Af • 1 February, 2018

Skal du ud og finde en ny hårtrimmer? Og ved du ikke, hvordan du vælger den helt rigtige? Vi har lavet en hårtrimmer test, så du let kan vælge den rigtige trimmer!


Der findes massere af hårtrimmere, og de mange valgmuligheder på markedet kan gøre det en smule uoverskueligt at finde den hårtrimmer, der matcher lige præcis dit behov bedst. Du kan naturligvis finde mange gode trimmere i forskellige prisklasser, og vi har sat os for at gøre markedet lidt mere overskueligt for dig, så du kan finde den perfekte trimmer, så både kvalitet, egenskaber og prisleje matcher dine krav til en hårtrimmer.

Årets produkter

 

Ny hårtrimmer – hvad skal jeg overveje?

Når du skal vælge en hårtrimmer, er der nogle forskellige ting, du bør overveje. Skal din nye trimmer kun bruges til håret? Eller vil du også gerne kunne bruge den som skægtrimmer?

Derudover har det stor betydning, hvor ofte du skal bruge trimmeren, hvilke længdeindstillinger du har brug for, og hvor stor din tålmodighed er. Hvis du f.eks. er en utålmodig sjæl, der bare vil have den perfekte klipning i løbet af ingen tid, skal du vælge en hårklipper med en stærk motor. Hårtrimmerens motor er afgørende for, hvor grundig og hurtig trimmeren er.

For at overskueliggøre mulighederne har vi udvalgt fem hårklippere i forskellige prisklasser. Fælles for dem alle er, at de kan det, de hver især skal kunne! Så du skal faktisk bare finde ud af, hvilken af dem der passer bedst til dine vaner, ønsker og krav. Nedenfor følger beskrivelser af hver enkelt hårtrimmer ud fra de vigtigste syv parametre for en professionel hårtrimmer.

De 7 vigtigste hårtrimmer-parametre

• Motorstyrke
• Skærehoved bredde
• Bladtype
• Batteri kapacitet
• Længdeindstillinger
• Støjniveau
• Vægt

Den billige og udholdende hårtrimmer

Denne Remington hårtrimmer er en ny og forbedret udgave af den gamle model, der hedder Remington HC5750. Forbedringen består primært i, at HC5780 er udstyret med et Lithium batteri, der efter en opladning har en effektiv klippetid på op til hele 150 minutter.

Trimmeren har en Pro Power motor af middel styrke og en stor variation i længdeindstillinger – lige fra 1 mm til 42 mm. HC5780 kan klippe i både vådt og tørt hår, og kan samtidig oplades både via USB og almindelig ledning – begge dele medfølger. Bladene er titaniumbelagte og selvslibende, så de holder sig skarpe længe. Trimmeren har desuden Quick Wash System, der sikrer en nem og effektiv rengøring.

Motorstyrke: Middel
Skærehoved bredde: 45 mm.
Bladtype: Titaniumbelagte, selv-slibende blade
Batteri kapacitet: Op til 150 min. klippetid pr. opladning
Længdeindstillinger: 1 mm uden afstandskam, 1,5 mm med stubbekam, 14 øvrige indstillinger med 2 afstandskamme fra 3 mm til 42 mm med et interval på 3 mm.
Støjniveau: 78 dB(A)
Vægt: 260 gram.

Den eksklusive – frisørenes valg!

Wella Xpert Chrome HS 71 er det ultimative luksus inden for hårtrimmere. Det er storbroderen til Wella HS61 som vandt vores store skægtrimmertest og må siges at være en powerful bandit!
Den har ekstrem motorkraft som bl.a. betyder, at den bliver anvendt af mange professionelle saloner i Danmark og rundt om i Europa. Man har med det smalle skærehoved perfekt mulighed for at lave små smarte detaljer når håret bliver trimmet.

Trods den enorme motorkraft, vejer den lille hårtrimmer kun 260 gram og ligger utrolig ergonomisk i hånden. Det gør hårtrimmeren særdeles nem og komfortabel at bruge!

Motorstyrke: Middel
Skærehoved bredde: 45 mm.
Bladtype: Titaniumbelagte, selv-slibende blade
Batteri kapacitet: 60 minutter, kan bruges mens tilsluttet til strøm
Længdeindstillinger: Fra 0,5mm til 20 mm. 5 afstandskamme medfølger.
Støjniveau: 60 dB(A) (Meget stille)
Vægt: 260 gram.

