Af • 21 July, 2023

Alderen kan man ikke stoppe – og desværre kan vi heller ikke stoppe, hvad der sker med vores hud. Synes du, det er alt for tidligt, at din hud begynder at vise de fine linjer og begyndende rynker? Så skal du helt sikkert igang med at forebygge!

Selvom du ønsker at se så ungdommelig ud, så lang tid som muligt, kan det være svært at holde ældningstegnene tilbage – for vi bliver jo desværre kun ældre med tiden. Vi giver dig de bedste 5 anti-age cremer, der kan reparere, forebygge og beskytte huden mod ældning.

De bedste anti-age cremer til mænd

Er hudpleje-verden en helt jungle for dig? Den er også fyldt med mange forskellige produkter, så hvad skal du lige vælge? Det hjælper vi dig selvfølgelig med. Vi giver dig de 5 bedste anti-age cremer, så du kan reparere, forebygge og beskytte din hud mod ældningen.

Recipe For Men Anti Aging Gel

Døjer du med tidlig tegn af fine linjer og rynker, så er Recipe For Men Anti Aging Gel lige noget for dig. Denne lette Anti-Age gel tilfører næring til huden, så din hud er beskyttet og plejet dagen lang. Cremen der intens nærer huden, har en opstrammende og udglattende på huden, der efterlades med en mere fast og glat finish.

Recipe For Men Anti Aging Gel er en fugtighedsgivende og nærende anti-aging gel til mænd, der bekæmper rynker, fine linjer og alderspletter.

Nivea Men Hyaluron Ansigtscreme SPF 15 (50 ml)

Er rynkerne allerede kommet, og de er blevet lidt dybere, end du regnede med, så skal du igang hurtigst muligt. Du kan med denne anti-age creme reducere dybe synlige rynker og gøre huden fastere. Ansigtscremen har en unik formel med hyaluronsyre og SPF 15, som hurtigt absorberes. SPF 15 forbygger nye rynker, da de ofte opstår på grund af solen. Derudover giver anti-age cremen masser af fugt i hele 24 timer.

Nivea Men er anerkendt af mænd i hele verdenen og et af de mest troværdige hudplejebrands. Brug ansigtscremen dagligt på ansigt og hals og oplev effektive resultater på din hud. Ansigtscremen kan anvendes af alle hudtyper og er dermatologisk testet. Er rynkerne meget dybe, anbefaler vi, at du anvender denne ansigtscreme både morgen og aften – simpelthen for at sparke huden hurtigt og effektivt igang.

Beauté Pacifique Vitamin A Anti-Wrinkle Natcreme

Denne ansigtscreme fra Beauté Pacifique er perfekt til manden, der ønsker en effektiv anti-age creme. Denne indeholder blandt andet A-vitamin, der er en kraftig antioxidant, og som reducerer fine linjer og rynker.

Cremen er perfekt til at bruge om natten, da din hud regenererer om natten, og derfor har brug for noget ekstra næring og pleje. Du kan med fordel anvende ansigtscremen om morgenen – dog skal du huske at anvende solcreme over cremen, da A-vitamin er meget følsom overfor lys og sol – og du skal jo ikke have flere skader. Anti-age cremen er perfekt til alle, der ønsker at forebygge og reparere de fine linjer, der allerede er opstået.

Ole Henriksen – Truth C-Rush Brightening Double Creme

Anti-age ansigtscreme fra Ole Henriksen er til manden, der ønsker at give et anti-age og vitamin boost på samme tid. Med denne skønne ansigtscreme får du udlignet den ujævne struktur du kan have med pigmentforandringer, samt du får boostet hudens elasticitet, så de fine linjer og rynker reduceres på grund af indholdet af C-vitamin og afrikansk rød te.

Truth C-Rush Brigthening Double cremen kan anvendes både morgen og aften, da C-vitaminen er exceptionel god at anvende, så pigmentforandringer bliver reduceret – samt beskytter mod nye – dog skal der stadig solcreme på efterfølgende om morgen. Denne effektive anti-age og vitaminboostende ansigtscreme kan anvendes af alle fra 20’erne og op – simpelthen for at forebygge mod de fine linjer og rynker.

