Af • 3 January, 2020

Skal du ud og finde en ny hårtrimmer? Og ved du ikke, hvordan du vælger den helt rigtige? Vi har lavet en hårtrimmer test, så du let kan vælge den rigtige trimmer!

Der findes massere af hårtrimmere, og de mange valgmuligheder på markedet kan gøre det en smule uoverskueligt at finde den hårtrimmer, der matcher lige præcis dit behov bedst.

Du kan naturligvis finde mange gode trimmere i forskellige prisklasser, og vi har sat os for at gøre markedet lidt mere overskueligt for dig, så du kan finde den perfekte trimmer, så både kvalitet, egenskaber og prisleje matcher dine krav til en hårtrimmer.

Årets produkter

Testvinder

Den bedste til prisen

Den effektive

Bestseller

Den profesionelle

Ny hårtrimmer – hvad skal jeg overveje?

Når du skal vælge en hårtrimmer, er der nogle forskellige ting, du bør overveje. Skal din nye trimmer kun bruges til håret? Eller vil du også gerne kunne bruge den som skægtrimmer?

Derudover har det stor betydning, hvor ofte du skal bruge trimmeren, hvilke længdeindstillinger du har brug for, og hvor stor din tålmodighed er. Hvis du f.eks. er en utålmodig sjæl, der bare vil have den perfekte klipning i løbet af ingen tid, skal du vælge en hårklipper med en stærk motor. Hårtrimmerens motor er afgørende for, hvor grundig og hurtig trimmeren er.

For at overskueliggøre mulighederne har vi udvalgt seks hårklippere i forskellige prisklasser. Fælles for dem alle er, at de kan det, de hver især skal kunne! Så du skal faktisk bare finde ud af, hvilken af dem der passer bedst til dine vaner, ønsker og krav. Nedenfor følger beskrivelser af hver enkelt hårtrimmer ud fra de vigtigste syv parametre for en professionel hårtrimmer.

De 7 vigtigste hårtrimmer-parametre

• Motorstyrke
• Skærehoved bredde
• Bladtype
• Batteri kapacitet
• Længdeindstillinger
• Støjniveau
• Vægt

Vores bedstsælgende hårtrimmer

Denne Wella Professional trimmer er faktisk vores bedstsælgende trimmer – da den har alle muligheder for at trimme både hår og skæg. Du kan trimme både med afstandskam eller med afstandskam – derudover er den perfekt til at lave en meget detaljeret trimning, så du vil kunne opnå gode skarpe resultater.

Du kan forvente trimmer, der lever op til lige det, den lover. Derudover larmer trimmeren ikke, så du kan stå i stilhed og ordne din meget præcise trimning.

Motorstyrke: Middel
Skærehoved bredde: 25 mm.
Bladtype: Selv-slibende blade
Batteri kapacitet: Op til 35 minutter
Længdeindstillinger: Ca. 0,1 mm uden afstandskam, 3-6 mm. med afstandskam
Støjniveau: 60 dB – meget stille motor
Vægt: 110 gram.

Den bedste hårtrimmer til prisen

Njord Hårtrimmer har en utroligt kraftig motor, som sørger for at klippe alle hårene jævnt. Med kombinationen af en stærk motor og selvslibende skær med en 42 graders vinkel for et skarpere snit er du garanteret optimale resultater, hver gang du bruger Njord Hårtrimmer.

Trimmeren har en motor af stærk styrke og en stor variation i længdeindstillinger – lige fra 0,5 mm til 30 mm. Hårtrimmeren kan klippe i normalt, og har samtidig indbygget udtyndingsfunktion. Bladene er rustfrit stål og selvslibende, så de holder sig skarpe længe. Trimmeren kan desuden bruges med og uden ledning i 50 min.

Motorstyrke: Stærk motor, 7500 omdrejninger.
Skærehoved bredde: 35 mm.
Bladtype: Rustfrit stål, selv-slibende blade
Batteri kapacitet: Op til 50 min. klippetid pr. opladning
Længdeindstillinger: 0,5 mm uden afstandskam, og 10ø vrige indstillinger med 2 afstandskamme fra 3 mm til 30 mm.
Vægt: 120 gram.

Den effektive og udholdende trimmer

Andis Slimline® Pro Lithium T-Blade Hår- og Skægtrimmer er en trimmer med roterende motor, som bedst egner sig til at trimme halsen og arbejde let rundt om skæg og ører. Trimmeren er udstyret med Lithium-ion-batterier, der sikrer 2 timers brug på blot 2,5 times opladning.

Andis Slimline® Pro Lithium T-Blade Hår- og Skægtrimmer er med stålskær, der giver en jævn og effektiv trimning. Klipperen har et justerbart skær, Der er mulighed for at “zero gappe” maskinen.

Trods den enorme motorkraft, vejer den lille hårtrimmer kun 260 gram og ligger utrolig ergonomisk i hånden. Det gør hårtrimmeren særdeles nem og komfortabel at bruge!

Motorstyrke: Middel
Skærehoved bredde: 25 mm.
Bladtype: Stålskær
Batteri kapacitet: 120 min
Længdeindstillinger: Fra 0,1mm til 0,3 uden afstandskam. 4 afstandskamme giver 1,5 – 3 – 6 – 10 mm.
Støjniveau: 60 dB(A) (Meget stille)
Vægt: 260 gram.

Den eksklusive – frisørenes valg!

