Af • 6 January, 2020

Der findes utroligt mange forskellige barbermaskiner, og det kan være svært at overskue hvilke, der er de bedste. Vi har sat os for, at gøre det nemmere for dig, at finde den rette barbermaskine.

Vi har derfor lavet en test af mange forskellige modeller, så du nemmere kan overskue junglen af maskiner og se hvilke egenskaber som passer til dit behov, om det er den lille flotte maskine som du nemt kan have med alle steder, eller den fedeste maskine som giver en oplevelse, under alle omstændigheder så har vi en til dig.

Årets produkter

Bedst i test

Barbermaskine Test

Når du skal ud og have fingrene i en ny barbermaskine, så er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser inden man vælger hvilken man gerne vil have. En af de første ting du skal tænke over, er hvor kraftig din skæg vækst er og hvor tæt dit skæg er. Fordi jo kraftigere dit skæg er, desto mere motorkraft skal der også til, for at gøre barberingen behagelig. Der er ikke noget værre end en barbermaskine, som river i hårene fordi den ikke er stærk nok.

Det er også en god ide’ at tage forbehold for hvor ofte du barbere dig, og om du gerne vil kunne gøre det i badet for at spare tid. Den moderne teknologi i mange af vores barbermaskiner gør det nemlig muligt, at tage den med under bruseren, fordi mange af dem er 100% vandtætte, så de ikke tager skade af en tur under bruseren.

For at gøre det mere overskueligt for dig, har vi udvalgt fem forskellige barbermaskiner, der hver især har forskellige funktioner, så du kan finde den, der passer perfekt til dit behov. Nedenfor kan du finde beskrivelser af de forskellige barbermaskine, så du kan finde ud af hvilken, der opfylder dine krav, for en barbermaskine.

Test vinderen

Remington XR1370 HyperFlex Pro

Vinderen af testen blev XR1370 HyperFlex Barbermaskine fra Remington. Det er en super lækker barbermaskine med masser af motorkraft, den giver en utroligt behagelig barbering, og så er den helt tæt hver gang. Der var ingen tvivl om at det var denne barbermaskine, der skulle vinde testen, og det er specielt fordi den har så mange forskellige funktioner.

Det første punkt som gør barbering ekstra behagelig, er det specielle HyperFlex barberhoved, der følger ansigtskonturerne og fjerne hvert eneste hår. Det næste som gjorde den barbermaskine til en klar vinder, er at den er 100% vandtæt. Det er super lækkert, at man kan klare barbering under bruseren, og det gør at man kan spare meget tid i sin morgen rutine.

Funktioner:
 • Kraftig motor
 • Behagelig barbering
 • 100% vandtæt
 • HyperFlex teknologi
 • Tæt barbering

Billig barbermaskine

Remington PF7400 Comfort Series Plus

Maskinen her vandt prisen som den bedste barbermaskine til prisen. Den er udstyret med et mere klassisk dobbelt folieskær indenfor barbermaskiner, som også er en super måde at klare den daglige barbering.

Den har et fleksibelt barberhoved som bevæger sig efter ansigtetsformer, og gør at den nemmere kan få fat i hårene. Den er lavet i et ergonomisk design, der giver et super godt greb omkring barbermaskinen, og den kraftige motor gør barbering meget behagelig.

Funktioner:
 • Dobbelt folieskær
 • Fleksibelt barberhoved
 • Vaskbart skær
 • Ergonomisk design

Den eksklusive

Panasonic ES-LT2N

Barbermaskinen her vandt titlen som den eksklusive barbermaskine, og det gjorde den selvfølgelig fordi den var dyrest, men også på grund af den funktioner og motorkraft. For det første er der det med motorkraften, det er den kraftigste barbermaskine vi har, det gør barbering ekstra behagelig, fordi den ikke river i hårene med så meget kraft.

Den kan også bruges selvom skægget er blevet lidt for langt. Det er selvfølgelig ikke det eneste den kan, den er også udstyret med en helt unik affjedrings mekanisme i barberhovedet, der gør den ekstra bevægelig, så det er nemmere at barbere sig omkring hage og kindben. Derudover er skæret japansk, som laver nogle af de bedste skær til barbermaskiner.

De er nemlig kendt for skarphed og præcision, der giver et ekstra touch til din barbering. Det sidste som er ret utroligt ved denne barbermaskine, er at den er udstyret med en sensor teknologi, der gør at barbermaskinen måler tykkelsen på skægget og derefter selv skruer op og ned for hastigheden, så du får den mest behagelige barbering.

Funktioner:
 • Ekstrem kraftig motor
 • Unik affjedrings teknologi
 • Tættere barbering end tidligere
 • Sensor teknologi, justerer hastighed efter skæggets tykkelse

Fleksibel og tæt barbering

Remington F9200 Power Advanced Foil

Den her maskine fra Remington nævner vi, da den er utrolig fleksibel. Du kan både bruge den på både våd og tør hud. Samtidigt kan du også benytte skum eller gel, alt efter hvad du er til. Derudover har den også en Turbo funktion, så du får en hurtig og effektiv barbering.

Den har også en barberingstid på 120 minutter på en opladning og med en hurtig opladningsfunktion er det klaret på ingen tid. Det er altså et rigtig godt match, hvis man ønsker sig lidt af det bedste fra flere forskellige verdener, om det er så teknologi eller egenskabsmæssigt, så klarer Remingtons F9200 det.

Funktioner:
 • 100% vandtæt
 • Unik affjedrings teknologi
 • Effektiv barbering
 • Unikt og enkelt design

Hurtig barbering på farten

Remington HF9000 Heritage Foil

Den her lille hurtige fætter fra Remington er en rigtig lækker lille sag. Den er perfekt til en effektiv barbering på farten, også gør det heller ikke noget, at man ser stilet ud mens man barbere sig. Du får her en foliebarbermaskine med intercept-trimmer så det går utroligt hurtigt og så skal man ikke barbere sig det samme sted flere gange, fordi de nemmere får fat i hårene.

Derudover så er den selvfølgelig vaskbar, så du nemt kan barbere dig og bare vaske den under hanen også afsted på farten igen. Det er en utroligt lækker feature, som virkelig er et stort plus, da det kan spare en utroligt meget tid.

Funktioner:
 • 100% vandtæt
 • Unik affjedrings teknologi
 • Effektiv barbering
 • Unikt og enkelt design

Jeg håber at guiden har været til hjælp for dig, så du kan finde den barbermaskine der passer til dit behov. Der er selvfølgelig utroligt mange flere barbermaskiner, men det er de fem som lige skiller sig ud, eller kan noget specielt efter vores mening. Hvis de ikke lige er dig kan du altid finde mange flere barbermaskiner på Made4men.dk eller klikke lige nedenunder.