Af • 22 April, 2022

Mangler du en rigtig god ansigtscreme? Markedet for ansigtscreme til mænd er stort, og derfor kan det være noget af en opgave at finde den helt rigtige ansigtscreme til dig som mand.

Vi vil gerne guide dig, så du vælger den rigtige ansigtscreme – og derved får de bedste resultater. I den følgende artikel guider vi dig igennem de bedste brands, og fortæller lidt om hvad du bør gå efter – alt efter din hudtype.

Bedst i test: Ansigtscreme til mænd

Vil du gerne finde en ansigtscreme, der er ekstrem god, så har vi testet en masse ansigtscremer for dig. Du skal dog altid huske på, at du skal vælge din ansigtscreme efter din hudtype. Vi har derfor testet en masse forskellige, så du vil kunne finde en ansigtscreme til enhver hudtype.

Det betyder, at du kan få den bedste oplevelse, samt de bedste resultater, når vi kan give dig vores ærlige mening om ansigtscremerne.

Njord Moisturiser – Daily Facial Hydrator

Njord Moisturiser er en unik og lækker ansigtscreme fra det danske brand Njord. Denne ansigtscreme gennemfugter din hud ekstremt hurtigt – uden at din hud virker fedtet.

Ansigtscremen er særligt egnet til skandinavisk hud og til de skandinaviske vejrforhold, og indeholder naturlige ingredienser der virker forfriskende og blødgørende på huden.

Påfør Njord Moisturiser – Daily Facial Hydrator dagligt for optimalt resultat – og meget gerne morgen og aften. Kan med fordel bruges efter endt barbering for at tilføre huden fugt med det samme.

Bedst i test

Australian BodyCare Face Cream

Denne ansigtsrens fra Australian BodyCare er mest velegnet til fedtet og kombineret hud, da den hjælper med at regulere talgproduktionen, så du undgår den fedtende fornemmelse, du kan opleve i løbet af dagen. Derudover minimerer ansigtscremen urenheder og efterlader huden mat og frisk.

Ansigtscremen er oliefri, og giver derfor din hud masser af fugt hele dagen – din huden vil føles blød og smidig.

Ved at anvende Australian BodyCare Face Cream giver du huden den rette pleje, så huden er i balance, så der ikke opstår irritationer eller urenheder i huden. Det er en lækker måde, hvorpå man kan gøre lidt ekstra i sin daglige rutine, så man får en flot og blød hud.

Recipe For Men Anti-redness Gel (75 ml)

Recipe for Men levere altid ren luksus, direkte fra Sverige til dig! Døjer du med rødme, irritation eller andre småting i ansigtet? Så er denne creme ekstremt velegnet.

Indeholder også ingredienser der dæmper irritation efter barbering, hvorfor den er ideel som aftershave og ansigtscreme. Ansigtscremen er lidt dyr, men den er drøj og du vil kunne se forskel på din hud.

L’Oreal Men Expert Hydra Energetic Mouisturising Lotion

Med L’Oreal Men Expert Hydra Energetic Lotion får du en dagcreme, der giver din hud den energi, som du har behov for. Ved hjælp af cremens høje indhold af mineraler vil de tegn, der kan være på træthed og stress aftage i takt med brugen L’Oreal Men Expert Hydra Energetic Lotion.

L’Oreal Men Expert Hydra Energetic Lotion er en fedt-fri lotion, der hurtigt absorberes i din hud. Du vil få følelsen af at din hud er afslappet, genopladet og sund.

Det høje indhold af C-vitamin modvirker træthed, mens indholdet af koffein stimulerer hudens mikro-cirkulation og hudens naturlige fugtighed.

Raw Naturals The Grease-Free Face Cream (100 ml)

Ultra-let dagcreme der er lavet til dig med fedtet hud. Cremen kan nemlig både sørge for fugt, samtidigt med at den absorberer olier fra hudens overflade. Dette gør, at din hud får et mat og fugtet udseende.

Raw Naturals “brygger” deres produkter af naturlige ingredienser. Denne creme indeholder en række naturlige og aktive indholdsstoffer såsom: humle, ingefær og kanel. De to sidstnævnte ingredienser giver cremen en opfriskende virkning på huden.

Duften er behagelig, mild og forsvinder relativt hurtigt efter påførelse. Cremen er tynd, og trænger derfor hurtigt ind i huden, uden at fedte.

Du skal blot tage dit valg

Nu har vi gjort det utroligt nemt for dig, da vi har givet vores bedste bud på de 5 bedste ansigtscremer til mænd. Disse fem er udvalgt på baggrund af, at vi har testet en masse forskellige ansigtscremer. Der er ovenfor en ansigtscreme til alle slags hudtyper.

Det er vigtigt, at du vælger din ansigtscreme efter, hvilken hudtype du har. Du vil opnå de aller bedste resultater, hvis du vælger lige præcist den ansigtscreme, der passer til dig. Derudover er det meget vigtigt, at du anvender din ansigtscreme både morgen og aften – hvis ikke du gør dette, vil dit resultat kunne ses herefter.

Når du anvender en ansigtscreme, er det generelt det samme gældende for alle ansigtscremer – dog er forskellen, hvad de indeholder, og det betyder, at cremerne er tilegnet forskellige hudtyper. Med en ansigtscreme opnår du blandt andet følgende:

  • Beskyttelse af huden
  • Næring i dybden af huden
  • Pleje af huden

Hudplejetest

Er du stadig i tvivl om hvilken du skal vælge, så er der heldigvis mere hjælp at hente. Vi vil have at det skal være nemt at være mand. Derfor har vi lavet alt benarbejdet for at sikre, at du får lige præcis de produkter, der passer nøjagtigt til dig og dine individuelle behov.

Tag vores test herunder og få anbefalet produkter som er skræddersyet til din hud. Derudover er en gratis samtidig med at vi giver dig vores svar med det samme.

FAQ – Ansigtscremer til mænd

Hvilken ansigtscreme til mænd er bedst?

Vores eksperter anbefaler en Njord Moisturiser som en god all round ansigtscreme. Har du brug for anti-age eller er din hud ekstra sensitiv, findes der mange gode cremer dertil.

Hvordan har vi fundet de bedste ansigtscremer til mænd?

Vores kosmetolog har vurderet hvilke creme der er bedst, med basis i hvad hun ved mænd søger i en creme, samt hendes ekspertise.

Hvordan finder jeg en creme der passer til mig?

Tag vores test, som er lavet af vores kosmetolog. Spørgsmålene opklarer hvilken creme der passer til netop din hud.