Wella Xpert Chrome HS71 Hårtrimmer bliver brugt hos de bedste professionelle saloner. Den giver professionel klippekomfort, og sikrer samtidig præcision og styrke ved hjælp af et hoved af ædelstål,
Den har ekstrem motorkraft som bl.a. betyder, at den er en af de fortrukken hårtrimmere rundt omkring i Europa. Man har med det smalle skærehoved perfekt mulighed for at lave små smarte detaljer når håret bliver trimmet.

Trods den enorme motorkraft, vejer den lille hårtrimmer kun 260 gram og ligger utrolig ergonomisk i hånden. Det gør hårtrimmeren særdeles nem og komfortabel at bruge!

Motorstyrke: Middel
Skærehoved bredde: 45 mm.
Bladtype: Titaniumbelagte, selv-slibende blade
Batteri kapacitet: 60 minutter, kan bruges mens tilsluttet til strøm
Længdeindstillinger: Fra 0,5mm til 20 mm. 5 afstandskamme medfølger.
Støjniveau: 60 dB(A) (Meget stille)
Vægt: 260 gram.

Lille, let og kraftfuld hårtrimmer med god præcision

Moser Pro ChroMini 1591 er en støjsvag letvægts-hårtrimmer, der kun vejer 130 gram. Den er lille og ligger rigtig godt i hånden, så den er nem at klippe med. Men selv om den er lille, har hårtrimmeren en kraftfuld motor, der klipper med stor præcision og kraft. Det lille skærehoved med høj-præcisions teknologi sikrer, atMoser Pro ChroMini 1591 med fordel kan bruges til både hårtrimning, præcisions samt detaljeklipning.

Trimmeren har LED batteri indikator, og skærehovedet kan udskiftes, hvis det efter lang tids brug skulle blive slidt. Moser 1591 har Quick-release blade set, så rengøringen efter brug er nem og effektiv.

Motorstyrke: Stærk
Skærehoved bredde: 32 mm.
Bladtype: Præcisionsslebet rustfrit stål
Batteri kapacitet: Op til 100 minutters klippetid pr. opladning
Længdeindstillinger: 0,4 mm uden afstandskam, 3 eller 6 mm med den medfølgende afstandskam
Støjniveau: 63 dB(A)
Vægt: 130 gram.

Ergonomisk hårtrimmer med mange længdeindstillinger

Andis Cordless USPro™ Lithium Hårtrimmer er en kvalitetstrimmer i ergonomisk. Andis Cordless US Pro Lithium Hårtrimmer er designet efter ægte frisør stil, som går op i barber-stilen, så du går bestemt ikke ned på kvaliteten med denne trimmer. Den giver dig en præcis og tæt trimning med 0.1 mm.

Hårtrimmeren er udstyret med en roterende motor med over 5.500 omdrejninger pr. minut. Du får trimmeren i rust-frit stål og med 9 forskellige afstandskamme, som du let kan skifte mellem og hurtig rengøre.

Motorstyrke: Stærk – med 5500 svingninger pr. minut
Skærehoved bredde: 40 mm.
Bladtype: Rustfrit stål
Batteri kapacitet: – 120 min.
Længdeindstillinger: Justerbar skæreblad fra 0,5-2.4 mm og 9 medfølgende afstandskamme: 1,5 – 3- 6 – 10 – 13 – 16 – 19 – 22 – 25 mm.
Støjniveau: 65 dB(A)
Vægt: 281 gram.

Professionel hårtrimmer med markedets hurtigste skærehastighed

Panasonic ER DGP72 giver dig med den stærke motor og hurtige skærehastighed en flot, professionel klipning. Der medfølger 3 afstandskamme til trimmeren, som giver mulighed for klipning i flere forskellige længder – faktisk fra 0,8 til 15 mm.

Bladene er titaniumbelagte, hvilket betyder, at de holder sig skarpe og effektive længe. Den stærke motor sørger samtidig for, at de klipper optimalt, så du hurtigt og let får den perfekte klipning. Batteriet er fuldt opladet på en time, og du kan herefter klippe i 50 minutter uafbrudt, før opladning igen er nødvendig. Kan bruges både med og uden ledning.

Motorstyrke: Stærk – med 10.000 svingninger pr. minut
Skærehoved bredde: 45 mm.
Bladtype: Titaniumbelagte, selv-slibende blade
Batterikapacitet: 50 minutters klippetid pr. opladning
Længdeindstillinger: Uden afstandskam: 0,8 – 1,1 – 1,4 – 1,7 – 2 mm. Med afstandskamme: 3, 4, 6, 9, 12 og 15 mm.
Støjniveau: 75 dB(A)
Vægt: 265 gram.

Nu kan du vælge den rigtige trimmer

Nu ved du præcist hvad du kan vælge imellem når du skal købe en hårtrimmer. Det vil i sidste ende jo altid være en afvejning mellem pris og kvalitet eller antal af features. Det er vigtigt at notere sig at du sagtens kan få billige hårtrimmere der faktisk fungerer udemærket, men hvis du har erfaring med trimmere og har tænkt dig at benytte den fremadrettet er det helt sikkert værd at køb en lidt dyrere model af høj kvalitet.

Summary
Hårtrimmer Test 2018 - Vælg den rette model
Article Name
Hårtrimmer Test 2018 - Vælg den rette model
Description
Virker det uoverskueligt at vælge den rette hårtrimmer? Made4Men kan hjælpe dig - Se vores Hårtrimmer Test 2018.
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine