Af • 27 November, 2023

Intimbarbering er ikke længere et tabuiseret emne, da man nu kan snakke frit om intimbarbering, og sågar udveksle metoder til hvordan man bærer sig ad med at barbere sig forneden. Der er dog nogle myter, som florerer rundt blandt folket.

Det sker både i og udenfor internettet, at disse 10 myter om intimbarbering bliver diskuteret. Her er så fakta og fiktion, når emnet falder på intimbarbering.

1. Intimbarbering giver længere og tykkere hår

Mange mænd er bange for at barbere sig dernede, da de frygter, at hårene kommer tilbage længere og tykkere. Nogle mener endda at hårlængderne bliver 30 gange så lange, når man barberer sig. Dette kan hurtigt afvises, da hårlængden og tykkelsen skyldes dine gener og biologiske årsager. Hårene kan godt se tykkere ud, når du barberer dig med en skraber, og dette skyldes at hårroden er tykkere.

Det kan være svært at finde den helt rigtige skraber – derfor anbefaler vi denne fra Gillette. Med over 15 års erfaring indenfor mandepleje har vi været igennem en del og Gillette består hver gang! Ikke for sjovt deres slogan er “The Best a Man Can Get”.

2. Intimbarbering er farligt

Det er rigtigt, at intimbarbering kan være farligt. Det kan være farligt, hvis man barberer sig forkert, og altså rammer kronjuvelerne eller endda penissen. Man skal især passe på, når man bruger en skraber. Det er dog ikke på nogen måde farligt at barbere sig dernede, hvis man altså passer godt på.

3. Intimbarbering giver knopper

De velkendte barberingsknopper skyldes ikke intimbarbering i direkte forstand, da der er mange faktorer som spiller ind. Det kan blandt andet skyldes, at skraberen eller barbermaskinen ikke er ren. Det kan også skyldes at dine porrer ikke er åbne, og at du ikke benytter en creme til at få beroliget huden. Nogle mennesker får knopper, mens andre ikke gør. Uanset hvad, så findes der produkter, der kan fjerne knopperne. Det bedste er at forebygge knopperne, og tage de forskellige forholdsregler inden man påbegynder en intimbarbering.

4. Kvinder kan lide hår dernede

Denne myte er en udbredt misforståelse. Kvinder kan lide hår dernede ligeså meget som du kan lide hår dernede hos det modsatte køn. Man skal ikke forvente noget man ikke selv leverer, så det er bare frem med skraberen eller barbermaskinen.

For at undgå for mange røde knopper kan det være en fordel at bruge en maskine til at tage de lange hår. Vi anbefaler at du finder en multi-trimmer så du har forskellige længder og kan justere afhængigt af hvor langt tid du har ladet det gro.

5. Rigtige mænd barberer sig ikke dernede

Intimbarbering viser at man plejer kroppen, og at man tænker på eventuelle sexpartnere. Det er meget gentlemansagtigt og beviser at du har overskud til at pleje din egen krop. Hvis ikke du vil associeres med disse ting, så kan du jo bare lade håret gro dernede, men at sige ”rigtige mænd ikke barberer sig dernede” er en fejltagelse.

6. Du kan bruge din skraber til intimbarbering

Det er rigtigt at man kan bruge en skraber til intimbarbering, men du skal ikke begynde at bruge den skraber, som du bruger til skægget. Det kan i værste fald ende med en bakterieoverførsel fra det ene sted til det andet, så det er bedst at bruge en separat skraber til forskellige formål.

7. Trimning er bedre end glatbarberet

Det er smag og behag, når man skal vælge om man vil have trimmet hårene dernede, eller om de skal helt væk. Der er ikke noget der er bedre end noget andet, men kvinderne foretrækker en god trimning, så hårene kun kan anes.

Glatbarberede mænd er der slet ikke noget galt i, så længe hårene ikke vokser ud som en vild jungle dernede.

Hvis du gerne vil barbere dig helt tæt anbefaler vi at du bruger en baberskum med anti-irritation.
I den forbindelse har vi valgt Njord Foam som netop gør dette til perfektion.

8. Intimbarbering er sundt

Denne myte er til dels rigtig, da man mindsker bakterierne der kan være på hårene, når der ikke er så meget dernede. Man kan så også sige, at det er langt mere hygiejnisk at have trimmet eller glatbarberet dernede, end hvis man havde masser af hår.

9. Det gør ondt at barbere sig dernede

Hvis du har de rigtige redskaber og barberartikler, så kan du slet ikke mærke barberingen. At få fjernet hårene med barbering er ikke det samme som at få fjernet hårene med voks, så du skal ikke bekymre dig om at det gør ondt, når du barberer dig dernede.

10. Penis og testikler bliver større af intimbarbering

Denne myte passer ikke, da penis og testikler ikke kan vokse via en intimbarbering. Det er rigtigt at penis og testikler kan se større ud, men det er fordi der er mindre hår. Man kan sige, at du får penis og testiklernes rigtige størrelse at se, når du har barberet dig dernede.

Du kan se vores store udvalg til intimbarbering lige her!
Summary
10 myter om intimbarbering
Article Name
10 myter om intimbarbering
Description
Intimbarbering bliver ikke længere set som et tabubelagt emne. Tværtimod - Mænd snakker åbent om deres nedre barberingsmetoder i dag!
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine