Af • 2 April, 2022

Vi kender alle til problemet, synlige næsehår. Står du og mangler en næsehårstrimmer, som nemt og enkelt kan fjerne dine næsehår uden at det gør ondt? Made4men.dk har et bredt udvalg af næsetrimmere, så der er noget til enhver smag.

Fordi det kan være svært at finde rundt på dette marked, vil denne artikel hjælpe dig bedre på vej, og give dig en god baggrundsviden om nogle forskellige modeller. På denne måde kan du forholde dig kritisk til de mange forhandlere og modeller og derved finde en god og brugbar model, som du kan få glæde af.

Top produkter

Bedst i test

Næsehårstrimmer – Værd at overveje

Inden du går ud og investere i en næsehårtrimmer, er der nogle ting der er værd at overveje. For det første er det vigtigt at finde ud af hvor stort dit problem er. Hvis du trimmer din næsehår jævnligt, er det også en god ide’ at have en trimmer der er behagelig at bruge, og gør arbejdet ordentligt.

Trimmer du derimod kun et par gange om året, er det fint med en lidt billigere udgave, som selvfølgelig stadig gør arbejdet ordentligt. Hvis du gerne vil have at din næsehårstrimmer, har flere forskellige indstillinger og andre funktioner, er vores Njord 5-in-1 Detail Trimmer værd at anbefale, da den også kan trimme skægget kanter og bakkenbarter.

Det kan også være at du heller vil have en trimmer der kan klar det hele, så er en multitrimmer nok mere dig. Det er klart at anbefale, hvis dine næsehår og skæg ikke gror særligt hurtigt, og du derfor ikke behøver at trimme det særligt ofte. Hvis du dog derimod trimmer det tit, skal du også have noget ordentligt udstyr, der er designet til formålet. Det gør det meget nemmere, og du får et bedre resultat hver gang.

Årets produkter

Njord 5-in-1 Detail Trimmer

Njord 5-in-1 Detail Trimmer er en trimmer i miniformat, der er specielt udviklet til at fjerne og trimme hår rundt omkring i ansigtet. Trimmeren er ideel til at fjerne næsehår og trimme øjenbryn, skægget samt forme hårgrænsen.

Det er tale om et super ergonomisk design, der gør den nem at arbejde med og giver dig præcis hvad den lover. Trimmeren ligger behageligt i hånden, så det er let at skabe præcise resultater.

Dovo Klipette næsehårstrimmer

Denne multihårstrimer hjælper dig med hår i både næse og ører. Modsat mange andre trimmerer der river hårene ud, går Dovo’s næsehårstrimmer ind og skær hårene. Dovo Klipette er tysk produceret, hvorfor du kan være sikker på den bedste kvalitet.

Næsehårstrimmeren kommer i rustfrit stål – og er nem at bruge. Vores anmeldelser taler for sig selv, hvilket gør Dovo klipette til en af vores bestsellers og dermed også bedst i test – både i vores, og forbrugerens, øjne.

BaByliss For Men Næsehårstrimmer E650E

Er du vild med design? Så er BabyLiss E650E lige noget for dig! Den kommer i et utroligt gennemført design, og fjerner samtidigt uønsket hår i næse og ører på en effektiv og skånsom måde. BaByliss For Men E650E er med sit cirkulære og behagelige skær utrolig brugervenlig at anvende.

Denne Næsehårstrimmer er klart mere simpel i sit udseende, det runde skærehoved gør det også nemmere at barbere sig i næsen og ørerne. Babyliss er kendt for en lang række kvalitets produkter, og denne næsehårstrimmer er også en af de bedre.

Andis FastTrim™ Næsehårstrimmer

Andis FastTrim™ Næsehårstrimmer er en professionel næsetrimmer der kan benyttes til at fjerne næse- og ørehår. Den professionelle trimmer er lille og nem at anvende, og den fjerner effektivt uønskede hår på en sikker måde.

Denne Næsehårstrimmer er klart mere simpel i sit udseende, det runde skærehoved gør det også nemmere at barber sig i næsen og ørerne. Den er udstyret med kirurgisk rustfrit stål knive og forsænket skæreblade, som gør den mere sikker end en saks.

Bedst til prisen

Hos Made4men har vi arbejdet med barbering, hårfjerning og hudpleje produkter igennem 7 år. Vi har testet alt fra barbermaskiner til skægtrimmere.

Det var et meget tæt løb i blandt de tre kandidater, og da de alle ligger så tæt pris mæssigt, afhang de meget af deres individuelle funktioner, og om det fungere i brug. Når der til gengæld bliver tændt for produkter, er der ikke den store tvivl om, hvilken en der gør arbejdet bedst.

Vores eksperter mener klart at Njord 5-in-1 Detail Trimmer er den stærkeste kandidat. Den har alt du skal bruge og er smart og handy at bruge. Den fungere godt i praksis, og gøre arbejdet nemt og hurtigt.

Det var også et kæmpe plus, at den har så mange ekstra funktioner, i forhold til de andre, og stadig ligger på samme pris niveau. Njord 5-in-1 Detail Trimmer kommer med hele 5 forskellige hoveder, så du kan trimme lidt mere ud over det basale.