Af • 10 December, 2021

Skal du ud og finde en ny hårtrimmer? Og ved du ikke, hvordan du vælger den helt rigtige? Vi har lavet en hårtrimmer test, så du let kan vælge den rigtige trimmer!

Der findes massere af hårtrimmere, og de mange valgmuligheder på markedet kan gøre det en smule uoverskueligt at finde den hårtrimmer, der matcher lige præcis dit behov bedst.

Du kan naturligvis finde mange gode trimmere i forskellige prisklasser, og vi har sat os for at gøre markedet lidt mere overskueligt for dig, så du kan finde den perfekte hårtrimmer, så både kvalitet, egenskaber og prisleje matcher dine krav til en hårtrimmer.

Årets Bedste Hårtrimmere – Bedst i Test

Testvinder

Den bedste til prisen

Den effektive

Bestseller

Frisørens valg

Den komplette pakke

Den profesionelle

Hvilke parametrer bedømmer vi hårtrimmerne ud fra?

Mikkel, vores hårekspert, har testet hårtrimmere i gennem flere år nu, hans store erfaring med trimmere i alle prisklasser, gør ham til vores bedste mand til at sammensætte vores sortiment, og derefter finde den bedste.

Vi bedømmer ud fra fastsatte parametrer. Derved sikrer vi at alle anmeldelser er sammenlignelige. Vi går altid ud fra følgende 8 parametrer:

• Motorstyrke
• Skærehoved bredde
• Bladtype
• Batteri kapacitet
• Længdeindstillinger
• Støjniveau
• Vægt
• Kundeanmeldelser

Vores bedstsælgende hårtrimmer

Denne Wella Professional Contura HS61 trimmer er faktisk vores bedstsælgende trimmer – da den har alsidigheden til at trimme både hår og skæg. Du kan trimme både uden afstandskam eller med afstandskam – derudover er den perfekt til at lave en meget detaljeret trimning, så du vil kunne opnå gode skarpe resultater.

Du kan forvente trimmer, der lever op til lige det, den lover. Derudover larmer trimmeren ikke, så du kan stå i stilhed og ordne din meget præcise trimning.

Motorstyrke: Middel
Skærehoved bredde: 25 mm.
Bladtype: Selv-slibende blade
Batteri kapacitet: Op til 35 minutter
Længdeindstillinger: Ca. 0,1 mm uden afstandskam, 3-6 mm. med afstandskam
Støjniveau: 60 dB – meget stille motor
Vægt: 110 gram.
Kundeanmeldelser: 4.5/5 (24 anmeldelser) – Rasmus: “Den bedste trimmer jeg nogensinde har haft – ergo det bedste køb ever!

Den bedste hårtrimmer til prisen

Njord Hårtrimmer har en utroligt kraftig motor, som sørger for at klippe alle hårene jævnt. Med kombinationen af en stærk motor og selvslibende skær med en 42 graders vinkel for et skarpere snit er du garanteret optimale resultater, hver gang du bruger Njord Hårtrimmer.

Trimmeren har en motor af stærk styrke og en stor variation i længdeindstillinger – lige fra 0,5 mm til 30 mm. Hårtrimmeren kan klippe i normalt, og har samtidig indbygget udtyndingsfunktion. Bladene er rustfrit stål og selvslibende, så de holder sig skarpe længe. Trimmeren kan desuden bruges med og uden ledning i 50 min.

Motorstyrke: Stærk motor, 7500 omdrejninger.
Skærehoved bredde: 35 mm.
Bladtype: Rustfrit stål, selv-slibende blade
Batteri kapacitet: Op til 50 min. klippetid pr. opladning
Længdeindstillinger: 0,5 mm uden afstandskam, og 10ø vrige indstillinger med 2 afstandskamme fra 3 mm til 30 mm.
Vægt: 120 gram.
Kundeanmeldelser: Ingen endnu – Denne trimmer er med grundet pris/kvalitets forholdet.

Holdbar hårtrimmer med komplet sæt til hjemmeklip

Remington HC5810 Genius, et helt sæt til grooming af dit hår. Dens tårnhøje byggekvalitet samt 6 afstandskamme af topkvalitet gør denne trimmer til et kup. Derudover får du også en saks, kam, nakkebørste, rengøringsbørste og et smart opbevaringsetui med i købet. Dette sæt er garanteret at holde dig i mange, mange års klipninger.

