Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

JBS

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ansvarlig for Made4men

JBS undertøjet er et efterhånden meget kendt dansk brand, der står for tårnhøj kvalitet af deres undertøj og tilbehør. Med JBS er du garanteret underbukser, der lever op til dine forventninger.

Sortimentet fra JBS breder sig i dag over blandt andet både tights, løse boxershorts, tank tops, V-necks og badekåber. De er mest kendte på deres fantatiske underbukser, der sidder, som de skal uden at glide op eller skarve.

Vælger du JBS underbukser kan vi garantere dig, at du ikke bruger andre underbukser efterfølgende.

Bestsellere

På lager
1-2 dages levering

JBS

Vi kan vel alle godt lide at handle ved en dansk producent, og det må man sige JBS er. Det er en dansk virksomhed, der er familie ejet, og så ligger den også i Danmark, mere dansk bliver det næsten ikke. Vi er i hvertflad glade for at handle med en dansk virksomhed her hos Made4men.

Vi har den klassiske kollektion fra JBS i vores sortiment, og det er fordi de har været med til at udforme stilen indenfor undertøj i Danmark. De har altid leveret produkter af super høj kvalitet og til en meget konkurrence dygtig pris.

Tights
Deres tights er tæt siddende underbukser med god elasticitet og pasform. De sidder super godt på kroppen uden at blive for stramme, og de skarver eller irritere ikke den nedre region. Deres tights kommer i helt neutrale farver eller helt ensfarvede, og det er den klassiske kollektion, men som er blandet med moderne teknologi og materialer.

Det gør deres tights helt unikke, og lader dem skille sig ud fra deres konkurrenter. Det er specielt på designet, hvor JBS konsekvent er mere neutral, og ikke laver så mange vilde mønstre, og det kan vi godt lide. De vilde mønstre på Björn Borg var meget fede da man var yngre, men nok ikke på et kontor i en pæn skjorte.

100% Bomuld
Er den helt klassiske stof type og i det klassiske design, til mænd der har sans for den sidste detalje, og som går op i deres stil. Hvis du er 100% gennemført i dit udtryk, og du godt kan lide den old school stil, så skal du have dig et par underbukser i 100% bomuld fra JBS.