Af • 24 October, 2022

Du finder mange forskellige skægolier, og de har alle sammen mange forskellige funktioner, men hvilken en er egentligt den bedste.

Vi har her samlet vores 5 mest solgte, og har lavet en bedst i test over dem, så du kan finde ud af hvad vi mener gør dem gode hver især, og hvilken én der er den ultimativt bedste.

Årets produkter

Top 5 Skægolie

1. Njord Beard Oil (100 ml)

Njord Beard Oil er vinderen af testen, og det er fordi det er den som gav det bedste resultat i forhold til blødhed. Njord Beard Oil er udviklet i samarbejde med skandinaviske mænd, der har testet og fundet frem til den bedste sammensætning af nærende ingredienser, der plejer hud og skæg, som f.eks. Vitamin E og kokosolie.

Det sikrer dig et skæg, der ser sundt og flot ud, samtidig med at det føles blødt og velplejet. Og så er det jo kun et plus, at huden under skægget også bliver forkælet.
2. Beardsley Skægolie (118 ml)

Skægolien fra Beardsley lå meget tæt på vinderen i forhold til blødhed, men blev slået marginalt. Denne skægolie vinder dog bedst til prisen, fordi den er så tæt på den ovenstående skægolie, men der er meget mere i beholderen.

Beardsley skægolie gør også skægget utroligt blød, og så er det en af de nemmeste skægolier at anvende, fordi den har et sprayhoved. Det gør det meget nemmere at fordele skægolie jævnt, og gør også resultatet bedre.

3. Matas Men Beard Oil (30 ml)

Matas Men Beard Oil giver fugtighed til både skægget og huden, så du plejer begge dele samtidigt. Den er udviklet som en luksuriøs skægolie, der hurtigt trænger ind og efterlader skægget og huden fugtet uden at virke fedtet.

Den gør også skægget dejligt blødt, og gør det utroligt velduftende. Nogle af hovedingredienserne kommer fra mandel olie, jojoba olie og argan olie, der til sammen skaber en lækker duft og som plejer skægget med de helt essentielle olier.

4. Golden Beards Økologiske Skægolie – Big Sur (30 ml)

Golden Beards Økologiske Skægolie – Big Sur er lavet af 100% naturlige ingredienser, der gør den helt unik fra mange af de andre skægolier.

Det er en økologisk skægolie, der er specielt til dig, som går ekstra meget op i din personlige pleje, og som ønske at bruge de bedste råvare. Den giver også en dejlig blødhed til skægget, også har den en meget frisk duft med noter fra lime, der gør den meget velduftende.
5. Captain Fawcett The Million Dollar Beard Oil (10 ml)

Vinderen af den eksklusive skægolie var oplagt. Det blev The Million Dollar Beard Oil, fordi den har 23 karat guld flager i olien, der giver den et ekstra eksklusivt look. Udover at den har et meget eksklusivt look så er det stadig en utroligt god skægolien.

Den giver en dejlig blødhed til skægget, så det bliver behageligt både for dig, men også for din partner. Den har en utroligt mild af citrus, der giver en dejlig friskhed til skægget, så det ikke kommer til at lugte grimt.

Derfor skal du bruge skægolie

Hvis du har et irriterende og stift skæg, så er skægolie helt sikkert løsningen for dig. Ved at bruge en god skægolie sikre du dig at dit skæg altid har en lækker duft, og du sørger for at holde det blødt, så det ikke kommer til at klø.

Når du bruger en skægolie passer du både på dit skæg, men også huden under skægget, fordi den tilfører en masse fugt til skægget og huden, så det forbliver blødt. Ved at bruge skægolie mindsker du også risikoen for at få skæl i skægget, så der er utroligt mange fordele ved at bruge en god skægolie, for du beskytter dit ansigt på utroligt mange forskellige måder.

Derfor bør du kombinere skægolie og skægvask

Et gennemfugtet og blødt skæg er ikke lig med et rengjort skæg, ligesom det omvendte heller ikke er tilfældet. Derfor er det vigtigt at du ikke neglicerer hverken renlighed eller fugt, når det kommer til dit skæg.

Vask jævnligt dit skæg med skægshampoo og/eller skægbalsam og følg herefter op med en god skægolie, for at tilføje dit skæg den nødvendige fugt.

Vil du gerne sikre dig, at dit skæg altid fremstår med et rent og velplejet look, er Njord Beard Starter kit dit perfekte match. Her får du et effektivt sæt til dit fuldskæg, så dit skæg altid står knivskarpt!

Sådan bruger du skægolie

Hvis du virkelige vil have et blødt skæg, så er skægolie en helt essentiel ting, fordi den har så stor en effekt på skægget. For at få det bedst mulige resultat, er det bedst at bruge sin skægolie efter man har været i bad, hvor man har brugt sin skægshampoo og skægbalsam. På den måde for man det bedste resultat muligt.

Når du skal i gang med skægolien, skal du fordelen lidt olie på begge din håndflader og fordele det jævnt i skægget, så du får samme resultat i hele skægget. Massere olien ind i skægget fra roden og ud mod spidserne, og så skal du bare nyde blødhed af dit nye skæg.