Af • 10 February, 2024

Bliver din hud typisk tør og irriteret efter du har barberet dig? Så kunne en aftershave være perfekt til dig! Det kan nemlig være meget hårdt for huden at barbere sig, og det er her aftershave kommer ind i billedet. En aftershave giver nemlig din hud, præcis den pleje den har brug for efter en barbering. Det er derfor vigtigt at bruge en aftershave der reparerer og fugter din hud, så du kan blive kvit med rødme og irritation efter barberingen.

Med en aftershave, vil du med andre ord, altid se super skarp og frisk ud efter en barbering!

Hvorfor bruge aftershave?

Der er mange fordele ved at bruge en aftershave. Aftershave er mest af alt lavet til at berolige din hud efter en barbering, derudover går den aktivt ind og nærer og plejer din hud, på et tidspunkt hvor din hud har allermest brug for det. En aftershave kan det derfor hjælpe dig af med de typiske irritation, rødme og urenheder der kan komme når du har barberet dig – også har en aftershave typisk en mandig og forfriskende duft, så du altid kan gå friskbarberet og velduftende ud af døren!

De bedste aftershaves 2024

Der findes forskellige typer af aftershaves og det er meget individuelt hvad mænd foretrækker. Om du er til en aftershave splash eller en aftershave lotion – uanset hvad er det altid godt at anvende en creme efter barbering eller en splash. Vi har samlet de bedste aftershaves splash og lotion her.

Proraso Aftershave Splash – Eucalyptus Oile & Menthol

Helt igennem old school og klassisk aftershave splash, som man kender dem fra de gamle barbershops. Denne aftershave indeholder eucalyptus olie og menthol, hvilket giver en dejlig forfriskende følelse på huden. Derudover indeholder den troldnød og allatoin, som aktivt går ind og beroliger og blødgør din hud.

Den indeholder, som de klassiske aftershaves, også alkohol. Dette hjælper med at lukke din porer ordentligt efter du har barberet dig, så er det desuden også med til at dræbe en del af bakterierne, så du kan undgå irritation og røde knopper.

Njord Aftershave Lotion (150 ml)

Denne aftershave er fungerer mere som en post-shave fugtighedscreme, der lindrer og beskytter huden efter en barbering, samtidig med at den tilfører din hud den fugt, der normalt forsvinder fra huden under en barbering.

Njord aftershave Lotion er desuden fremragende, når det kommer til at forhindre din hud i at få røde knopper, og så fungerer den også som en form for anti-age, da den beskytter dig og din hud i ansigtet fra en tidlig aldring, der kan komme når man barberer sig meget og glemmer at tilføre huden en fugtighedscreme.

Proraso Aftershave Splash – Nourishing, sandelstræsolie og Sheasmør

Proras’s aftershave splash fra ders Nourishing serie, giver din hud den bedste form for næring og pleje, som man kan bede om af en aftershave. Denne aftershave er ekstrem effektiv til at hjælpe mod den irritation i huden, der kan forekomme efter en barbering.

Den virker desuden super beroligende og lindrende på din hud. Dens indhold af sheabutter er med til at fugte din hud og gøre den blød. Derude har den en lækker og klassisk duft af sandeltræ!

Mühle Aftershave Balm – Sandalwood (100 ml)

Denne aftershave er i den dyrere ende, men er virkelig en kvalitets creme. Mühle Aftershave Balm beroliger og hydrerer huden efter barbering, samt lindrer hud irritationer og reducerer rødme og kløe. Aftershaven har en lækker sandeltræduft, der giver en frisk og behagelig følelse på huden.

Mühles aftershaves kommer både som splash og lotion. Denne aftershave balm absorberes hurtigt i huden uden at efterlade en fedtet følelse. Cremen indeholder de bedste naturlige ingredienser og er fri for parabener og andre skadelige kemikalier.

Recipe for men After Shave Balm

Recipe for men producerer nogle af markedets bedste hudplejeprodukter til mænd og denne aftershave balm til efter barbering er ingen undtagelse. Den virker kølende, fugtgivende og absorberes hurtigt. Det giver dig en sund og velplejet hud efter din barbering.

Aftershaven fra Recipe for men er særlig god efter en hård barbering, da den samtidig modvirker røde og irritationskropper, som rigtig mange mænd døjer med.

Hvordan bruger man en aftershave?

Der er kun 2-steps til at bruge en aftershave, og de kommer meget naturligt i forbindelse med at man har færdiggjort sin barbering, det er derfor super nemt at tage en aftershave i brug!

Det eneste du skal gøre, er at skylle dit ansigt med koldt vand for at lukke dine porer. Derefter påfører du så din fortrukne aftershave for at berolige, tilføre fugt og pleje huden. Når din hud så er nogenlunde er tørret efter du har brugt din aftershave, så skal du bruge din daglige ansigtscreme. Her vil vi anbefale dig at bruge Njord Moisturiser, der er designet til den skandinaviske mand, da det er en fugtighedscreme i verdensklasser, der er med til at give din hud ekstra fugt, samtidig med at den styrker og stimulerer din hud.

Summary
Article Name
Aftershave » Se de Bedste Aftershaves i 2022