smykker, mænd generelt er mest glade for.

Halskæder til mænd

Halskæder... et af de helt store emner indenfor accessories til mænd! Er det fedt, eller er det ikke fedt? Vi synes det er mega fedt! Det kræver sin mand, at gå med halskæde som mand, men kan må "pulle det off" er det noget af det mest stilfulde man kan udrette som mand. Da halskæder typisk er lidt lange, giver de et meget stilfuldt look, og kan passe ind i stort set alle stilarter. Det kommer alt sammen an på, hvordan man sammensætter det.

Keyhangers til mænd

Keyhangers er faktisk lidt en mandeting. Vi har tendens til, at have mange nøgler og så samler vi dem gerne i ét bundt. Derfor er det lige lidt ekstra fedt og lækkert, hvis du spicer nøglerne op med en keyhanger til mænd fra f.eks. Norly eller Lucleon. Det giver lige et ekstra pust til nøglerne + det er super praktisk. Du kan få en keyhanger i mange forskellige materialer, men de klart mest populære, er de simple læder keyhangers, som er lidt mere neutrale, men stadig mega stilfulde.

Ure til mænd

Mænd skal bare have et ur eller to i gaderoben - det er simpelthen et must! Hos Made4men finder du ikke de dyre Rolexure og Omega Premium. Til gengæld finder du, garanteret god kvalitet, til en virkelig god pris! Vi gør alt hvad vi kan for, at have nogle super fede ure, som vi selv gerne vil gå med. Du finder en bred vifte af forskellige produkter, med forskellige remme og materialer, som kan bruges til næsten alle sammenhænge.

Punge og kortholdere til mænd

Uanset om du foretrækker, at have kontanter eller kort på dig, så skal du jo have et eller andet og opbevare dine kontanter eller kort i - ikke sandt? Derfor har vi hos Made4men samlet en masse forskellige punge og kortholdere til mænd, som er af forskellige materialer osv. så der er noget til enhver smag!

Solbriller til mænd

Solbriller kan nogle gange godt blive lidt for sprælsk og vildt. Derfor forsøger vi på Made4men, at finde solbriller til mænd, som er stilrene og uden de store udskejelser. Du får altid solbriller hos os til en kanon pris, så du er klar til sommer, rejse eller hvad det nu kan være. Solen titter jo ikke meget frem herhjemme ;-)

Ærmeholdere til mænd

Ærmeholdere til mænd er en tendens, som blev kæmpe stor omkring 2012. En tendens som også efterfølgende varede ved, og stadig er her den dag i dag. Ærmeholdere er en utrolig stilfuld del af et evt. sæt af seler og ærmeholdere f.eks. Det udviser selvtillid og god stil. Så hvis du har god stil og selvtillid kunne ærmeholderne meget vel være et godt valg til dig.

Lommeklude til mænd

Lommeklude er noget af det ypperste inden for jakkesæt tilbehør. Det er svært, at gøre det mere elegant og stilfuldt end dét. Det er næsten komisk, at sådan en lille klud i lommen kan gøre, så stor en forskel - men det kan den bare!

Butterfly til mænd

Butterflies er slipset sjove fætter, som vinder rigtig mandehjerter. Mange mænd er ikke vilde med slipset, fordi det sidder for tæt omkring halsen osv. så de foretrækker en butterfly, som er lidt mindre formel og lidt sjovere. Dog kan - hvis brugt korrekt - en butterfly overgå slipset med flere kilometer.

Slips til mænd

Den gode gamle kending for de fleste! Slipset... Slipset har eksisteret i så mange år, at det ikke vil kunne tælles på hele vores kontors hænder. Derfor bærer et slips også bare mange traditioner og underspillede assassociationer. Et slips er mega stilet. Pumktum!