Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Glattejern

Mikkel Fritsen

Ekspert inden for hårpleje

Med et glattejern kan du give dit hår et superslankt og skinnende look. Faktisk kan du bruge dit glattejern til flere ting end blot at glatte håret - du kan faktisk også lave krøller med dit glattejern.

Vi forhandler kun glattejern med keramiske eller teflonbelagte plader. Med disse plader sikres der en ensartet varmefordeling og et let glid gennem håret. På denne måde undgår du også unødvendig spaltning under glatning af håret.

Glattejernet er uundværligt, hvis du ønsker at håret skal syne længere, være 100% glat, eller hvis du skal have flotte store krøller.

Bestsellere

Bestseller

På lager
1-2 dages levering

Glattejern til mænd

Dagene er ovre, hvor et glattejern kun er til kvinder.

Glattejern til mænd bliver mere og mere populært. Det giver os mænd mulighed for at skabe flere frisurer, så vi ikke altid går rundt med den samme. Har du en drilsk hårpragt? Så er et glattejern en god investering, der kan tæmme dit hår, så du kan style det som du gerne vil.

Vores sortiment indeholder både små og store glattejern, så du også kan bruge glattejern hvis du har kort til mellemlangt hår. Alle glattejern har keramiske eller teflonbelagte plader. Disse plader sikrer en ensartet varmefordeling, dermed undgår du en unødvendig spaltning under glatningen af håret.

Med et glattejern vil du have mulighed for at style din frisure, som du aldrig har kunnet før.

Derfor skal du bruge et glattejern

Kan du aldrig style dit hår som du vil? Eller vil du gerne bare prøve nogle nye frisurer? Netop derfor skal du bruge et glattejern.

Vil du gerne have et glat og skinnende look? Med et glattejern har du muligheden for netop dét look. Du har måske en træls krølle i pandehåret, her kan et glattejern hjælpe dig med at glatte den ud, så krøllen ikke forstyrer din frisure. Eller har du måske mange hvirvel? Vi går næsten alle sammen rundt og kæmper med en hvirvel eller to. Et glattejern er det perfekte værktøj til at få en hvirvel til at makke ret, så den ikke ødelægger en frisure.

Ligemeget hvilken frisure du ønsker, så kan et glattejern hjælpe dig med at opnå den.

Sådan får du det bedste resultat med et glattejern

Inden du begynder at tænde for glattejernet, så er der lige en ting vi skal blive enige om. Du skal altid bruge en varmebeskyttende spray!

Dit hår er meget udsat, når du glatter uden at beskytte det først. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at man anvender en varmebeskyttende spray inden man bruger et glattejern. Dette sikrer, at dit hår ikke bliver ødelagt - Så kan du også stadig have flot hår om 20 år.

Sådan opnår du et glat look
1. Vask dit hår, så det er fri for snavs.
2. Tør dit hår med en føntørrer eller lad det lufttørre.
3. Påfør den varmebeskyttende spray til dit hår.
4. Anvend glattejernet. En god idé er at bruge en kam eller børste, så opnår du et glattere look end normalt.
5. Tag en klat hårvoks i hånden og fordel det i dit hår, indtil ønskede frisure er nået.

Et glattejern giver dig en enorm frihed til at style dit hår, som du gerne vil. Efter du har brugt glattejernet, kan du style videre med hårvoks for at sætte et endnu større præg på din frisure - Og dermed opnå lige præcis den frisure du gerne vil.

Har du langt hår? Og vil du også gerne kunne lave krøller i dit hår? Så kan du tjekke vores side til krøllejern her.