Af • 28 May, 2019

Rigtige mænd har skæg. Specielt i disse tider er det moderne med skæg, det er dog ikke os alle der er så heldige at kunne gro et kæmpe fyldigt skæg.

Hvis du stadig er teenager, og ikke har noget skæg, så skal du ikke bekymre dig. Der er tid nok til at du udvikler dig, og får en hel masse skæg.

Er du derimod en voksen mand, og kæmper du for at få mere skæg, så kan et lægebesøg være en god ide. Testosteron får nemlig skægget til at gro, og har du et underskud af dette, så kan lægen hjælpe dig. Det er ikke sikkert at testosteron er problemet, men er du som sagt en voksen mand med meget lidt skæg, og ønsker du at få mere skæg, så kan et lægebesøg være en god ide.

Hvis du bare gerne vil have de forskellige tips til at få mere skæg, så kan du læse de generelle tips til hvordan man kan få skægget til at gro.

Barber dig oftere

Jo oftere du barberer dit skæg, des større er sandsynligheden for at skægget bliver stærkere og gror tilbage hurtigere. En god skraber hjælper med dette, da skraberen helst skal kunne tage hårene helt nede ved hårroden/hårsækkene. Derudover er det også vigtigt at din skraber altid er ren og skarp, så du får et optimalt resultat – hver gang.

Til det kan du bruge RazorPit, som er en sliber til dine barberblade. Med den nye RazorPit får du op til 150 barberinger på et barberblad, og sparer dermed såvel miljøet for forurening som dig selv for store summer. RazorPit sparer dig således penge og du får et ultra-lækkert resultat – hver dag. Er dit skæg meget langt, kan du også overveje at bruge en skægtrimmer.

Prøv forskellige skægtyper

Hvis du har svært ved at gror, et ordenligt tæt skæg, men stadig gerne vil have skæg, så er det en god ide’ at prøve sig frem med forskellige typer af skæg. Du kan for eksempelvis prøv skægstubbe over en periode, og finde ud af om det er noget fordi, det kan også være at overskægget er mere dig.

Læs vores indlæg om skæg:

Hold ansigtet rent

Det er vigtigt at du bruger en god ansigtsvask og vasker ansigtet ordentligt. Der må nemlig ikke være snavs og beskidte bakterier på områderne, hvor skægget skal gro. Dine porrer skal være rene og det hjælper dig også med at undgå indgroede hår.

En god ansigtsvask er Njord Face Wash som opfrisker din hud og fjerner urenheder samt tilstoppede porer. Ansigtsvasken renser din hud uden at udtørre og indeholder en lille smule menthol så din hud føles frisk og smidig

 Nyd et liv uden barbering!

Hvis du har prøvet de forskellige tips i nogle uger, uden at det har haft den store effekt, så skal du måske bare acceptere at du ikke kan få skægget til at gro stærkere og mere pga. dine gener.

Du kan derfor bare nyde, at du ikke skal barbere dig særligt ofte, for der er mange mænd derude, som er nødsaget til at barbere sig to gange om dagen(det kan godt blive alt for meget i længden).

Husk at holde flot styr på dit skæg, når du først har groet det!

Kostilskud

Skægvækst afhænger af en masse forskellige ting. Gener er en stor del af det, så du kan have arvet en god skægvækst eller en mindre prangende skægvækst. Der er dog noget du kan gøre for at stimulere skægvæksten. Den manglende skægvækst kan blandt andet skyldes ensidig/forkert kost eller generelt hormonelle forandringer i din krop. Priorin kan hjælpe dig her.

Lider du generelt af hårtab eller savner du lidt ekstra hår, kan Priorin måske være løsningen for dig. Priorin er et særligt kosttilskud udviklet til kvinder og mænd som lider af diffust hårtab. Udtyndende hår er en meget almindelig ting i dagens Danmark og skyldes en forbigående ændring i hårets cyklus.

Der kan være rigtig mange forskellige årsager til hårtabet og heriblandt ensidig eller forkert kost eller hormonelle forandringer. Skyldes dit mangel på skæg én af disse årsager, er Priorin din redning!

Summary
Hvad gør man hvis man ikke har skæg nok
Article Name
Hvad gør man hvis man ikke har skæg nok
Description
Der er derfor mange mænd, der føler sig pressede, hvis ikke de har skæg nok. Det er nemlig mandigt at have skæg, og man kan godt blive udsat for noget sundt drilleri fra de øvrige hanner i flokken, hvis man ikke har skæg nok.
Author
Publisher Name
Made4men
Publisher Logo