Af • 2 January, 2019

Vi kender alle til problemet, synlige næsehår. Står du og mangler en næsehårstrimmer, som nemt og enkelt kan fjerne dine næsehår uden at det gør ondt? Made4men.dk har et bredt udvalg af næsetrimmere, så der er noget til enhver smag.

Nedenfor er der en lille beskrivelse af hver næsehårstrimmer, så du kan få netop den trimmer du har behov for.

Til sidst vil eksperterne på Made4men.dk vurdere hvilken næsetrimmer, som er bedst i test, så du er sikker på at få det bedste resultat hver gang.

Top produkter

Bedst i test

Næsehårstrimmer – Værd at overveje

Inden du går ud og investere i en næsehårtrimmer, er der nogle ting der er værd at overveje. For det første er det vigtigt at finde ud af hvor stort dit problem er. Hvis du trimmer din næsehår jævnligt, er det også en god ide’ at have en trimmer der er behagelig at bruge, og gør arbejdet ordentligt.

Trimmer du derimod kun et par gange om året, er det fint med en lidt billigere udgave, som selvfølgelig stadig gør arbejdet ordentligt. Hvis du gerne vil have at din næsehårstrimmer, har flere forskellige indstillinger og andre funktioner, er vores Remington NE3870 Næsehårtrimmer værd at anbefale, da den også kan trimme skægget kanter og bakkenbarter.

Det kan også være at du heller vil have en trimmer der kan klar det hele, så er en multitrimmer nok mere dig. Det er klart at anbefale, hvis dine næsehår og skæg ikke gror særligt hurtigt, og du derfor ikke behøver at trimme det særligt ofte. Hvis du dog derimod trimmer det tit, skal du også have noget ordentligt udstyr, der er designet til formålet. Det gør det meget nemmere, og du får et bedre resultat hver gang.

Årets produkter

Moser Easy Groom Næsehårstrimmer

Moser som er et af de absolut mest populære mærker inden for branchen, har også skabt en lækker næsehårstrimmer. Med Moser Easy Groom næsehårstrimmer kan du skånsomt og effektivt fjerne uønsket hår fra næse og øre.

Det er et super effektivt produkt, der giver dig lige det den lover. Det er en utroligt smart trimmer, og så er den udstyret med et genopladeligt batteri, så du ikke skal tænke på at købe nye batterier til den.

Remington NE3870 Lithium Power

Remington NE3870 Lithium Power minder rigtig meget om Remington NE3450, den kan blot lige en tand ekstra. Man kan vel kalde den for opgraderingen af NE3450 modellen, og der er mere en en god grund til at man kan kalde denne model, for en opgradering. For det første får du et keramisk belagt skærhoved, med dobbelte skære retning. Det kan bruges til at rette skæggets kanter og bakkenbarterne.

Derudover får du er ekstra trimmer hoved med 5 forskellige indstillings muligheder (1-5 mm), og lige som den første model, kan den her også anvendes i badet. I NE3870 modellen får du også et Litium batteri, så du kan barbere dig i helt op til 220 minutter af gange. Det er også nemmere med et indbygget batteri, så man ikke skal betale yderligere for batterier.

BaByliss For Men Næsehårstrimmer E650E

Er du vild med design? Så er BabyLiss E650E lige noget for dig! Den kommer i et utroligt gennemført design, og fjerner samtidigt uønsket hår i næse og ører på en effektiv og skånsom måde. BaByliss For Men E650E er med sit cirkulære behagelige skær utrolig brugervenlig at anvende.

Denne Næsehårstrimmer er klart mere simpel i sit udseende, det runde skærehoved gør det også nemmere at barber sig i næsen og ørerne. Babyliss er kendt for en lang række kvalitets produkter, og den her næsehårstrimmer er også en af de bedre.

Bedst til prisen

Hos Made4men har vi arbejdet med barbering, hårfjerning og hudpleje produkter igennem 7 år. Vi har testet alt fra barbermaskiner til skægtrimmere.

Det var et meget tæt løb i blandt de tre kandidater, og da de alle ligger så tæt pris mæssigt, afhang de meget af deres individuelle funktioner, og om det fungere i brug. Når der til gengæld bliver tændt for produkter, er der ikke den store tvivl om, hvilken en der gør arbejdet bedst.

Vores eksperter mener klart at Remington NE3870 er den stærkeste kandidat. Den har alt du skal bruge og er smart og handy at bruge. Den fungere godt i praksis, og gøre arbejdet nemt og hurtigt.

Det var også et kæmpe plus, at den har så mange ekstra funktioner, i forhold til de andre, og stadig ligger på samme pris niveau. Det sidste der var med til at trække den op, var Litium batteriet, der er ikke noget værre end at løbe tør for batterier. Der er et genopladeligt batteri bare meget bedre.