Hvordan finder jeg den bedste skægtrimmer?

Hvordan finder du den bedste, billigste eller bare en god skægtrimmer? Det kan være svært med alle de produkter der findes på markedet - derfor har vi brugt de seneste par på at lave en lang række test's for at finde frem til de bedste. Er du klar til en tur i junglen af skægtrimmere?Wella Professional Contura HS 61 Trimmer
Samlet score
9.5

Wella Professional Contura HS 61 Trimmer

Wella Professional Contura HS 61 Trimmer er det dyrere valg. Den kan det hele og har en lang vifte af indstillinger, vi anbefaler denne hvis du vil have det professionelle valg som frisører bruger verden over. Prisen er i den høje ende - til gengæld kan den også alt hvad hjerte begærer. Den største styrke er nok at hovedet er forholdsvis lille så du kan lave super seje detaljer.

Remington MB4110 Skægtrimmer
Samlet score
9.0

Remington MB4110 Skægtrimmer

Remington MB4110 er det sikre valg. Prisen er noget bedre end Wellaén, du får et lidt bredere hoved, godt til allround barbering. Ligger super godt i hånden og har 2 skærehoveder som gør at du nemt kan indstille den. Er ikke så eksklusiv i designet som Wellaén, men et stærkt solidt valg til dig der ikke vil give over 500 kroner for en ny trimmer.

Njord Skægtrimmer
Samlet score
8.5

Njord Skægtrimmer

Njord Skægtrimmer er den bedste trimmer til prisen. Kan det samme som MB4110 og prisen er noget bedre samtidig. Ligger super godt i hånden og giver en tæt barbering med dens 10 skærelængder lige fra 0,5 mm til 18 mm. Der medfølger 1 afstandskam, der trimmer fra 2 mm - 18mm. Det bedste valg hvis du ikke ønsker at bruge mange penge på en trimmer

BaByliss for Men E835E (8-i-1 Multi Trimmer)
Samlet score
8.0

BaByliss for Men E835E (8-i-1 Multi Trimmer)

BaByliss E835E er til dig der gerne vil have alt i én pakke. Du får et trimmer sæt med alt til en normal barbering, hvis du vil trimme næsehår eller ørene. Er nem og praktisk hvis du gerne vil have en allround maskine. Er ikke lige så dedikeret som både Wellaen og Remintonen, men gør bestemt arbejdet. Den kan ligeledes bruges i badet og har et godt håndtag. Eneste minus er at man skal passe godt på de ekstra hoveder når man skifter rundt.

Wahl Groomsman Skægtrimmer
Samlet score
7.0

Wahl Groomsman Skægtrimmer

Wahl Groomsman Skægtrimmer er det billige valg. Den kan ikke så meget som de andre og designet (synes vi) heller ikke er just sexet på badeværelset. Den gør dog arbejdet og hvis den alligevel skal ligge i skuffen til en jævnlig barbering er der ingen grund til at bruge flere penge end hvad en Wahl Groomsman koster. Det er en bette satan der kommer med en lang række kamme så du selv kan styre din barbering. Ikke high-tech - men kvalitet til prisen!Skægtrimmere til rigtige mænd

En ny skægtrimmer? Det er ofte en af de mest populære julegaver til mænd. Det største problem kan være at finde den rigtige trimmer og til hvilket budget? Der findes over tusinvis af trimmere på markedet og Danmark er ingen undtagelse. Med 10 års erfaring indenfor personlig pleje til mænd har vi udvalg disse helt specifikke modeller til års test af skægtrimmere. På denne måde kan du måske skyde genvej og finde frem til den trimmer der passer bedst til lige præcis dit marked.


Den bedste skægtrimmer?

Den bedste skægtrimmer? Det er altid et svært spørgsmål. Vi anbefaler i stedet for at kigge på lige præcis dit formål. Hvilket formål skal du bruge din skægtrimmer til? hvor ofte trimmer du dit skæg? og hvor detaljeret skal det være? Den bedste skægtrimmer til mig er ikke nødvendigvis den bedste skægtrimmer for dig. Jeg holder meget af det korte skæg for at tage min egen personlige erfaring. Jeg skal bruge en trimmer der kan lave de små detaljer.

