Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Badevægt

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ansvarlig for Made4men

I kampen mod de overflødige kilo er en badevægt et uundværligt redskab, da det hjælper dig med at holde motivationen i top, samt sikre dig at du opnår de mål, du har sat dig for.

Prøv for eksempel vores innovative WIFI badevægt, der nemt kobles på dit netværket, så du automatisk kan følge din vægt, BMI og fedtmasse på internettet og via deres smarte app, der selv synkroniserer alle dine data fra vægten over på din smartphone.

Mere moderne og teknologisk bliver det altså ikke med vores udvalg af vægte, som du finder lige herunder.

Badevægte

Avancerede badevægte, der kan måle fedtprocent, BMI, knoglemasse osv. er blevet meget populært det seneste år. Teknologien har nemlig gjort det muligt, at du nu kan få hjælp til at se hvordan din krop er bygget op, og hvad du skal gøre for at tabe dig. Det er en meget effektiv metode, til at tabe sig og du kan via det smarte system fra Withings få hjælp til både kost og motion.
Det er et utroligt smart system, der kan give dig den fornødne information du skal bruge for at tabe dig. Specielt nu hvor fitness bølgen er over Danmark, er der flere og flere, der går utroligt meget op i deres kost og motion. Det kan derfor være en god hjælp med en badevægt, der kan give dig den fornødne information, hvis du ikke har tid til at sætte dig ind i alle aspekter af træning og kost.

Withings

Deres system samarbejde med alle de kendte app, som MyFitnessPall, RunKeeper og mange flere. Det giver dig mulighed, for at samle alt du skal bruge til vægttab på din smartphone, så det bliver overskueligt og nemt. Du få at vide hvor meget du skal motionere, og hvor mange kalorier du må indtage i løbet af en dag, for at du kan smide de sidste kilo.

Sådan fungere det:
Withings badevægte sætte nemt om med dit internet og din smartphone, så du hele tiden er opdateret med dine fremskridt. Det er enkelt at overskue sine resultater, og den hjælper dig med at nå dine mål. Det er en af de mest avancerede former for vejledning, og det kan spare dig en formue på personlig træning.
Når du har sat det hele op, vejer du dig blot, og så kan du efterfølgende planlægge din kost og motion. Det er super nemt at bruge, og Withings smarte app giver dig overblik, over alt hvad du skal bruge.

Hold styr på vægten

Nå du skal tabe dig, er der nogle enkel ting du skal vide. Det første du skal forholde dig til, er dit aktivitets niveau. Det måles oftes på disse fem faktorer.
  • Lav eller ingen aktivitet
  • Lettere aktiv (Motion 1-3 dage i ugen)
  • Middel aktiv (Motion 3-5 dage i ugen)
  • Meget aktiv (Motion med høj puls (6-7 dage i ugen)
  • Ekstremt aktiv (Hård motion plus hårdt fysisk arbejde (7 dage i ugen)
Når du har styr på dette, er du det første skridt på vejen. Det næste du skal vide er hvor mange kalorier, du må indtage i løbet af en dag. Her skal du bruge den ovenstående faktor, og det vil være nemmest at finde en kalorieberegner på nettet. Det gør det nemmere at finde dit daglige kalorie indtag.
Så er det blot at komme i gang! Du har nu alt hvad du skal bruge hvis du vil smide de overflødige kilo, og så du hele tiden kan følge din udvikling. Det er relativt simpelt, og med hjælp af systemet fra Withings, bliver det meget overskueligt og nemmere at lykkedes.