Af • 26 May, 2024

Mangler du en rigtig god ansigtscreme? Markedet for ansigtscreme til mænd er stort, og derfor kan det være noget af en opgave at finde den helt rigtige ansigtscreme til dig som mand.

Vi vil gerne guide dig, så du vælger den rigtige ansigtscreme – og derved får de bedste resultater. I den følgende artikel guider vi dig igennem de bedste brands, og fortæller lidt om hvad du bør gå efter – alt efter din hudtype.

Bedst i test 2024: Ansigtscreme til mænd

Vil du gerne finde en ansigtscreme, der er ekstrem god, så har vi testet en masse ansigtscremer for dig. Du skal dog altid huske på, at du skal vælge din ansigtscreme efter din hudtype. Vi har derfor testet en masse forskellige, så du vil kunne finde en ansigtscreme til enhver hudtype.

Det betyder, at du kan få den bedste oplevelse, samt de bedste resultater, når vi kan give dig vores ærlige mening om ansigtscremerne.

Njord Moisturiser – Daily Facial Hydrator

Njord Moisturiser er en unik og lækker ansigtscreme fra det danske brand Njord. Denne ansigtscreme gennemfugter din hud ekstremt hurtigt – uden at din hud virker fedtet.

Ansigtscremen er særligt egnet til skandinavisk hud og til de skandinaviske vejrforhold, og indeholder naturlige ingredienser der virker forfriskende og blødgørende på huden.

Påfør Njord Moisturiser – Daily Facial Hydrator dagligt for optimalt resultat – og meget gerne morgen og aften. Kan med fordel bruges efter endt barbering for at tilføre huden fugt med det samme.

Bedst i test

Recipe for men Facial Moisturizer+ (75 ml)

Som navnet antyder, er Recipe for men hudplejeprodukter udviklet til mænd. Recipe for men tilbyder en række forskellige ansigtscremer, men Facial Moisturizer+ er valgt i testen, da den er yderst effektiv til dig, som døjer med tør hud. Ansigtscremen er lavet af en let og hurtigt absorberende formel, som ikke virker fedtet eller tung på huden. Derudover indeholder også ingredienser, der hjælper med at reducere irritation og berolige huden, så den føles blød og glat.

Ansigtscremen er også velegnet til dig, som vil minimere rynker og synlige tegn på aldring. En af de vigtigste ingredienser her er hyaluronsyre, som er kendt for at tiltrække og binde vand i huden. Dette hjælper med at give huden den nødvendige fugt, samtidig med at den reducerer synligheden af fine linjer og rynker.

Derudover indeholder Recipe for men Facial Moisturizer+ også vitamin E, som er en antioxidant, der beskytter huden mod skader forårsaget af frie radikaler og miljømæssige påvirkninger.

SØN of Barberians Moisturizer (75 ml)

Denne ansigtscreme fra SØN of Barberians er udviklet til ung hud og genopretter hudens naturlige fugtbalance. Resultatet er sund og velplejet hud med en naturlig glød. En cocktail, der sørger for din hud har en naturlig udstråling.

Ansigtscremen er baseret på problemløsende ingredienser og sikrer en blød, men ikke fedtet hud efter brug. Cremen er blandt andet beriget med Spirulina, som er kendt for sin komplekse næringsprofil, imens et miks af ekstrakter blødgør huden i dybden. Pileekstrakt har blødgørende og helende effekt, og er samtidig god til sensitiv eller uren hud. Se hele sortimentet her.

Ansigtscremen fra SØN of Barberians er derfor til yngre, som ønsker en problemløsende ansigtscreme, som kan alt det du har brug for i hverdagen.

Baxter of California Oil Free Moisturiser

Hele vejen fra Beverly Hills kommer denne ansigtscremen fra Baxter of California, som er særlig velegnet til dig, som har en fedtet hud, men stadig har brug for at opretholde hudens fugtighed. Det sørger denne ansigtscreme for samtidig med huden ikke bliver yderligere fedtet.

Ansigtscremen er oliefri og udviklet ud fra en plantebaseret teknologi, som hurtigt og effektivt optages af huden og genopretter dens fugtighedsbalance. Ved meget fedtet hud, skal du dog stadig bruge med omtanke og i rette mængder.

Raw Naturals The Grease-Free Face Cream (100 ml)

Ultra-let dagcreme der er lavet til dig med fedtet hud. Cremen kan nemlig både sørge for fugt, samtidigt med at den absorberer olier fra hudens overflade. Dette gør, at din hud får et mat og fugtet udseende.

Raw Naturals “brygger” deres produkter af naturlige ingredienser. Denne creme indeholder en række naturlige og aktive indholdsstoffer såsom: humle, ingefær og kanel. De to sidstnævnte ingredienser giver cremen en opfriskende virkning på huden.

Duften er behagelig, mild og forsvinder relativt hurtigt efter påførelse. Cremen er tynd, og trænger derfor hurtigt ind i huden, uden at fedte.

Du skal blot tage dit valg

Nu har vi gjort det utroligt nemt for dig, da vi har givet vores bedste bud på de 5 bedste ansigtscremer til mænd. Disse fem er udvalgt på baggrund af, at vi har testet en masse forskellige ansigtscremer. Der er ovenfor en ansigtscreme til alle slags hudtyper.

Det er vigtigt, at du vælger din ansigtscreme efter, hvilken hudtype du har. Du vil opnå de aller bedste resultater, hvis du vælger lige præcist den ansigtscreme, der passer til dig. Derudover er det meget vigtigt, at du anvender din ansigtscreme både morgen og aften – hvis ikke du gør dette, vil dit resultat kunne ses herefter.

Når du anvender en ansigtscreme, er det generelt det samme gældende for alle ansigtscremer – dog er forskellen, hvad de indeholder, og det betyder, at cremerne er tilegnet forskellige hudtyper. Med en ansigtscreme opnår du blandt andet følgende:

  • Beskyttelse af huden
  • Næring i dybden af huden
  • Pleje af huden

FAQ – Ansigtscremer til mænd

Hvilken ansigtscreme til mænd er bedst?

Vores eksperter anbefaler en Njord Moisturiser som en god all round ansigtscreme. Har du brug for anti-age eller er din hud ekstra sensitiv, findes der mange gode cremer dertil.

Hvordan har vi fundet de bedste ansigtscremer til mænd?

Vores kosmetolog har vurderet hvilke cremer der er bedst, med basis i hvad hun ved mænd søger i en creme, samt hendes ekspertise.