I kufferten du får trimmeren i, får du alle de ting du har brug for til din hjemmeklipning. Nu tænker du sikkert, at du ikke vil have en trimmer med ledning – frygt ej. Remington HC5810 Genius gør det muligt at trimme dit hår med eller uden ledning med en batteri kapacitet på helt op til 50 uafbrudte minutter. Ledningen gør det muligt at klippe med konstant kraft så du kan klippe uden at tænke på batteriniveauet. Med Remington HC5810 bestemmer du helt selv om det skal være med eller uden ledning.

Motorstyrke: Stærk
Skærehoved bredde: ikke tilgængeligt
Bladtype: avancerede keramisk belagte skær (som er selvslibende) sikrer præcist trimning
Batteri kapacitet: 50 min på fuld opladning (kan også anvendes uafbrudt med ledning)
Længdeindstillinger: fra 0,8 mm til 2 mm uden afstandskam og 3, 6, 9, 12, 16, 20, 25, 30, 35 og 40 mm. med de medfølgende afstandskamme (6 afstandskamme og 4 strukturkamme)
Støjniveau: Ikke tilgængeligt.
Vægt: Ikke tilgængeligt
Kundeanmeldelser: 4,5/5 (1001 Google anmeldelser)

HÅRTRIMMER TESTVINDER: God til det hele

BaByliss Pro FX872E Hårtrimmer er en kvalitetstrimmer lavet til professionelle. Babyliss Pro hårtrimmer er designet efter ægte frisøres behov. Hurtig opladning, trådløs (virker også med) og kraftig motor. Den giver dig en præcis og tæt trimning ned til 0.6 mm.

Hårtrimmeren er udstyret med en roterende Direct Drive motor med over 7000 omdrejninger pr. minut. Knivskarpe diamantslebne blade gør at den kan skære igennem den strideste manke. Du får trimmeren med en stander, så den ser godt ud på badeværelset, og med 8 forskellige afstandskamme, som du let kan skifte mellem og hurtig rengøre.

Motorstyrke: Stærk – med 7000 svingninger pr. minut
Skærehoved bredde: 45 mm.
Bladtype: Diamantslebet Rustfrit stål
Batteri kapacitet: – 160 min (Lithium Ion).
Længdeindstillinger: Justerbar skæreblad fra 0,6-3 mm og 8 medfølgende afstandskamme: 3 – 6 – 9,5 – 13 – 16 – 19 – 22 – 25 mm
Støjniveau: 70 dB(A)
Vægt: 250 gram.
Kundeanmeldelser: 4,7/5 (14 anmeldelser) – Tenna: “den klipper bare håret helt perfekt uden modstand fra håret

Den effektive og udholdende trimmer

Andis Slimline® Pro Lithium T-Blade Hår- og Skægtrimmer er en trimmer med roterende motor, som bedst egner sig til at trimme halsen og arbejde let rundt om skæg og ører. Trimmeren er udstyret med Lithium-ion-batterier, der sikrer 2 timers brug på blot 2,5 times opladning.

Andis Slimline® Pro Lithium T-Blade Hår- og Skægtrimmer er med stålskær, der giver en jævn og effektiv trimning. Klipperen har et justerbart skær, Der er mulighed for at “zero gappe” maskinen.

Trods den enorme motorkraft, vejer den lille hårtrimmer kun 260 gram og ligger utrolig ergonomisk i hånden. Det gør hårtrimmeren særdeles nem og komfortabel at bruge!

Motorstyrke: Middel
Skærehoved bredde: 25 mm.
Bladtype: Stålskær
Batteri kapacitet: 120 min
Længdeindstillinger: Fra 0,1mm til 0,3 uden afstandskam. 4 afstandskamme giver 1,5 – 3 – 6 – 10 mm.
Støjniveau: 60 dB(A) (Meget stille)
Vægt: 260 gram.
Kundeanmeldelser: 4,6/5 (500+ Google anmeldelser)

Den eksklusive – frisørenes valg!

Panasonic ER DGP82 Hårtrimmer bliver brugt hos de bedste professionelle saloner. Den giver professionel klippekomfort, og sikrer samtidig præcision og styrke ved hjælp af et hoved af titanium og carbon.
Den har ekstrem motorkraft som bl.a. betyder, at den er en af de fortrukken hårtrimmere rundt omkring i Europa. Motoren er en af de kraftigste på markedet og kan sammen med bladene, klare tykkeste hår.

Trods den enorme motorkraft, vejer denne hårtrimmer kun 245 gram og ligger utrolig ergonomisk i hånden. Det gør hårtrimmeren særdeles nem og komfortabel at bruge!