Lille, let og kraftfuld hårtrimmer med god præcision

Moser 1556 er Akku er en støjsvag letvægts-hårtrimmer, der kun vejer 150 gram. Den er lille og ligger rigtig godt i hånden, så den er nem at klippe med. Men selv om den er lille, har hårtrimmeren en kraftfuld motor, der klipper med stor præcision og kraft. Det lille skærehoved med høj-præcisions teknologi sikrer, at Moser Profiline 1556 med fordel kan bruges til både hårtrimning, skægtrimning samt præcisions- og detaljeklipning.

Trimmeren har LED batteri indikator, og skærehovedet kan udskiftes, hvis det efter lang tids brug skulle blive slidt. Moser 1556 har Quick-release blade set, så rengøringen efter brug er nem og effektiv.

Motorstyrke: Stærk
Skærehoved bredde: 30 mm.
Bladtype: Præcisionsslebet rustfrit stål
Batteri kapacitet: Op til 120 minutters klippetid pr. opladning
Længdeindstillinger: 0,4 mm uden afstandskam, 3 eller 6 mm med den medfølgende afstandskam
Støjniveau: 63 dB(A)
Vægt: 150 gram.

Ergonomisk hårtrimmer med mange længdeindstillinger

Babyliss Pro FX672E er en kvalitetstrimmer i ergonomisk letvægtsdesign. Trimmeren har en stærk Direct Drive motor, der med 7000 omdrejninger i minuttet, giver dig en nem og perfekt klipning. Den kan bruges både med og uden ledning, og den har en bred variation af længdeindstillinger. Hårtrimmeren leveres med hele 8 afstandskamme, en opladerstand, en rengøringsbørste og olie til vedligehold af skæret.

Motorstyrke: Stærk – med 7000 svingninger pr. minut
Skærehoved bredde: 45 mm.
Bladtype: Rustfrit stål – præcisionsslebet med diamantsliber
Batteri kapacitet:
Længdeindstillinger: Uden afstandskam: 0,8 – 1,3 – 1,8 – 2,3 – 2,8 mm. 8 medfølgende afstandskamme: 3 – 6 – 9,5 – 13 – 16 – 19 – 22 – 25 mm.
Støjniveau: 71 dB(A)
Vægt: 225 gram.

Professionel hårtrimmer med markedets hurtigste skærehastighed

Panasonic ER 1611 giver dig med den stærke motor og hurtige skærehastighed en flot, professionel klipning. Der medfølger 3 afstandskamme til trimmeren, som giver mulighed for klipning i flere forskellige længder – faktisk fra 0,8 til 15 mm.

Bladene er titaniumbelagte, hvilket betyder, at de holder sig skarpe og effektive længe. Den stærke motor sørger samtidig for, at de klipper optimalt, så du hurtigt og let får den perfekte klipning. Batteriet er fuldt opladet på en time, og du kan herefter klippe i 50 minutter uafbrudt, før opladning igen er nødvendig. Kan bruges både med og uden ledning.

Motorstyrke: Stærk – med 10.000 svingninger pr. minut
Skærehoved bredde: 45 mm.
Bladtype: Titaniumbelagte, selv-slibende blade
Batterikapacitet: 50 minutters klippetid pr. opladning
Længdeindstillinger: Uden afstandskam: 0,8 – 1,1 – 1,4 – 1,7 – 2 mm. Med afstandskamme: 3, 4, 6, 9, 12 og 15 mm.
Støjniveau: 75 dB(A)
Vægt: 265 gram.

Hårtrimmerguiden har forhåbentlig gjort valget af hårtrimmer en del mere overskueligt for dig, samt givet et bedre indblik i mulighederne. Vi håber, at du nu er i stand til at finde den trimmer, der er perfekt til dine behov.

Summary
Hårtrimmer Test 2018 - Vælg den rette model
Article Name
Hårtrimmer Test 2018 - Vælg den rette model
Description
Virker det uoverskueligt at vælge den rette hårtrimmer? Made4Men kan hjælpe dig - Se vores Hårtrimmer Test 2018.
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine