Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-til-3 dages levering

1-til-3 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Sokker

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ansvarlig for Made4men

Er du typen, der går med gamle og hullede strømper? Så har du nu chancen for at købe nye. Man kan altid bruge nye strømper - og desuden ser det også lidt pænere ud, når de ikke er helt afvasket.

Vi har et bredt udvalg af strømper - både i den billige ende men også i den dyrere ende. Vi tilbyder blandt andet også kvalitets mærkevare strømper som for eksempel Björn Borg. Uanset prisen på strømperne får du rigtige gode, blød og kvalitets strømper.

Vi har specialiseret os i basis produkter, når det kommer til sokker, fordi vi godt kan lide at have et par enkle strømper, der passer godt til alt.

Sokker til mænd

Du finder her hos Made4men, helt almindelig herre strømper uden for mange farver. Vi går som altid op i at levere et kvalitets produkt, og derfor kan vi ikke gå helt på kompromis med prisen.

Vi sikre dig et par super lækre strømper i en rigtig god kvalitet til prisen. Der er ingen der ønsker, at bruge en formue på strømper, og derfor har vi også et super tilbud på 10 par sokker til 199,-.

Billige Sokke

Vi har flere forskellige typer af sokker alt efter hvad du søger. Hvis du bedst kan lide ankel sokker anbefaler vi dem fra JBS, og de fåes både i Sort og Hvid.

Størrelse

Alle vores sokker er one size. Det vil sige at de i princippet kan bruges af alle størrelse fødder, vi anbefaler dog at man bruger mellem størrelse 40-47, da det er den størrelse som sokker er designet til at passe.