L’Oreal Men Expert Vita Lift 5 Moisturiser

Er din hud træt, sløv og rynket? Så skal du vælge denne Bad Norwegian Revitalize Face – Anti-Rynkecreme (50 ml). En eksklusiv anti-age creme i lækkert maskulint design. Prisen er i den højere ende, men det skyldes at cremen indeholder en lang række af aktive ingredienser, som alle er med til at minimire rynker og linjer i huden. Din hud vil få fornyet energi, glød, blive opstrammet og masser af fugt med med den patenterede Ion Moist®. Derfor opnår du en meget opstrammet hud, der er reduceret med fine linjer og rynker.

Hvis du vil opnå det bedste resultat, så bør du bruge denne fantastiske anti-age creme både morgen og aften. Ansigtscremen er til den mere modne mand, der har forsømt sin hud lidt, og hvor de fine linjer og rynker allerede titter lidt frem. Det er bare igang med at reparere. Og især igang med at forebygge, at de ikke bliver dybere – sæt igang!

Hvorfor skal man bruge en anti-age creme?

Hvis du ønsker en hud, der holdes ungdommelig i så lang tid som muligt, så skal den plejes med gode hudplejeprodukter – medmindre du har ekstremt gode gener. Det er dog de færreste, der undgår rynker – uanset hvor gode gener, de har. Derfor skal du have fat i de bedste anti-age cremer til at kæmpe mod rynkerne.

Det er vigtigt, at du forebygger og beskytter huden, så du udskyder ældningsprocessen til så sent som muligt. Har du allerede begyndende fine linjer og rynker, så er det med at komme igang med hudplejen. Det er vigtigt, at du reparerer, inden det bliver dybere rynker, da de kan være svære at gøre meget ved.

Der er mange ældningstegn, der kan ses på huden. Det kan sagtens være et par stykker af dem, du oplever – men faktisk er der rigtig mange tegn, der viser sig, når huden bliver ældre. Det kan blandt andet være:

 • Rynker og fine linjer
 • Pigmentforandringer
 • Tørhed
 • Nedsat spændstighed
 • Forstørrede porer
 • Dårligt blodomløb
 • Kan virke grov – som en læderhud
 • Ujævn struktur
 • Karsprængninger

Du kan hurtig se på din hud, når den begynder at ændre sig, fordi du bliver ældre. Dog behøver du jo langt fra have alle ovenstående tegn. Du kan sagtens have et par stykker, eller bare en enkel.

Huden ældes alt efter, hvordan du passer på den. Er du dårlig til at passe på din hud med hudplejeprodukter, har du dyrket ekstremt meget sol, eller har du bare gået uden solcreme – så kan du godt regne med, at det på et tidspunkt vil give bagslag. Din hud husker nemlig, så har du ikke passet godt på den, så vil det pludselig vise sig en dag.

Disse ingredienser er gode at gå efter i anti-age cremer

Vi har givet dig top 5 af de bedste anti-age ansigtscremer til mænd. Dog kan rynker opstå på grund af flere ting, så som stress, rygning eller genetisk – så kig lige på dine forældre eller bedsteforældre – det kan indikere meget godt, hvordan du kan komme til at se ud. Skal du vælge en anden ansigtscreme, så er de vigtigste ingredienser, du kan gå efter i en anti-age ansigtscreme:

 • AHA-syre er opstrammende, udjævnende, udglattende samt eksfolierende
 • A-vitamin (retinol) er opstrammende
 • Peptider går dybt ned og er opstrammende
 • Alger er ekstremt udrensende og opstrammende

Har du en ansigtscreme med en eller flere af ovenstående ingredienser, så vil du kunne se tydelige resultater af fine linjer og rynker, der er markant reduceret.

Det vigtigste anti-age råd: dette bør du undgå
Skal du undgå flere og dybere fine linjer og rynker, så bør du stoppe med at dyrke meget sol, da solen er hudens største fjende. Faktisk så er solen skyld i rigtig mange ældninger af huden – og har du som ung slikket sol til den store guldmedalje, og ikke brugt solcreme – så skal skaderne nok vise sig på et tidspunkt. Så husk nu den solcreme, hvis du vil forblive ungdommelig af udseende.