Derfor er jeg glad for Wellaén. Den var i den dyre ende da jeg købte den, men jeg føler jeg får noget for pengene og den kan være med mig i mange år frem. På samme måde mener vi at du skal tænke når du køber den bedste skægtrimmer for dig. Det er også en af grundene til at vi har lavet denne guide - det er slet ikke sikkert du behøver at købe en trimmer til 1.000 kroner hvis du kan nøjes med én til 500 kroner.Den billige skægtrimmer

I forlængelse af ovenstående afsnit kan man spørge sig selv - er en billig trimmer ikke god nok til mig? Det mener vi skam den er. Vi har selv testet et hav af billige trimmere, alt fra et par hundredekroner til flere tusinde kroner. Som hovedregel kan de fleste trimmere det samme. De billige trimmer mangler ofte et par indstillinger og er sjældent gode i vand. Så hvis du barberer dig under bruseren er det ikke altid en billig trimmer vil være den rigtige til formålet.

En anden ting der kan være irriterende efter vores mening er at de helt billige trimmer (hvis man går under 200 kroner eller køber no-name brands) er at kvaliteten virkelig kan være ringe. Såsom at bladet falder af efter 2 barberinger, at batteriet ikke kan holde tid. Derfor synes vi også at de 300-400 kroner som vi mener er i den billige ende burde være en fornuftig investering når man sammenligner med hvor lang tid en trimmer holder.


Flere guides til skægget


Alt-i-en trimmeren

Den sjove trimmer! alt-i-en trimmeren! En ny form for trimmer hvor du får alle former for trimmere i én enkelt trimmer. Det betyder at du får en lang række udstyr der hører til trimmeren som giver dig muligheden for at lave din skægtrimmer til eksempelvis en næsehårstrimmer eller en hårtrimmer. Vi har været på nøje udkig efter disse trimmere i en lang årrække og har fundet frem til nogle hvor vi mener kvaliteten er i top.

Det sværeste med disse alt-í-en trimmere er at de ofte ikke er så praktiske på farten, man glemmer hurtigt noget af udstyret et eller andet sted og så er ideen ligesom ødelagt. Den anden ting er at når man forsøger at lave mange ting til én så bliver det ofte ikke det bedste resultat. Derfor kan en multi-trimmer heller ikke sammenligne sig med en dedikeret skægtrimmer som eksempelvis Wella eller Remington etc.


Skægtrimmer eller skraber?

Vi får rigtige mange spørgsmål på mail om man skal vælge en skraber eller skægtrimmer eller en kombination af begge. Igen kommer det meget an på dig formål og hvilket skæg du ønsker at have. Den perfekte barbering er meget individuel og det handler også om hvor meget tid man egentlig ønsker at bruge foran spejlet. En skraber giver en mere "clean" barbering da den gør huden helt glat. Er du typen der ikke rigtig kan gro skæg og blot gerne vil have en glat hud er en skraber et glimrende valg.

Hvis du derimod der gerne vil gro et solidt skæg anbefaler vi at du bruger trimmeren til at opnå en hvis længde og det skæg du gerne vil have og derefter barberer dig helt i bund med en skraber de steder hvor du gerne vil have kanten skal være helt synlig. Det tager lidt længere tid, men giver også et flot resultat som hvis du gik til barberen.


Andre produkter til det perfekte skæg
Udover en god skægtrimmer som du finder længere oppe anbefaler vi også at du kombinerer det med følgende produkter for at få den helt optimale barbering.


Kan skægtrimmere bruges til alle?

Som hovedregel anbefaler vi skægtrimmere til dig der gerne vil holde skægget i tip top form. Der findes rigtige mange andre barberingsredskaber for dig der blot gerne vil slippe for skægget eller måske ikke helt kan gro det endnu. Vi har et stort udvalg af både barberknive, skrabere, hårtrimmere (kan også bruges til meget langt skæg) - så der er ingen grund til at investere i en skægtrimmer medmindre du gerne vil have skæg som Beckham!

Beckham er netop også en stor inspiration for mange når det kommer til skæg - husk dog på at han nok har en eller flere til at hjælpe ham minimum et par gange om ugen - derfor kan du sagtens selv gro et flot skæg og vedligeholde det, men pas på med at gå efter hollywood skægget - det tager tid at lære at være så god til at holde sit skæg, så nyd processen.