Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Preshave

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ekspert inden for barbering

Et preshaving produkt giver mange fordele, og er derfor en god ting at bruge, inden du starter din barbering. Preshave forbereder både din hud, men blødgører også hårene, så skægget er nemmere at fjerne.

Ved anvendelse af et preshave produkt vil det give et lettere glid med skraberen henover huden. Derudover mindskes risikoen for irritation, rødme og skægpest, da huden er forberedt på barbering. På den måde opnår du en tættere, mere sikker og komfortabel barbering.

Preshave produkter er meget forskellige - så derfor bør du finde en, der passer til dig og dit skæg, så du opnår det bedste resultat.

Hvad er en Preshave?

En Preshave kan være mange forskellige ting, formålet med den er at du bliver klar til barbering. Preshaven skal hjælpe med at rette hårene op, og blødgere dem, så det bliver nemmere at barbere sig. Det som en god Preshave gør godt i forhold til sin konkurrenter, er at den også går ind og beskytter huden, samtidigt med at den blødgøre skægget.

Sådan bruger du den

  1. Påfør preshaven på de områder der skal barberes
  2. Masser den ind i skægget med cirkulære bevægelser
  3. Lad den side i 2-3 min

Dette er egenligt udgangspunktet for en preshave, men der er flere step til den perfekte barbering. Hvis du vil have den ultimative barbering er det nogle produkter der er helt essentielle, ud over din skraber eller barberkniv.

Det skal du bruge til barbering:

  1. Preshave
  2. Barbercreme | Barbergel | Barbersæbe | Barberskum
  3. Aftershave

Dette er alle de grundlæggende ting du skal bruge, hvis du vil have den bedste barbering. Det er faktisk ret simpelt, og kræver ikke særligt meget mere end den almindelige barbering.

Barbering for begyndere

Hvis du har langt skæg, og skal være et glat barberet, så skal du ikke starte med at tage din skraber frem. Det bedste du kan gøre for dig selv, er at tage en skægtrimmer eller en god saks, og begynde at trimme skægget ned i længden. Det vil være for besværligt med en skraber, og du vil bare risikere at skære dig.

Når du har fået det meste af længden, er det på tide at bløde skægget op. Hvis du vil have din barbering til at gå så let som muligt, skal du starte med en god preshave. Når du har anvendt din preshave, er du næsten klar til barbering. Du mangler bare barberskummen, og så skal der barberes.

Når du skal barbere dig har du flere valgmuligheder, du kan nemlig barbere dig med barberkniv eller skraber.. Det sidste du mangler, er at bruge din aftershave, til at tage de værste irritationer, også skal du bare påføre din ansigtscreme.


FAQ - Pre-shave

Hvad er Pre-shave?

Pre-shave er ikke et specifikt produkt, men derimode en fælles betegnelse for de produkter som bruges før din barberin. Produkterne er lave til at gøre din barbering mere gnidningsfri. Det kan fx. være en scrub, som løfter skægstubbene eller en olie der giver glid og mindsker friktion.

Hvad kan Pre-shave hjælpe med?

Formålet ved preshave er at give dig en barbering unden de store problemer. En pre-shave olie kan eksempelvis hjælpe dig med at undgå snitsår og irritation. Hvor en scrub kan blødgøre dit skæg, så bladet glider over nemmere og skaber færre irritationer.

Er det nødvendigt med en pre-shave?

I princippet er det ikke. Men de fleste vil opleve en MEGET bedre barberingsoplevelse ved brug af en pre-shave.