Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Barbercreme

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ekspert inden for barbering

Er dit skæg kraftigt, eller svært at arbejde med, når du skal barbere dig, så skal du blot anvende en barbercreme. Dette kan gøre underværker for din barbering, og det vil ikke længere give dig problemer.

Barbercremen lader du blot sidde i 30-60 sekunder, og derefter løftes skægget og skægstubbene fra huden. Det gør det meget nemmere for dig med stride og kraftige hår, at udføre din barbering, da skraberen glider bedre på huden.

Selvom du har stride eller kraftige hår, så kan vi garantere, at du får et lækkert resultat, og at du kommer til at elske at barbere igen.

Bestsellere

Barbercreme

Barbercreme er til dig, der vil have en ekstra god barbering. En god barbercreme bliver nemlig meget luftig, og fordelen ved den, er at den kan påføres direkte på skægget. Hvis du vil have en tæt barbering, er det også nødvendigt at have en god barbercreme.

Mange barbercreme indeholder en vigtig ingrediens kaldet glycerin. Det helt essentielle ved glycerinen, er at det går ind og beskytter huden, og gør det lettere for barberbladene at glide henover huden, uden at man skærer sig.

Sådan bruger du barbercreme:
Barbercremen presses ud på fingrene, og påføres derefter direkte på skægget. Skum cremen op, ved at massere skægget i cirkulære bevægelser, og lad det side i et halvt til et helt minut. Derefter er du klar til barbering, vi anbefaler selvfølgelig barbering med enten barberkniv eller DE skraber.

Bedste barbercreme

Vi har hos Made4men, et stort udvalg af barbercremer fra hele verden, så du har muligheden for at prøve lige den type, du godt kan lide. Hvis du ikke kan vælge, hvilke barbercreme du skal have, så har vi også lavet en list over vores mest solgte, så du kan se hvad vores kunder foretrækker.

Mest solgte barbercreme
  1. Njord Foam - Anti Irritation Shaving Foam
  2. Proraso Barbercreme Eucatyptus, Oil & Menthol (150 ml)
  3. Renati Shaving Cream

En god barbercreme er meget mere ned bare prisen, det er vigtigt at barbercremen, opfylder præcis dit behov. Det kan derfor være svært at anbefale en, som værende den bedste. Hvis vi dog skulle anbefale en, må vi gå med vores bestseller, som er fra den danske virksomhed Njord.

Njord er kendt for nordisk kvalitet, til en super pris. Det er også derfor vi anbefaler dem. Kvalitet for pengene er en vigtig ting for os på Made4men, og vi forsøger altid at anbefale de produkter, vi selv ser som de bedste.

Den ultimative barbering
Det kræver nogle helt enkle ting, hvis man vil have den perfekte barbering. Det første man skal gøre at fugte sit ansigt med vand. Derefter påføres en god Preshave, der hjælper med at fugte huden og blødgøre skægget. Det næste man skal, er at påføre barbercremen på skægget. Massere den godt ind i skægget til, det er ligeligt fordelt over det hele.

Derefter skal der vælges redskab, og hos os har de tre muligheder barberkniv, DE Safety Razor eller en ganske almindelig skraber. Det sidste du skal gøre er at påføre din aftershave, og så er din barbering fuldendt. Hvis du vil passe ekstra godt på din hud, så anbefales det at du bruger en god ansigtscreme.