Motorstyrke: Stærk (10.000 vibrationer pr. min.)
Skærehoved bredde: 45 mm.
Bladtype: Carbon/Titaniumbelagte blade
Batteri kapacitet: 50 minutter, kan bruges mens tilsluttet til strøm
Længdeindstillinger: Fra 0,8mm til 15 mm. 3 afstandskamme medfølger.
Støjniveau: (stille)
Vægt: 245 gram.
Kundeanmeldelser: 4.7/5 (3 anmeldelser) – Lise: “Den bedste jeg har prøvet – og man kan godt mærke at holdbarheden er i top. Det er ikke noget billigt plastic-værk.

Professionel hårtrimmer med markedets hurtigste skærehastighed

Panasonic ER DGP72 giver dig med den stærke motor og hurtige skærehastighed en flot, professionel klipning. Der medfølger 3 afstandskamme til trimmeren, som giver mulighed for klipning i flere forskellige længder – faktisk fra 0,8 til 15 mm.

Bladene er titaniumbelagte, hvilket betyder, at de holder sig skarpe og effektive længe. Den stærke motor sørger samtidig for, at de klipper optimalt, så du hurtigt og let får den perfekte klipning. Batteriet er fuldt opladet på en time, og du kan herefter klippe i 50 minutter uafbrudt, før opladning igen er nødvendig. Kan bruges både med og uden ledning.

Motorstyrke: Stærk – med 10.000 svingninger pr. minut
Skærehoved bredde: 45 mm.
Bladtype: Titaniumbelagte, selv-slibende blade
Batterikapacitet: 50 minutters klippetid pr. opladning
Længdeindstillinger: Uden afstandskam: 0,8 – 1,1 – 1,4 – 1,7 – 2 mm. Med afstandskamme: 3, 4, 6, 9, 12 og 15 mm.
Støjniveau: 75 dB(A)
Vægt: 265 gram.
Kundeanmeldelser: 4.9/5 (9 anmeldelser) – Lennart: “Vi er 2 der bruger den mindst en gang om ugen, den funker bare.” (Om den gamle model)

Ny hårtrimmer – hvad skal jeg overveje?

Når du skal vælge en hårtrimmer, er der nogle forskellige ting, du bør overveje. Skal din nye trimmer kun bruges til håret? Eller vil du også gerne kunne bruge den som skægtrimmer?

Derudover har det stor betydning, hvor ofte du skal bruge trimmeren, hvilke længdeindstillinger du har brug for, og hvor stor din tålmodighed er. Hvis du f.eks. er en utålmodig sjæl, der bare vil have den perfekte klipning i løbet af ingen tid, skal du vælge en hårklipper med en stærk motor. Hårtrimmerens motor er afgørende for, hvor grundig og hurtig trimmeren er.

For at overskueliggøre mulighederne har vi udvalgt seks hårklippere i forskellige prisklasser. Fælles for dem alle er, at de kan det, de hver især skal kunne! Så du skal faktisk bare finde ud af, hvilken af dem der passer bedst til dine vaner, ønsker og krav. Nedenfor følger beskrivelser af hver enkelt hårtrimmer ud fra de vigtigste syv parametre for en professionel hårtrimmer.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken Hårtrimmer er bedst i test?

BaByliss Pro FX872E er vores testvinder i 2021.

Hvordan tester vi hårtrimmerne?

Vores Hårekspert Mikkel Fritsen står for vores anmeldelser af hårtrimmere. Han har 5 års erfaring med test og brug af hårtrimmere, så han ved om nogen hvad kvalitet er.

Kan man bruge en hårtrimmer som skægtrimmer?

Ja, men grundet det bredere hoved kan det være svært at komme til alle steder.

Hvad koster en hårtrimmer?

En hårtrimmer behøver ikke at være dyr, de koster fra 300-2500 kr.

Hvordan bruger man en hårtrimmer?

Det kommer an på din frisure. Men læs vores guide “Sådan klipper du dig selv”, og lær hvordan du skal gribe det an.

Nu kan du vælge den rigtige trimmer

Nu ved du præcist hvad du kan vælge imellem når du skal købe en hårtrimmer. Det vil i sidste ende jo altid være en afvejning mellem pris og kvalitet eller antal af features. Det er vigtigt at notere sig at du sagtens kan få billige hårtrimmere der faktisk fungerer udemærket, men hvis du har erfaring med trimmere og har tænkt dig at benytte den fremadrettet er det helt sikkert værd at køb en lidt dyrere model af høj kvalitet.

Summary
Hårtrimmer Test 2020 - Vælg den rette model
Article Name
Hårtrimmer Test 2020 - Vælg den rette model
Description
Virker det uoverskueligt at vælge den rette hårtrimmer? Made4Men kan hjælpe dig - Se vores Hårtrimmer Test 2020.
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine