Af • 20 June, 2023

Du finder mange forskellige skægolier, og de har alle sammen mange forskellige funktioner, men hvilken en er egentligt den bedste på markedet.

Vi testet mere end 100 skægolier og har lavet en bedst i test over dem. Skægolier kan have forskellige egenskaber og løse forskellige behov. Se de 5 bedste skægolier i 2023 lige her.

De bedste skægolier: Top 5

1. Njord Beard Oil (100 ml)

Njord Beard Oil er vinderen af testen, og det er fordi det er den som gav det bedste resultat i forhold til blødhed. Njord Beard Oil er udviklet i samarbejde med skandinaviske mænd, der har testet og fundet frem til den bedste sammensætning af nærende ingredienser, der plejer hud og skæg, som f.eks. Vitamin E og kokosolie.

Det sikrer dig et skæg, der ser sundt og flot ud, samtidig med at det føles blødt og velplejet. Og så er det jo kun et plus, at huden under skægget også bliver forkælet.

Anmeldelser fra kunder: 5.00 ud af 5 stjerner

2. Golden Beards Økologiske Skægolie – Big Sur (30 ml)

Golden Beards Økologiske Skægolie – Big Sur er lavet af 100% naturlige ingredienser, der gør den helt unik fra mange af de andre skægolier.

Det er en økologisk skægolie, der er specielt til dig, som går ekstra meget op i din personlige pleje, og som ønske at bruge de bedste råvare. Den giver også en dejlig blødhed til skægget, også har den en meget frisk duft med noter fra lime, der gør den meget velduftende.

Anmeldelser fra kunder: ingen anmeldelser endnu

3. Percy Nobleman Skægolie (100 ml)

Skægolien fra Percy Nobleman lå meget tæt på vinderen i forhold til blødhed, men blev slået marginalt. Denne skægolie vinder dog bedst til prisen, fordi den er så tæt på den ovenstående skægolie, men indeholder 100ml.

Skægolien fra Percy Nobleman gør også skægget utroligt blød, og så er det en af de nemmeste skægolier at anvende, fordi den har en pumpe, som gør mængden nem at dosere. Derudover er skægget olien bygget på sunde ingredienser som argan, jojoba og mandel olier.

Anmeldelser fra kunder: 5.00 ud af 5 stjerner

4. Power Beard Oil Pro Growth (50 ml)

Skægolien fra Power er til dig, som ønsker en skægolien med unikke egenskaber. Den er lidt dyrere end nogle af de øvrige på markedet. Skægolien tripple-effekt hvor den fremmer normal skægvækst, behandler og forhindrer skæl i skægget og lindrer irriteret og kløende skægbund. Du får derfor value-for-money.

Ligesom normale skægolier, efterlader den dit skæg dejligt blødt og med en forfriskende duft af eukalyptus. De naturlige og aktive ingredienser hjælper dig med at booste din skægvækst. Anvend en mængde som tilsvarer størrelsen på dit skæg. Start hellere med for lidt ind for meget – du kan altid tilføre mere.

Anmeldelser fra kunder: ingen anmeldelser endnu

5. Captain Fawcett The Million Dollar Beard Oil (10 ml)

Vinderen af den eksklusive skægolie var oplagt. Det blev The Million Dollar Beard Oil, fordi den har 23 karat guld flager i olien, der giver den et ekstra eksklusivt look. Udover at den har et meget eksklusivt look så er det stadig en utroligt god skægolien. Den kan købes som både 10ml og 50ml, så der er mulighed for at teste skægolien selv, inden du hopper på den store variant.

Den giver en dejlig blødhed til skægget, så det bliver behageligt både for dig, men også for din partner. Den har en utroligt mild af citrus, der giver en dejlig friskhed til skægget, så det ikke kommer til at lugte grimt.

Anmeldelser fra kunder: 5.00 ud af 5 stjerner

Derfor skal du bruge skægolie

Hvis du har et irriterende og stift skæg, så er skægolie helt sikkert løsningen for dig. Ved at bruge en god skægolie sikre du dig at dit skæg altid har en lækker duft, og du sørger for at holde det blødt, så det ikke kommer til at klø.

Når du bruger en skægolie passer du både på dit skæg, men også huden under skægget, fordi den tilfører en masse fugt til skægget og huden, så det forbliver blødt. Ved at bruge skægolie mindsker du også risikoen for at få skæl i skægget, så der er utroligt mange fordele ved at bruge en god skægolie, for du beskytter dit ansigt på utroligt mange forskellige måder.

Derfor bør du kombinere skægolie og skægvask

Et gennemfugtet og blødt skæg er ikke lig med et rengjort skæg, ligesom det omvendte heller ikke er tilfældet. Derfor er det vigtigt at du ikke neglicerer hverken renlighed eller fugt, når det kommer til dit skæg.

Vask jævnligt dit skæg med skægshampoo og/eller skægbalsam og følg herefter op med en god skægolie, for at tilføje dit skæg den nødvendige fugt.

Vil du gerne sikre dig, at dit skæg altid fremstår med et rent og velplejet look, er Njord Beard Starter kit dit perfekte match. Her får du et effektivt sæt til dit fuldskæg, så dit skæg altid står knivskarpt!

Sådan bruger du skægolie

Hvis du virkelige vil have et blødt skæg, så er skægolie en helt essentiel ting, fordi den har så stor en effekt på skægget. For at få det bedst mulige resultat, er det bedst at bruge sin skægolie efter man har været i bad, hvor man har brugt sin skægshampoo og skægbalsam. På den måde for man det bedste resultat muligt.

Når du skal i gang med skægolien, skal du fordelen lidt olie på begge din håndflader og fordele det jævnt i skægget, så du får samme resultat i hele skægget. Massere olien ind i skægget fra roden og ud mod spidserne, og så skal du bare nyde blødhed af dit nye skæg.

Summary
Skægolie » De 5 bedste olier til skægget
Article Name
Skægolie » De 5 bedste olier til skægget
Description
Der findes mange forskellige skægolier, men hvilken er egentligt den bedste? Her får du vores bedst i test af vores mest solgte skægolier.
Author
Publisher Name
Made4men